![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
:D :D yeap..that's the point!
|
Quote:
|
Mama, ce intelesuri are acest verb, "a (te) arde" :lol:
|
Quote:
|
Stai linistita, ca am inteles sensul folosit de tine :-P
|
sooo,cine se arde cu cineeeeeeee????????si de ce???:shock:
:D :D :D |
.......yo nu pot sa zic ca m-am ars asa de rau , de la amici am ajuns la iubitzi (nu a tzinut f mult dar o meritat :D ) ! a fost ceva de genu "fara obligatii" !
|
Din cand in cand mai trebuie sa si te arzi nu poti sa ai parte numai de lucruri bune in viatza, asa ne mai trezim la realitate!!!
|
dap , e bine sa te mai arzi dar in "limita bunului simtz" , dak te arzi prea rau si suferi k prostu` (scuzatzi expresia) chiar nu e bine k poate nu te mai trezesti deloc la realitate !
|
Quote:
|
deci...sa luam putin mai in serios treburile...daca relatia nu este "otravita" d atractie fizica,atunci poate deveni una f speciala,si d pret ptr cei implicati,ptr k ajuta f mult la intelegerea unor lucruri p kre nici o femeie nu poate invata d la alta,si nici un barbat d la altul....tinind asa "spate",cu timpul prietenia poate sa iti ofere niste suprize f placute ,si nebanuite!;)
sa vb concret...am f multi prieteni,kre s-au atasat d mine,vazind intr-un fel o mama intelegatoare..trecuta prin viata,cu multa rabdare.va zic sincer...sunt in stare sa ma crizez ptr fiecare,daca stiu k ceva nu e bine cu ei...:cry: atunci e bai mare,daca cineva se trezeste k este atras d mine si fizic...si nu stie ce sa se faca cu acest sentiment.daca e prost omu' isi intoarce spatele,daca nu,cu rabdare si cu discutii sincere se rezolva treaba,ptr k nimeni nu prea vrea sa piarda un prieten ,mai bine trece peste unele dorinte fizice ;) iar aia,kre mai bine o iau la fuga....ma fac cu nervii!!!:x dupa parerea mea,doar atunci se ajunge la pat,daca femeia crede k sunt sanse k relatia sa mearga,sau e timpita..si nu ii pasa d o prietenie...:???: oricum,asta se afla p prima 100 d metri.se intimpla mai rar k sa ai o prietena veche,si dupa ani d zile sa te trezesti k ar mai fi loc acolo si d altceva :D iar daca e acolo si atractie,si prietenie..si sanse la si mai multe...io tot aia zic,k merita o incercare;) ....niciodata nu mi-a parut rau d ceea ce am facut,doar d aia ce nu am facut!p bune....:-P |
Quote:
|
ms ms :oops: ...probabil vine d la faptul k urasc sa ma plictisesc :D :D :D
|
tu? sa te plictisesti? mai apuci?
dak apuci, n-ai grija, te incarc eu cu tampenii de nu mai apuci niciodata :D:D |
:D :D :D dreq duca-l k ma dezobisnuiesc d tot d dormit...si ma descurc io ;) ...dar nu ma pling...mai bine pic d oboseala decit sa stau si sa ma uit cum trece viata p linga mine ;)
|
tinand cont ca ai postat pe topicul despre prietenie intre barbati si femei, iar tu te plangi ca decat sa dormi mai bine... te obosesti putin... ce concluzie tragem noi de aiiiici? :D:D:D:D
zi-ne repede cine te oboseste asa tare :D |
:D :D :D :D tragem noi concluzia k ai u o imaginatie bogata!!!!:-P pe de alta parte faptul k nu apuc sa dorm nu inseamna k sunt obosita ;) ...kiar cred k d aceea sufar d hiperactivitate :D
altfel...mai am io o groaza d prieteni dragi,kre imi dau tot felul d sarcini...k nu cumva sa ajung sa fiu si eu o casnica plictisita ;) |
sarcinile astea... scot prietenii aia din belea, sa stii
asta inseamna ca unii se bazeaza pe tine pana la d-zeu si-napoi :) |
se tot sustzinea ca prietenie apopiata intre un baita is o fata nu prea exista ...
si sincer eram cam de aceeasi parere ... partea proasta e ca acuma eu am calcat gresit ... dak intelegetzi. si parca mi ciuda ca am pierdut. intradevar ... vroiam mai mult ... dar era bine si asa cum o fost inainte ... dar acuma se pare ca nu mai am nimic :( umpic ma si simt vinovat ca peste cateva zile s-a certat si cu prietena ei cea mai buna ... care mi-a luat mie apararea. oare ce as putea sa ma fac acuma ? |
oky .... se pare ca intr-o anumita masura s-o rezolvat
nu m-a iertat pe deplin .... dar macar vorbim si asta e un pas bun :) macar ca amica cred ca o sa o am inapoi |
...nu cred k ar trebui sa te simti cu musca p caciula!!!pur si simplu ,poti sa-i zici k nu ai mintit-o!!!intreaba-o numai ,daca prefera k sa ai u aceste sentimente si sa te prefaci k nu sunt???ia vezi ,c o sa zica???aia nu cred k e prietenie,cind ne ascundem una alta...
...daca vb,e d bine :) ...e normal sa aiba nevoie d timp sa "digere" treburile...dar capu sus..daca intr-adevar ti-a fost prietena,va aprecia sinceriatea,o sa treceti peste...si va fi totul ok...daca nu se trezeste si ea intr-o zi k vrea mai mult!!!:twisted: |
... da... dar ce faci cand nu exista situatia de a accepta greseala ca si greseala si a trece peste, si ramai inchistat in aceasta problema?? :(
|
drop it like that...
trebuie sa cauti atunci solutia sa nu te mai influenteze omul ,decat sa demonstrezi nevinovatia, e singura cale... si apoi cu timpul se rezolva de la sine... in majoritatea cazurilor :) |
Quote:
ia mai lasa dreq...si NEXT!!!:D |
:)) nu era vb de mine... era vb de cativa prieteni ...
|
..revenind la tema,eu zic,k orice ar fi tu sa te comporti k un prieten.sa fii acolo la nevoie si sa te retragi in umbra daca simti k asa e filmul...
bafta ;) |
nu sunt genu de baiat care gandeste ca femeie trebuie sa stea la cratita....dar nici sa comduca sau masini barbatesti....adica cand o vad ca conduce un H3 nu simt nici-o admiratie...in schimb daca o vad intr-un mini cooper S ca ii da gusi....sau intr-un beetle cabrio
|
atatea femei....atatea gusturi...nici mie nu mi plac barbatii care conduc beetle sau micra...dar asta este:lol:
|
x-( eu URASC barbatii care conduc beetle.. :( pentru ca mi-ar fi stat mie mai bine in el, ca's fata... =)) asa, pare gay ... :D
|
ok then, my next car will be a nissan micra :D
|
Quote:
bwqeeeeeeey vorbim despre prietenii intre b si f ... ce puii mei am divagat asa ? :D |
prietenie intre barbati si femei exista, dar cu o precizare: nu exista baiat care sa aiba prietena o fata si care sa nu lase loc de ceva mai mult, vorba aia, te ajut, te sfatuiesc, te.. ce mai vrei tu, k nu se stie niciodata de unde sare iepurele, si poate trag si eu acolo...
cine spune ca e altfel, ori e ipocrit, ori e mincinos, ori e picat de pe alta planeta.... ah, da, ori e gay :D:D:D |
aleks ...
ai dreptate ca de obicei ;) |
Quote:
|
asta e deja prietenie perversa!!!
|
yeap... perversa, desigur, nu mai crede nimeni in povesti cu zane si feti frumosi.... ( din pacate :p )
|
bull shit! poate ca exista si o mica tensiune sexuala intre 2 prieteni de sex opus, dar nu depaseste niciodata limitele admisibile...
eu am o prietena buna care e si "buna" pe deasupra dar cu care nu am nici o treaba in alte sensuri! si am fi putut sa avem, ca doar au fost perioade in care nu era nici unul combinat si o ardeam toata ziua impreuna... nu avem secrete, ne intelegem mai mult decat foarte bine, ne barfim unul altuia partenerii pe care-i avem fara nici o jena... ce mai! ar iesi cuplul perfect! dar nici eu nici ea, nici macar nu luam in calcul optiunea asta... de ce? pentru ca noi 2 sintem DOAR PRIETENI! ATAT! si asta de vreo...10 ani... |
cunosc situatia , dmn, deoarece de aproape 9 ani am si eu un prieten bun, de fapt, cel mai bun prieten, cu care nu am depasit niciodata aceasta bariera... si slava domnului, ne vedem tot timpul, vorbim absoult orice, suntem extrem de apropiati... dar ca prieteni! fostii mei prieteni au fost gelosi pe el, spuneau ca este imposibila o relatie de prietenie, si prietenele lui la fel, dar cu timpul s-au convins ca nu suntem decat foarte buni prieteni si asa vom ramane...
|
dap, aici intervine teoria aia cu cel mai bun prieten, ala la care fetele n-ar renunta nici in ruptul capului, k e marfa rara, dar aici deobicei sunt exceptii, si de multe ori ea e cea care pune limita peste care nu treci tu din bun simt, si pt k n-ar avea rost, k nah, pi#de sunt destule...
in general insa... functioneaza treaba descrisa de mine mai sus |
see what i mean?
da Magos! am uitat sa mentionez gelozia... ai dreptate! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning