![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
200ron
In cateva zile posibil sa avem niste grile Rs 8) |
Quote:
|
Ma gandeam rosii..dar mi-a trecut ... as strica jantele daca le-as da la pistol sau sablat.
|
Ingrijita masina! spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
ms domnu :D
+grile rs 8) |
Quote:
|
fara numar :lol:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa montez grilele si am vopsit cu ocazia asta si stemele in negru mat (inainte aveam colant) 8)
|
Dau foarte bine
|
Chiar ca arata mult mai bine:-)
|
stiu :lol:
|
Arata bine ;)
|
Cand vine si o bara fata de RS?:D
|
Nu cred ca voi pune asa ceva..prea multi si-au pus.
Partea naspa e ca am spalat masina, iar vopseaua de pe steme s-a umflat/exfoliat si la cea de pe spate cand am dat cu carpa de caprioara s-a luat putin... Banuiam ca se va intampla asta intrucat, stemele au un nichel pe ele, deci ar avea nevoie de o baie speciala pt a se da jos nichelul, smilgherul nu e de ajuns, nu se ia .... Deci voi reveni tot la colant desi nu se poate monta dintr-o bucata datorita formei stemei iar in interiorul stemei trebuie lipite niste bucatele mai mici... Ar iesi perfect prin hidrotransfer insa nu stiu cat costa si cat rezista... ideea e ca pe acel nichel oricat l-ai freca degeaba vopsesti :( |
Nu stiu daca pentru megane se gasesc insa pentru clio 3 am gasit pe ebay ceva gen capace care vin lipite peste semne cu banda dubla adeziva
|
Se pot vopsi ale tale sa nu mai sara, crede-ma.
E nevoie de putina pricepere si de niste scule pe care nu orice vopsitorie le are :) |
@ovidiu:Hmmm pune un link...Oricum cu toate taxele si drum nu cred ca merita banii. Mai bine le vopsesti profi undeva sau colant. Ideea e ca acel nichel trebuie dat jos tot,complet nu smilgheruit.
Mie nu-mi este de colant sau costuri, ci imi e de demontat emblema fata. Sa scot grilele imi e frica sa nu rup o clema cum am facut la grila veche..deci trebuie bara data jos ca sa umblu lejer ... o intreaga arta :rolleyes2 Sau am mai vazut un spray pe youtube...un tip a vopsit la un nissan 350z emblemele cu ele montate pe masina. Sprayul aplica un fel de strat cauciucat negru mat..parea f misto..un fel de colant. https://www.youtube.com/watch?v=FchIW...feature=fvwrel @aleks: Corect. Eu am incercat tinand cont ca la capace m-am descurcat :D Oricum ideea e ca nichelul trebuie dat jos, nu doar smilgheruit putin nu? |
Intradevar is destul de scumpe: http://www.ebay.de/itm/RENAULT-MEGAN...ht_3623wt_1037
Eu am rezolvat-o cu carbon 3d |
1 Attachment(s)
Quote:
|
De unde ai luat sprayul?
Esti la tulcea? poate facem stema pe spate ca o dau jos imediat si ea e cea mai julita. |
nu stiu gigi si la luat , o sal intreb pe el si iti zic diseara
|
Sablarea e sfanta :)
|
Nu m-am gandit la asta dar ai dreptate :lol:
Momentan le-am lasat la un vopsitor...a zis ca trebuie frecat pana la suprafata de cupru. Eu le-am frecat prea putin. Oricum colantul e mai ieftin si deranjul nu e asa mare, insa baietii care mi le-au facut data trecut sunt in concediu...asa ca le voi colanta in caz de vopsitorul nu mi le face cum trebuie :) |
cat au costat grilele rs si de unde le-ai luat?
|
3 Attachment(s)
De la un amic, 150ron.
Se pare ca vopsitorul s-a ocupat cum trebuie de steme si au iesit f bine, chiar si texturat putin. Intre timp am schimbat senzorul de la cutia de viteza. La poze exista zgomot datorita lipsei trepiedului :) |
Grila veche de pe dreapta se vinde ?
|
Sorry, momentan nu.
|
Quote:
|
Nu, in Tulcea. Dar orice vopsitor profi ar trebui sa se descurce.
|
Am vazut-o si eu live , parcata in spatele scolii 145 :D . Arata foarte bine , doar ca mie mi s-a parut mai inalta pe fata , este sau am eu iluzii ?
|
1 Attachment(s)
MS. :) Am mai explicat acest lucru care ma enerveaza si pe mine.
Datorita designeului aripilor fata/spate, a evazarilor sa zic asa (cele din fata sunt mai proeminente si au o pozitie mai sus fata de cele de pe spate) masina iti pare mai inalta. Intradevar am si ceva muzica si solutii de curatat masina, dar prea putin influenteaza la greutate. Insa, daca masori distanta de la prag (in fata si in spate) ai sa constati ca e la fel. Oricum pe viitor o voi mai lasa 1cm pe fata pt a completa vizual linia masinii, desi atunci va fi mai lasa de bot. UITE o poza sa te lamuresti. Inainte cand nu aveam arcuri sport, tot parea mai ridicata de bot din cauza aripii fata, insa pragul era paralel cu asfaltul. Daca te uiti la masina colegului la prag ai sa vezi ca pragul nu e paralel cu asfaltul(coltul pragului de langa roata fata e mai jos decat coltul de pe spate), asta pt ca masina e mai lasata de bot, dar astfel a corectat distanta intre roti si aripi fata/spate :D |
2 Attachment(s)
In sfarsit am intrat si eu in randul lumii; mi-am luat un dslr, asa ca 2 poze rapide.
Inca n-am fost prin locatii mai speciale cu masina. :lol: |
Arata bine ... poate-l testezi si pe a mea ... :D!
|
Foarte frumoase pozele:D
|
CE aparat ai luat nikon, sony canon?:-P
|
Ms cox.. totusi se poate si mai bine dar mai e nevoie de o locatie si de un trepied :D
Villanueva: Pai poate weekendul viitor daca ai chef...gasim noi unde! :lol: sequention_cielo: nikon d3100+2obiective(unul pt portrete si celalalt cu zoom)+filtru uv . O sa mai iau un trepied la urmatorul salariu probabil; te ajuta mult mai ales seara/noaptea! |
1 Attachment(s)
1pic :D
|
Doar una ? Te-a gonit politia su vreo miresa "rapita" !
|
Am facut mai multe la arc dar asta mi s-a parut cea mai reusita... faceam si prin alte parti dar am ramas fara baterie. Deci pe viitor trebuie sa cumpar inca o baterie :lol:
Au trecut si gaborii, au trecut si vizitatori chiar si taximetristi care opreau fix langa mine, parca de-al dracu :rolleyes2 Oricum a fost o iesire asa de invatare a aparutului si pe timp de noapte. Sper in curand sa fac si un filmulet hd desi nu stiu nici un program de editat pt cadre. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning