![]() |
hmmzz..Iasi..nu`i un oras urat..kiar deloc..n`ar strica o tura :P
|
dupa ce ma \"rezolvi\" pe mine... te insotesc sa-l....
bati si pe singurelu ?:P |
Uei da ci am facut :cry:..... :(.... :cry:
Glumeam :P,stai linistit :P daca venim pana acolo, venim sa te scoatem la un suc:P atata tot :P EvLSant0S |
la 1,60 al meu pe scaun cu mainile in sus ..sa stiti k si pot sa va bat..poate doar la cap... :roll:
|
pe...mine... :) m-ai distrus.... din vbe, si totusi tot tu m-ai reparat :) cred ca a fo mai dureros decat orice bataie care am luat`o pana acum...
|
|
N-am avut nimic, n-am pierdut nimic, nu am si nici nu voi avea.
Rammstein - Ohne Dich :peace: |
Ich habe keine schone Dame
trebuia cu o umlaut..dar nu am pe tastatura :P |
Re: bla bla bla
Quote:
el stie k poza lui e aici ??? :?: :?: :?: :?: :?: |
EVIDENT! spoofy:P cert este k mai intai am pus poza si apoi i-am aratat dar.... nu avea d c sa se supere :))
|
Re:
Quote:
hahahahah pai ce putea sa`ti faca daca nu iti stie parola d la user nu poa sa`ti stearga postul :) ... hahah sa nu i`o dai :p |
Quote:
|
Psycho Posted: Sun Mar 13, 2005 1:46 am Post subject: Re:
-------------------------------------------------------------------------------- BlueEyes wrote: EVIDENT! spoofy:P cert este k mai intai am pus poza si apoi i-am aratat dar.... nu avea d c sa se supere ) hahahahah pai ce putea sa`ti faca daca nu iti stie parola d la user nu poa sa`ti stearga postul ... hahah sa nu i`o dai :p lolz parola o stie anyway sau daca nu o stie cel putin isi imagineaza 90% daca se gandeste un pic :P pup u ciao [/quote] |
O stiu ma psycho :wink: :wink: ce te oftici pe trabucul meu? :))))))))
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning