![]() |
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
NU SUNT ORGOLIOS DAR IMI PLACE SI APRECIEZ FOARTE MULT CAND CINEVA E SINCER...SI IMI DISPLACE :pistoles:ATUNCI CAND SUNT MINTIT :boxing:
|
1 Attachment(s)
A mai aparut un fratior zburdalnic.
|
am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca
|
Quote:
Impreuna cu aceeasi baieti am adus inca 3 buc - 1 x NEGRU si 2 x GRI. Impreuna - adica traducere - eu cu partenerul meu am pus banii - si ei au rezolvat un leasing pt diferenta. Concluzia este ca masinile s-au vandut foarte repede - adica intr-o saptamana - nu stiu ce fac cei de la Carlex - inafara ca prima adusa a fost lovita in fata la descarcare si nici pana acum nu este reparata desi spuneau ca in max 10-12 zile o rezolva si ca nu pot face drive test cu masinile ca nu sunt inmatriculate - dar pot sa va spun ca mai am inca 2 masini rezervate in US - 1 x negru si 1 x rosu - si in scurt timp o sa le pun pe drum spre tara - nu am clienti pe ele dar nu cred ca va fi foarte greu sa le vand. Ieri seara am livrat-o pe cea neagra - sambata vin de la Alba in Bucuresti pentru livrare cele gri. Pretul a fost mai rezonabil decat cel de la Carlex. Pentru moment vreau sa modific cat pot de mult GTR-ul ALB - poate poate le dau idei si celor care le-au cumparat pe celelalte. am auzit deja din gura in gura ca RS6 - m-a "rupt" - sa spuna proprietarul ce si cum - eu nu zic nimic ca sa fiu corect - sa spuna el. |
proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2
vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x |
Quote:
|
felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?
|
rezultate pt cine vrea sa stie:
GTR ALB vs DGH: -de pe loc pe ~ 400 m GTR in fata dar la 200 km/h DGH il ajunge si il depaseste -din mers DGH in fata indiferent de viteza sau treapta GTR ALB vs RS6 CATA: -GTR in fata dar cu o diferenta foarte foarte mica - RS6 e acolo GTR ALB vs OPEL SPEEDSTER PEPY: -GTR ALB in fata PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;) Quote:
|
hmm. pt o masina de serie este ingrozitor de rapida. felicitari.
|
Quote:
foarte frumos din partea ta ! :) fair-play ;) |
oamenii lucreaza :D8):lol:
http://www.gtrcenter.net/?tag=sema |
Quote:
|
hai k o luati usor usor pe aratura ...
care din masinile implicate in acest topic merg la braila ??? |
Quote:
cat costa masina asta a ta GTR??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning