![]() |
Re: NISSAN SKYLINE GT-R sau PORSCHE GT2 ?!?
Quote:
|
Germania vs Japonia Traditie vs Ambitie Pret mare vs Pret mic Bestie vs Caine 'rau' 60 Seconds vs Nfs => Porsche vs Nissan
|
Re: Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Jq1UZzJk6mw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Jq1UZzJk6mw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>
|
7 Attachment(s)
Cateva poze cu GT2 din romania sper sa va placa si sa nu va sup ca le-am pus
|
Quote:
GTR a fost surpriza anului ofera superperformante la un pret rezonabil..GT2 e mai exclusivist .. |
aici e o comparatie gen...un lucru scump sau un lucru ieftin?normal k majoritatea vor nissan e mai ieftin...
|
nu ar trebui sa va certati prietenilor:) japonezii japonezi raman.atentia la detalii denota cum se descurca masina.faza cu marirea pieselor arata cat de mult atentie a primit masina. poate o fi mai tare gt2 dar la ce pret are.. sa fim seriosi. poate o fi soferul de vina sau alte treburi.. dar gt-r cam bate mbsl65 ,gallardo.. masini mult mai scumpe si avangardiste.si altceva.. mi se pare mie sau porsche are o problema prin admiterea faptului ca nissanul a reusit sa scoata o masina competitiva la mult mai putini bani?
|
Quote:
|
GT-R, for every day use.
GT2 - pt week-end's |
inca sunt multi care nu citesc toate posturile, si inca sunt multi care cred in basme (gen "gt-r cam bate gallardo"), ei stiu una si buna, GT-R e cea mai tare ;) , vezi si rezultatele din poll
|
Nu e legat prea tare de subiect, dar e interesant...
https://www.youtube.com/watch?v=OHZKi...e=channel_page |
fratilor...exagerati cu nissanul ala...daca nu era jocul nfs nu stiati toata viata voastra nimic despre masina aia...o masina japoneza..pe care voi o credeti mai tare decat un gt2:))))) jenant
|
Quote:
|
Ai dreptate, nu prea reuşea să ţină maşina pe drum şi mă miram chiar, cāt de instabilă poate să fie să nu poată ţine un traseu pe care evo-ul reuşea fără probleme şi la viteză puţin mai mare să-l ţină?
|
Quote:
:P Quote:
Intr-adevar...Traseul era destul de frumos, virajat dar nu complex in schimb gumele semi-slick ale GT-R-ului neincalzite si un sofer care franeaza in curba...:-) Nu toti cei care isi permit masini capabile stiu sa le si piloteze... Dar altfel se pare ca nu se poate invatza :-)) Pacat de masina... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning