![]() |
Re: Kingpin Mobil - Logan 1.6 compresor
Quote:
sunt sigur ca va veni si alea odata si odata. succes |
am stat 1h20min :shock: si am citit 22 de pagini.nu sunt un cunoscator de termeni si de turbine si de bujii etc.dar vreau sa-ti spun ceva: ESTI NEBUN.
felicitari pt ce masina unicat detzii.sa ai bafta in continuare si fara incidente |
vii in ungaria maine? :D
|
Multumesc de urari baieti !
@Horicutz: Da, merg :) |
Ceva rezultate din Kiskunlacháza?
|
Cel mai bun timp al meu a fost 15.064 dar am tema de casa sa-mi cumpar roti pe 15 cu slickuri si mai scadem putin :D Vreau sa-i multumesc lui Adi de la Superchips/Revo Romania pentru softul piggy backului, masina merge super bine cu noile setari !:twisted:
|
intr-o seara vorbeam cu vgroza si cica daca nu scoate sub 15.5 402 metri nu mai investeste bani in Logan! sa te vedem in continuare baiete - sa vina internele forjate!!!!!!!!!!!!!
|
Pana la interne mai sunt o gramada de lucruri marunte de facut care per total fac o diferenta mare. :)
|
Felicitari Victor :D
Avand in vedere ca aveai niste chinezarii de gume, sunt sigur ca scoteai un 14.8 cel putin cu niste gume adecvate :D Dar m-am gasit eu sa vorbesc :lol: |
da chiar ce gume aveai?
|
de strada normale
|
bravo victor.. foarte bine merge masina. mai tre sa exersezi placarile si sa te acomodezi cu semaforul ;)
|
Asta a fost prima participare daca nu ma insel , nu ? Pentru prima oara eu zic ca s-a descurcat excelent
|
a mai fost cred, dar prin tara.
|
Am mai fost o data la cluj dar s-a desfasurat pe 201m si era masina fara soft cu limitare in 6000rpm, acuma in Ungaria a fost prima participare cu masina resoftata cu limitare in 7000rpm.
|
lasa un id-u de mess sa-ti propun o afacere.
interesanta masina...o tot vedeam pe la mine pe la bloc (nasaud 12 :P ) |
Si 2 filmulete din weekend https://www.youtube.com/watch?v=bY6k9XvZqeI https://www.youtube.com/watch?v=N35wnL-pj8s
|
bun bun si dintre z4 si Logan care a castigat?
|
Z4-ul de 312cp :) Am mai gasit inca un film https://www.youtube.com/watch?v=7l-jVSe_IV8
|
Oricum .. pana la urma prin timpul pe care l-ai scos ai confirmat caii pe care trebuie sa ai,,,
|
ce avea golfu ala bleu sub capota ?
era racheta nu alta |
Big Turbo :))) si era toata fibra masina, cand punea frana se ridica fundul asa de usoara era :)) masina aia scotea 11 sec pe 402m :twisted:
|
pai si atuncea pentru ce te-ai mai dat cu el !?
|
Erau antrenamentele/calificarile. Te dadeai cu cine nimereai sau la alegere, nu conta.
|
si opelu ala astra ce motor avea?
|
cred ca 2.0 cu ceva modificari si slickuri :D
|
si cu ala ce ai reusit sa faci?
|
timpi mai buni, oricum el este alta categorie.
|
pfoaaai victore.. sa nu stii ce motor am :lol: 1.8 ;) oricum masina ta merge mult mai bine. daca treci pe jenti de 15 cu cauciucuri bune atunci mai scazi din timp garantat
|
De cate ori ai reusit sa te dai week-endu acela?
|
Scuze Brummy, initial stiam ca ai 1.8 dar dupaia cineva a zis ca ai 2.0, oricum merge super bine a ta tinand cont de investitia facuta daca e sa ne raportam dupa banii investiti a ta merge mult mai bine :))
@TwentyOne: De 6 ori. |
singurul logan de la linii?? oare??
|
sunt o gramada :) 1.4 gti, m, 4x4, turbo :)
|
Felicitari pentru masina,am vazut ca ai discuri si etrieri pe spate,imi poti spune te rog daca ai schimbat toata puntea spate sau doar fuzetele?Daca imi poti spune de ce model sunt,Megan presupun eu.Iti multumesc si spor la treaba in continuare.
|
@Felicitari pentru masina,am vazut ca ai discuri si etrieri pe spate,imi poti spune te rog daca ai schimbat toata puntea spate sau doar fuzetele?Daca imi poti spune de ce model sunt,Megan presupun eu.Iti multumesc si spor la treaba in continuare.
ca si completare pt cristi_martin - tu ai sau nu ABS? stiam de la BFF ca nu a avut ABS si i-a fost usoara implementarea discurilor de frana! |
Nu am ABS, am schimbat doar fuzetele, fuzetele mele de pe Renault Scenic/Megane1 nu stiu exact.
|
Cred ca ai fuzete cu discuri si etrieri de megane 1 break sau coupe cu discuti de 275mm. Se potrivesc direct pe cele 4 suruburi? Cred ca informatia asta ar fi foarte utila pt cei cu logan. Incerc eu acum sa montez pe megane classic punte de break cu discuri in loc de tamburi., Apropo, se simte diferenta la franare cu discurile pe spate? Felicitari pentru masina ca ai investit acolo unde trebuie, nu in briz-briz-uri. Ai grija de ea si nu o forja inutil:). Bafta la cat mai multi km fara reparatii.
|
Aproape se potrivesc, trebuie doar 2 cauri putin marite :P
|
Felicitari pentru masina. Pot spune ca arata superb. Ai modificat exact ce trebuia modificat la un Logan. Ma bucur ca inca sunt oameni cu cap care nu investesc doar in zgomot si in sisteme audio.
Recunosc ca nu sunt inca major si nici posesor de masina. Mai am si eu un anisor pana imi pot conduce loganul. Un Logan 1.6 full din 2004 cu 13334 de KM la bord. As avea si eu cateva intrebari: 1. Cat mar duce investitia daca as vrea sa fac exact ce ai facut tu ? Adica sa pun un compresor si modificarile aferente ? 2. Pentru modificarea jantelor exista vre-o problema daca eu am si acum jante din aliaj ? Trebuie modificata structura puntii spate ? 3. Ce an este loganul tau ? Multa bafta in tot ceea ce iti doresti. |
Depinde ce piese folosesti, unde le instalezi si multe alte aspecte. Ideea e ca merita doar daca vrei ceva deosebit dar ca si bani investiti nu merita.O asemena investitie ajunge sau chiar depaseste cu usurinta pretul unei masini la mana a2a pe care sa o folosesti doar pentru "distractie", adica Clio RS, BMW motor peste 1.8 :)) , Honda Civic, Golf GTI 1-4 etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning