Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

YCSNHT 06-11-08 17:38

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

NU SUNT ORGOLIOS DAR IMI PLACE SI APRECIEZ FOARTE MULT CAND CINEVA E SINCER...SI IMI DISPLACE :pistoles:ATUNCI CAND SUNT MINTIT :boxing:

car_addict 06-11-08 20:01

1 Attachment(s)
A mai aparut un fratior zburdalnic.

Achim 06-11-08 22:41

am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca

georgerg 06-11-08 23:26

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1848265)
am aflat de la cineva care s-a ocupat de livrarea GT-R'ului alb ca s-au mai adus 3 bucati si s-au vandut instant... iar momentan proprietarii (din RO) ai altor 5 exemplare le asteapta sa soseasca

hai sa lamurim o treaba ca sa stie toata lumea - GTR-ul alb a fost ideea mea in august - mi-am dorit foarte mult masina si am apelat la niste baieti sa il aduc din US. Am platit avionul de la New York la Milano de unde preluat-o un prieten - nu am avut rabdare sa ajunga masina la Bucuresti si am mers la Alba(de unde este prietenul si partenerul meu) sa o ridic.
Impreuna cu aceeasi baieti am adus inca 3 buc - 1 x NEGRU si 2 x GRI. Impreuna - adica traducere - eu cu partenerul meu am pus banii - si ei au rezolvat un leasing pt diferenta. Concluzia este ca masinile s-au vandut foarte repede - adica intr-o saptamana - nu stiu ce fac cei de la Carlex - inafara ca prima adusa a fost lovita in fata la descarcare si nici pana acum nu este reparata desi spuneau ca in max 10-12 zile o rezolva si ca nu pot face drive test cu masinile ca nu sunt inmatriculate - dar pot sa va spun ca mai am inca 2 masini rezervate in US - 1 x negru si 1 x rosu - si in scurt timp o sa le pun pe drum spre tara - nu am clienti pe ele dar nu cred ca va fi foarte greu sa le vand. Ieri seara am livrat-o pe cea neagra - sambata vin de la Alba in Bucuresti pentru livrare cele gri. Pretul a fost mai rezonabil decat cel de la Carlex. Pentru moment vreau sa modific cat pot de mult GTR-ul ALB - poate poate le dau idei si celor care le-au cumparat pe celelalte.

am auzit deja din gura in gura ca RS6 - m-a "rupt" - sa spuna proprietarul ce si cum - eu nu zic nimic ca sa fiu corect - sa spuna el.

Achim 07-11-08 02:21

proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2

vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x

georgerg 07-11-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1848476)
proprietarul este f bun prieten de-al meu si iti garantez ca nu a zis nicidecum asa ceva ... iar eu la randul meu celor 2 persoane carora le-am impartasit rezultatele aflate nu le-am transmis in asa fel :rolleyes2

vezi ce ziceam mai sus de oameni care nu au fost acolo dar "interpreteaza" :???: asa apar discutiile :x

nici nu imi faceam probleme ca ar fi spus el ceva - nu il cunosc dar la prima vedere nu pare genul care vorbeste aiurea - cei care vorbeau nu au fost acolo dar au deja opinii din gura in gura vezi doamne de la cei care au fost prezenti - asta e - unii latra apa trece :peace:

pepy 08-11-08 18:54

felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?

georgerg 08-11-08 21:15

rezultate pt cine vrea sa stie:

GTR ALB vs DGH:
-de pe loc pe ~ 400 m GTR in fata dar la 200 km/h DGH il ajunge si il depaseste
-din mers DGH in fata indiferent de viteza sau treapta

GTR ALB vs RS6 CATA:
-GTR in fata dar cu o diferenta foarte foarte mica - RS6 e acolo

GTR ALB vs OPEL SPEEDSTER PEPY:
-GTR ALB in fata

PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;)

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1851626)
felicitari george! sper sa imi acorzi o revansa. poate la braila?

mersi. nu cred ca ajung la braila dar sunt in zona

gabit 08-11-08 21:52

hmm. pt o masina de serie este ingrozitor de rapida. felicitari.

Alex_55 08-11-08 22:07

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1851882)

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

PS: Ideea este ca atat GTR cat si RS6 au fost stock - tinand cont ca ambele sunt biturbo - interesant va fi dupa primele modificari - nu se stie dar nu cred ca rezultatele vor ramane aceleasi - va fi greu cu ele8):lol::D;)

foarte frumos din partea ta ! :)

fair-play ;)

georgerg 09-11-08 00:32

oamenii lucreaza :D8):lol:
http://www.gtrcenter.net/?tag=sema

D G H 09-11-08 03:54

Quote:

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

abia asteptam,ca sa putem mari si noi presiunea,:D.Bafta

AlecsM 09-11-08 14:50

hai k o luati usor usor pe aratura ...

care din masinile implicate in acest topic merg la braila ???

bonitaro 09-11-08 18:31

Quote:

GTR ALB vs DGH:

GTR ALB vs RS6 CATA:

-GTR ALB in fata

foarte interesant clasamentul !!!
cat costa masina asta a ta GTR???

pepy 09-11-08 20:23

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 1853038)
hai k o luati usor usor pe aratura ...

care din masinile implicate in acest topic merg la braila ???

eu vin ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning