![]() |
boss...eu stiu k atunci cand faci un motor turbo...il decomprimi....deci l aturbo e sigur decomprimate pistoanele...dar la supercharger nu stiu.si nu sunt mult mia bune supercharger......te poti folosii de ele la o turatie mai mica....deci poate la plecare e mia bine un pic...dar sincer...28 boost.....stii cum urca de pe la 55000 de ture sau cand ajunge turbo la max?chiar si cu a6-a imi urca super bine in ture....oricum 1-2-3-4 abia apuc sa le vad....
ps:vezi k fiecare piesa are specificatii...deci vezi la pistoane ce scrie.... |
am un mustang si nu merge sa-i pun turbo de ce :x
|
yo am turbo si sunt ff multumit....nu am incercat super...
Apropo vreau si yo in team ........am o honda de vreo 500hp Mai tre sa ii iau magic boxu da nu am bani momentat SStie cineva cum sa il seteze |
nush ce sa mai fac..abia reusesc sa mai castig..am timpi prea buni...si nu pot sa ma incadrez la bracket time :(
|
Fratilor i need help
Am pus pe honda civic aia si hatchback, tot sa moara fanta, dar mai mult de 350 de cai n-am, ce plm sa schimb sau sa pun pe ea? |
Re:
Quote:
|
Ne dam?
Useru meu e Moxx |
Re:
Quote:
T`astept -=evo007=- |
care imi imprumuta 20.000?! :D
|
cine imi da bani sa cumpar o cutie?k am rupto din cauza la turbo..imi merg doar primele 3 trepte :cry:
|
naiba m-a pus sa imi iau cutie noua.am dat si 1500 pe ea si am inceput sa umblu la rapoarte si mi s-a dus motorul.acum fara nos nici de pe loc nu plec.care se are cu rapoartele?dar sa stie.am un civic de vreo 500 de cai putere.
|
va spun eu..tre sa fiti prea meserias k sa va jucati kluema cu rapoartele....adugati si treapta a6-a si micsorati raportul final(adik mariti acolo cifrele...) pana va convine.ps 6-a sa fie apropiata de a 5-a k valoare...un pic mai lunga....daca nu stiti rapoartele stock sunt pe pagina anterioara scrise de mine....
|
am un civic cu 20 de mii de dolari tuning pe ea la vreo 550 cai putere i-am pus tot in afara de suspensii si chiuloasa modificata.stie careva daca o vand cat iau pe ea?18500 cat e una stock sau mai mult
|
iei mai mult.....incearca sa o vinzi si vezi cat iei pe ea...(stai linistit k fara alta masina nu ai cum sa o vinzi)
ps:vorbeati de timpi de reactie:sunt curios care face mai ibne k mine:0.501 :lol: :twisted: (a fost la nimereala ,recunosc) |
vand rapoarte super bune pt cutia d civic :D
doar 10.000 coco :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning