![]() |
:lol:
Nu stiu la care masinuta te referi, da' poti sa fii sigur ca ( daca am noroc ) la vara o sa vezi un Oltcit simplu, sau ( daca am intr-adevar noroc ) unu' de raliu ( unul dintre putinele Oltcituri de raliu din tara ). Niciuna dintre masinile de mai sus nu este a mea. As vrea eu... Si ca sa te lamuresc in privinta preturilor... peste 2000 E in fiecare! |
E unu cu blana sau plus pe bord sau ma insel io???
|
Re: oltcit
salut
sunt nou in clubul acesta al oltcitarilor nu am inca unul dar vreau sa imi iau insa nu stiu daca se poate lasa cati centimetri vreau eu mai jos fiindca cineva imi spunea ca e complicaciune cu lasatu olticitului mai jos si asta ma framanta astept si eu un msg si sper ca nu te-ai suparat ca te-am luat asa fara sa te cunosc si fara sa am un olticitdar nu vroiam sa il iau daca nu pot sa il tunez putin la inaltime :wink: :wink: :shock: |
Re: oltcit
salut
sunt nou in clubul acesta al oltcitarilor nu am inca unul dar vreau sa imi iau insa nu stiu daca se poate lasa cati centimetri vreau eu mai jos fiindca cineva imi spunea ca e complicaciune cu lasatu olticitului mai jos si asta ma framanta astept si eu un msg si sper ca nu te-ai suparat ca te-am luat asa fara sa te cunosc si fara sa am un olticitdar nu vroiam sa il iau daca nu pot sa il tunez putin la inaltime :wink: :wink: :shock: |
Pai se vede ca esti nou ca altfel nu puneai acelasi post de 2 ori!!!
|
kirilic: nu e greu. De spate-l lasi foarte usor, din suspensie si amortizoare.
|
si de fatza e la fel de usor ca si de spate....
|
Quote:
si am o intrebare:De ce nu vine nici un oltcit la cursele de acceleratie? |
daca nu ai facut nimic la motor nu ai nici o sansa nici la grupa A pana in 90cp
ca au aparut dacii care au peste 90 cai |
parerea mea este ca tre sa ai suspensii tari pt acceleratie
|
eu inca nu am oltcit dar nu prea ma incanta suspensile.
din ce poze am vazut nici unu nu era foarte lasat,in rest aratau bine. daca ma puteti comvinge ca merg facute suspensile,imi iau si as vrea sa imi pun motor de vectra. |
AGC: si vrei sa fie si 2000 16v motoru', nu ?
Daca ai sa \"studiezi\" bine pozele din pagina anterioara, ai sa vezi ca-s destul de joase, datorita spoilerelor si pragurilor. Cat sa le mai lase ?! |
[quote=\"Gabi\"]AGC: si vrei sa fie si 2000 16v motoru', nu ?
caroseria de Oltcit tine la un motor de 2000 16V de vectra fara ramforsari? |
N-am zis ca rezista... Daca-m spus 2000 16v, am spus la baza...
|
motor de vectra 2000 16v pe oltcit?!? :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :evil: De ce iti trebuie de vectra 2000 si inca 16v ?!? Visa GTi de o suta si ceva de cai nu-ti ajunge ?!? si se poate monta fara multe complicatii....ca doar de motor de citroen visa...
(apropo...GABI ! m-am interesat si se poate monta visa gti-ul pe oltcit si nu e prea greu... :lol: :lol: ...nu stiu de ce, dar asa instant mi-a venit o idee... 8) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning