![]() |
Re:
Quote:
Acum o las moale ... dar ne intalnim noi ... fata in fata ... si vorbim ... Imi pare rau ca gandesti asa despre fumatori ! |
Bai frate... Se pare ca e la moda ca lumea sa se ia de Hondarul asta...
Da frate, si batranu' e fumator si stiu ca e pe duca daca chiar te intereseaza... Ma-sa a murit de TBC si el este Next. Daca ai luat-o frate personal, imi pare rau. Dar sti bine ce parere am io despre tine. Si da, este mai mult decat buna. |
Gata mey ... am inteles ... dar vezi tu .. cateodata ..\"gandesti in scris\" .. si asta deranjeaza !! ....asta-i tot !
|
Stiam eu ca esti baiat bun si intelegator.
Mai greseste omul, ce sa faci ??? Oameni suntem, biscuiti mancam... :hug: :hug: |
gata frate ce plm va certatzi .. hai sa deschidem un topic unde sa injuram politzia .. si acolo injuratzi si facetzi ce vretzi :D .. a a ??? suna tentant .. glunmea .. hai gata cu cearta ( o sa zicetzi k nu va certatzi ) gataaaaaaaaaaaaaaaaa :) k va scot ventilele de la rotzi ... si o sa umflati dupa aia cu gura k pun pariu k nici unu n`are pompa .. asa cum n`am nici eu :D
|
dar lasa-i frate sa vb sa discute sa rezolve problemele... nu? uite.. in 10 post-uri au rezolvat problema... :wink:
|
asa .. s`au linishtit .. Santos taci .. nu ma enerva k iti fur apa de la stergatoare :p :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
hahahahahha care stergatoare... poate peste 2 ani jumate da.. :P :P :P hondarul stie despre ce e vb...
|
m-am lasat de fumat :) :) not really.. :)
|
se pare ca sunt mai multi fumatori decat nefumatori..:)
28 la 21 ... poate mai voteaza lumea sa vedem.. cel putin in H... sunt clar mai multi fumatori decat ne ... peace dudes |
Va omorati cu zile in loc sa va distrati cu banii aia pe care-i dati pe otrava... :x Treaba voastra, voi decideti...V-ash sfatui sa dati o fuga pana la Antipa sa vedeti plaman de fumator pus la pastrat in formol, daca nici aia nu va convinge...Ce-i asha de greu sa te lashi de fumat, chiar nu intelg? Cu un pic de vointa merge...Eu spre ex eram DEPENDENT de cola, insa acum 5-6 luni am inceput un tratament cu medic homeopatice(din plante), nu am maia vut voie sa beau DELOC si cu ceva vointa m-am lasat, oricum e deja o mare porcarie cola asta...
|
...si castigatorii sunt ...nefumatoriii :D:D:D:D:peace:
...e nici chiar asa ..dar sa zicem :D...:peace: |
bai cam asa e... dar... nush.. e o aiureala mare si cu fumatu` asta...
ar fi o gramada de vb.. clar nu-i bun dar in ziua de azi ce naiba e bun... cola s-a dus pe apa sambetei e mai kko ca niciodata.. si etc. |
va salut pe totzi, fumez foarte rar 10tigari la o sapt.
|
loool 10 tigari... nici atatea... mariusica ce faci tata?? de cand iti tot zic sa intri... ce faci vii maine in H? vb la tel da?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning