![]() |
Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne
de ce ai alege porsche?
|
Ar alege Porsche ca in cazul in care loveste usa din spate poate sa-i puna una de Volkswagen Touareg si se potriveste la fix :lol:
|
porche e mai sportiv si mai misto la interior
|
Quote:
|
asa e nu prea e spatios in spate
|
oare de ce romani pot compara un Porsche cu un bmw..... si clar ca numai in romania 99% ca bmw e mai bun .... :))
|
Quote:
Mie imi plac amandoua..poate la fel de mult ============================= lasa userii in pace, vorbeste despre masini-aleks |
As alege cayenne pt ca in primu rand e mai bun si nu sunt chiar atatea ca si x5 prin oras
al 2-lea rand e PORSCHE si cred ca oricine ar prefera un cayenne decat un x5 la motorizari nu ma prea pricep dar am fost si cu x5 si cu cayenne si cayenne e mult mai dotat la interior ca si x5-u |
cred ca acum se poate face o comparatie intre x5 M si cayenne, avand in vedere ca urmeaza sa apara pe piata noul M. asa balanta va fi mai echilibrata
|
da as alege cayenne e mai polivalent si cu facelift arata super...
|
raman pt x5.... fiecare cu ce-i place
|
Quote:
|
in acest versus, cayenne , din punctul meu de vedere iese invingator. am fost cu amandoua masinile si parca cayenne e superior. ma rog, erau versiunile de acum cativa ani. interiorul cayenne-ului pare mai cald, mai deschis si emana mai multa calitate fata de sobrietatea bavarezei. Interiorul x5-ului e asa de comun, ca din interior nu faci diferenta in ce model de bmw esti.e identic cu e39, e38 si cu spatiu interior de seria 3.
|
Re: BMW X5 vs. Porsche Cayenne
Quote:
|
Re: BMW X5 vs. Porsche Cayenne
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning