![]() |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
ne faci si pe noi o tura cand e gata? ^^
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
|
Acum m-am uita la clipul de la stage 1, afisajele respective (lcd-urile), sunt de la ce firma ? how much ? :D
|
pe can se preconizeaza sa iasa RACHETA ! BAFAT CU proiectu !!!
|
Quote:
RPM/PRESIUNE // EGT - 6 sonde instantaneu // Temp lichide /Presiune lichide |
4 Attachment(s)
In lucru noua coloana a volanului ... butuc cu volan demontabil + add protectie la impact made by Luca M.:D
|
3 Attachment(s)
Aproape gata si partea de coil-over pentru puntea spate - totul fabricat custom by Luca Motorsport and friends :D
Ps. Dupa lungi asteptari au sosit si noi senzori de EGT......... |
Quote:
|
este ceasu 04:16 ... de la 02:20 ( aproximativ ) am intrat pe topic ... ce sa zic, Jos Palaria pentru echipa!Despre masina , no comment,adevarata bestie pe roti ... :rolleyes2 .Mult succes in continuare si sper sa apuc sa fac poze la 402m :))
|
multe felicitari pt toate aceste lucruri fooooarte mari si f greu de realizat
asteptam cu nerabdare:D........ si sa speram ca ne vedem la evenimentul de care am vb noi atunci:evil: oricum mult succes si sa realizati tot ce va doriti |
inca cateva seri petrecute pana dimineata, ca aseara, muncind la masina si e gata :)
vreau doar sa ii felicit pe baieti, George, Ilie(tizu'), si pe ceilalti. Extraordinar efortul depus la aceasta masina. Putini s-ar incumeta sa faca asa ceva, si ma gandesc doar la sasiul tubular. ps. am adormit bustean azi dimineata :) ma bucur ca v-am cunoscut, intr-un final. Ilie. |
Quote:
Cu placere man .. esti un interlocutor de valoare...........;) G |
2 Attachment(s)
Refacerea integrala a galeriei de evacuare ... cu o mult mai mare atentie asupra anumitor aspecte.... lungime 99% egala a fiecarui culindru in parte .. sudura VIG/TIG profi .... planare intermediara ..... etc. :D
|
o sa fie imbracata in banda termoizolanta?intreb pentru ca o sa fie un chin pentru cine face operatiunea asta :D
conteaza asa mult felul tipului de sudura? daca te deranjeaza pe tine ca intreb astfel de chestii imi spui si nu te mai intreb,intreb fiindca incerc sa invat cate ceva,si daca nu intrebi nu spune nimeni mare lucru... |
Quote:
Exista 2 posibilitati ..... acoperire ceramica sau banda izolatoare . Nu sunt inca hotarat pe varianta.;) Ambele necesita manopera si costuri ! |
am vazut pe un topic asemanator metoda asta cu acoperirea prin camp electrostatic cu pulbere izolatoare si cica este cel putin la fel de eficienta ca si infasurarea in banda termoizolanta...trimite`mi si mie un PM daca esti de acord sau nu cu asta, mersi mult, multa bafta in continuare!
|
Quote:
Quote:
|
Parerea mea este ca se putea si mai bine sa iasa acea galerie , este dintr-o bucata k sa zic asa ....nu vreau sa supar pe nimeni cand zic asta dar asa este !
|
Quote:
Nu au iesit decat in proportie de 99% egali. |
Quote:
Lasa joaca, treci serios la citit si las-o mai moale cu scrisul! metoda asta o folosesc si aia din state. on topic: G, stand alone-ul stie si antilag+2step ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E de apreciat faptul ca in RO se desfasoara un asemenea proiect in cadrul caruia practic s-a costruit de la 0 o masina, si nu orice masina, ci una care rezista la torsiuni si care va fi capabila sa faca fata cu brio unei plecari de pe loc in forta. Keep up the good work!
PS: Noua achizitie a lui George .... |
Ce caciula de nea Nicu' ai, nebunule!vad ca astepti sa plec si apoi arati achizitiile! :lol:
|
Ca tot ai pomenit de expo , ar fi frumos in starea care este acum sa faci un efort sa o aduci la tuning days .Eu unu m as bucura sa o studiez mai de aproape , oricum de apreciat si acesta prezentare a proiectului destul d detaliata .
|
4 Attachment(s)
Exista PM pentru mici animozitati :D Exista strada pentru demonstratie :D
Back on topic ......:shock: Suntem gata pentru vopsitorie :lol: |
In curand o sa ajungi sa alergi decat tu si cu motorul in brate... :)
|
in poza a 2 a ce masina e aceea cu parasolar Midnight Racers ?
|
:
Quote:
-- Ford Sierra Cosworth 2.9 V6 + Turbo + Ecu Standalone + Interne motor + ETC......... https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...ab/page-9.html |
Quote:
|
Rock it! ;x
|
Nu stiu cati realizeaza adevarata valoare a acestui proiect.Felicitari echipei si mai ales tie G.
Prin prisma acestui proiect se "reinvie" cursele de drag care au cam fost lasate deoparte in favoarea driftului si eu,personal,va multumesc pt asta. Intrebarile pe care le pun nu sunt legate de masina in sine,ci sunt curios care este pregatirea profesionala a echipei.Si asta nu pt a face critici sau a comenta,din contra,pt a va lauda.Sunteti ingineri,ati terminat facultate de profil? Spor la treaba in continuare,mai aveti destule de facut intr-un timp relativ scurt. Banuiesc ca o data cu finalizarea acestui proiect Luca Motorsport va avea multi clienti..intrebarea mea este o sa faceti in continuare masini pt drag?Sunteti specializati pe motoare BMW sau lucrati si cu alte marci? |
Quote:
Echipa nu este formata din ingineri ...... suntem pasionati de performanta mecanica si asta ne uneste. Avem intradevar si un coleg inginer care face desene tehnice pentru executia pe CNC sau in ateliere de prelucrari mecanice. In ultimul an am invatat foarte multe din studiu si greseli propri si sper ca in viitor asta sa ne foloseasca foarte mult. Am mers la extrem din toate punctele de vedere sperand sa facem cea mai rapida si fiabila masina din Romania proiectata si construita 100% in Bucuresti. Dupa finalizarea proiectului co. Luca Motorsport in principiu se ocupa in continuare de proiecte PROFESIONALE de drag /drift /off-road/super-street indiferent de marca. IN paralel vrem sa dezvoltam si un magazin on-line pentru furnizarea de piese de performanta (in urma experintei acumulate putem face recomandari de furnizor si tip) ca turbo/injectoare/ECU standalone si pentru unele marci chip/galeri evacuare/admisie/reg. presiune/rezervoare/westgate/anvelope drag race/ jante/grup/punte/cardan/etc. Nu am promovat asta pana acum pentru ca EU personal consider ca daca nu ai o masina performanta pentru DEMO ........................................bip:D ps. am vazut semnatura ta superba masina......... in paralel de cca 1 luna sunt proprietarul unui Audi C4 S6 4.2 V8 quatrro pentru care am inceput sa facem studiu de upgrade - motor /supercharger sau 2 turbo /ecu standalone/ upgrade cutie 1/2/ etc :D |
1 Attachment(s)
:D CE RECHINII MEI SE INTIMPLA PE AICI NENE.......PE 4200M IN POIANA NU MAI FACE NIMENI CURSE ???...."vb si eu asa ca opinia publica"by GOGU STERIADE.....din BD:lol:......bafta.....pt......MOST POWERFULL LETTER IN THE WORLD.
|
Quote:
Eu insist pe faptul ca datorita acestui proiect se va naste o concurenta foarte benefica drag racing-ului romanesc care ne impinge automat la next level.M-as bucura foarte mult sa stiu ca as avea incredere in niste romani pentru a lucra la motorul masinii mele,sincer!In afara de Anglia si Germania,si Ungaria,toti posesorii de 2.2 20v turbo se plang de chestia asta.. Nu pot spune ca stau foarte bine la partea mecanica,dar am o intrebare: cu cardanul ce se intampla,banuiesc ca nu a ramas cel stock..Nu? |
Quote:
Cum spuneam in posturile anterioare CONCURENTA este foarte benefica si chiar daca piezi trebuie sa te bucuri ca cineva a lucrat mai bine ca tine :D In principiu nu conteaza ce motor este (BMW/AUDI/OPEL/FORD/etc)...... legile sunt aceleasi ...lucrurile de care un tuner trebuie sa ti cont raman neschimbate :twisted: Om vedea ce ne rezerva viitorul important este sa terminam acest proiect de start si sa fie ceea ce trebuie. Ideea de sasie tubulare o cochetez de mult timp si sper sa prinda si in Romania. Sper ca in viitor sa gasim si clienti pentru cat mai multe proiecte pe sasiu tubular ..... dupa niste poze trimise la FFR suntem deja in discuti avansate cu acest furnizor pentru care vrem sa facem o reprezentanta in Romania pentru asablarea si livrarea pe piata din Romania a masinilor din link-ul de mai jos / GTM / " 33 Hot-Rod / Coupe 65 / MK4 Roadster.... :D http://www.factoryfive.com/gtmhome.html http://www.factoryfive.com/gtm/perfo...perfchart.html |
1 Attachment(s)
Astazi sasiul ne-a parasit ....:???: .. a plecat la coafor pentru vopsirea parului in camp electrostatic ......:D Inainte de plecare a mers si pe cantar :shock: 149 kg ... speram sa fie la fel de suplu si la intoarcere :D
ps. ce ciudat ne-au privit colegi de la vopsitorie .......:-P G. |
Cam cand estimezi sa fie gata?
|
Este greu de estimat un termen exact. Mai avem multe de facut :shock:
|
sunt curios cate zile iti ia asamblarea presupun ca la expozitie va veni ca o masina nefunctionala sau este timp pentru montaj ?
|
1 Attachment(s)
Vopsitoria este gata. Masina intra in faza de asamblare si executie finala a unor subansamble. Estimativ pana la performante finale cred ca mai trec vreo 40-60 de zile.
La Expo o sa ajunga in faza in care se afla in acel moment. Estimativ cca 65% gata. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
- Copyright 2026 4Tuning