![]() |
Re: DJ-90-AMY - Daewoo Cielo Evolution
Quote:
|
Salut ! Respect pt munca depusa !
Ce pompa de benzina folosesti pe masina ? |
Quote:
SAL, POMPA ESTE EXTERNA CEA CARE SE AFLA PE CALIBRA SI VECTRA TURBO... |
frumoasa . bafta in continuare
|
cat dreq de greu poate fi sati faci timp...sa faci niste poze/filme.......decat sa ne lase amanet aici..!!
alo!! proprietaru.....te rugam...ceva update-ului... |
EXTRAORDINARY!!!!!!!!!!!!!!!Masina este un reusit total...interioru.....nu am vazut la niciuna ceva asemenator!!! Aplauze!! Tot respectu si nu uitati TUNING 4EVER by WOLFI3
|
3 Attachment(s)
cateva poze mai noi
ps : dupa ce o sa-i pun noul cablul de kilometraj (pt ca cel vechi si-a dat duhul)o sa postez si un filmulet |
Quote:
|
Da,frumos...ce suspensie ai pe ea?
|
Quote:
|
Salut..
Imi zici si mie de unde ai luat grila fata? Ca si eu sunt tot din craiova si vreau si eu o grila <<masca>> asa si nu stiu de unde sa iau. Imi poti spunde de unde ai luat-o si cat te-a costat? Ms ....O zi buna.... Nota: Invata putina gramatica! |
salut
Quote:
|
Re: DJ-90-AMY - Daewoo Cielo Evolution 1
Masina este super tare si extrem de rapida ... chiar daca nu merge la capacitate 100% ... pot sa spun ca este chiar o mini racheta ... sunt convins ca aceasta masina v-a face istorie ... cum spuneam este extrem de rapida.
Probabil masina va fi prezenta la cusa de la Craiova de pe 19 Mai ... chiar daca nici atuncea nu va fii totul rezolvat.Pe mine unu m-a lasat cu gura cascata la cum "misca masina" ... stau si ma intreb cum v-a trage masina asta numai dupa o simpla resoftare...... ma ia capul. :D |
Te rog, spune-mi si mie cum se deomnteaza oglinzile laterale. Vreau sa le schimb pe ale mele si n-am avut inca timp sa ma uit la prinderea lor pe usi.
Multumesc. |
bah proprietaru...c se mai aude cu filmuletzu....:-w.....??? vreau si io sa vad cum merge masina....k proiectu e reusit ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning