![]() |
Re:
Quote:
dar cand nu ai tovarasha,vrei sa ai deci.........totul este un \"dute-vin-o\" |
De ce am votat SOLO? Pentru ca, in ciuda aparentelor, si baietii (nu neg, viata fara ei ar fi imposibila) sunt niste mari TZATZE. Daca sunt la semafor si le traznesti o plecare din aia bomba, vin imediat dupa tine. Daca esti intr-un club cu iubitul, fereasca sfantul sa te uiti mai nu-stiu-cum la vre-un tip fain :). Sa nu mai vorbesc de aversiunea pe care orice baiat cand aude ca iesi cu prietenele. Niciodata nu am inteles de ce e ok ca el sa iasa cu prietenii la bere, meci etc, dar o tipa merge \"la combinatii\" cand iese cu prietenele.
Totusi, daca reusesti sa treci peste superficialitatile de genul celor de mai sus, e chiar fain sa ai o relatie. Lucky you who have found him/ her! Noi ceilalti, inca suntem in cautari. Dar nu ne grabim. Asa ca, dragi baieti, ne vedem la semafoare prin Brasov. BV 08 SSZ. :)) |
Re:
1 Attachment(s)
Pentru ca, in ciuda aparentelor, si baietii (nu neg, viata fara ei ar fi imposibila) sunt niste mari TZATZE. Daca sunt la semafor si le traznesti o plecare din aia bomba, vin imediat dupa tine.
Hmmm chestia asta nu am mai auzit-o :lol: Tzatze pt k nu stau la semafor sa se uite lung dupa tine :shock: Da` tu crezi k asta are legatura doar cu faptul k vad o femeie la volan?! Daca esti intr-un club cu iubitul, fereasca sfantul sa te uiti mai nu-stiu-cum la vre-un tip fain :). O stii iubitu ceva :P De-acum incolo, cand o sa mai pleci bomba de la semafor, rog toti baietii sa adopte moaca celui din poza, eventual cu capu pus pe volan si cu piciorul tremurand pe frana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b] |
Am inteles, sa traiti :) :D
|
bravo :flower:
|
Dintre solo si combinat , cel mai nasol e la mijloc ... - despartirea ...
god , it sux ! : / ceva metode ca sa treci mai repede peste ?plz? ! |
get a new gf`..nu cred ca ti`e greu..se fac ushor :wink:
|
imposibil, alta varianta ....
|
nu e imposibil..asta tine de perceptia ta..alta varianta..distreaza`te cu prietenii/prietenele.. :wink: poate cineva cu experienta mai mare iti va da idei mai bune..
|
u ain`t never gonna change ...
|
Pai eu zic ca e mai bine combinat.. :)
Baietii in general..cand se simt singuri..vor neaparat o prieten..si cand au o prietena... se plictisesc repede si vor mai multe..sau alta.. :) |
santos acum nu vreau sa dau aceashi replica tampita care am primit-o si eu la randul meu cand am fost dezamagit in dragoste aceea ca \"nu s-au terminat fetele\"!
imi pare rau ca dragostea aduce si suferintza... imi pare rau ca o relatzie frumoasa se termina trist... si imi pare si mai rau atunci cand vad un om distrus care zice ca nu mai poate trai fara acea persoana... am avut si eu asemenea momente de cumpat dar am trecut peste ele cu ajutorul celui de sus si cu ajutorul prietenilor si amicilor... nu zic fiecare iubire pe care am avut-o am tzinut-o in suflet si o mai tzin dar atata... sincer kiar este nasol sa stai cu o fata un an sau mai mult dupa care totul sa se termine cand iti este lumea mai draga... dar eu ma mai consolez cu ideea ca nu totul tzine veshnic dar consolarea aceasta tzine o zi 2 maxim acum nu ca fac pe marele filozof dar am trecut prin asemenea momente si stiu... :cry: eu zic sa stai frumos mai pe langa prieteni sa le explici si sa vezi ca totul va fi mai bine zic eu! iti doresc numai bine santos! :) |
Stai mah linistit..ca la tine d-abia a inceput viata cu femeile. . stai sa vezi pe la 20 de ani :) Acum trebuie sa le folosesti pe banda rulanta..Distreaza-te cat poti ca pe urma o sa regretzi ca nu ai facut-o :wink:
|
bai.......deci suntem cu totii constienti ca o relatie f frumoasa se rtermina urat,dar asta-i viatza.....n-ai ce sa-i faci...
deci lucrurile din pacate sunt destul de proportionale:pe cat de mult iubesti(initial)pe atat de mult suferi(final) santos......tot ce poti sa faci este sa stai mai mult cu prietenii tai pt ca e neplacut sa incepi o alta relatie atat de rpd.....mai asteapta vreo 2 sapt si apoi incearca din nou |
Nu sunt in masura sa dau sfaturi ptr k nu stiu ce fel de relatie ai avut u cu gagik respectiva..... dar ..in general ... la varsta ta ... chair ar trbui .. o banda rulanta .... ai sa regreti mai tarziu .. p bune ...o viata ai ! daca erai casatorit mai ziceam ... dar ... cum am spus mai inainte ... live ur life! .. si nu asculta de sfaturile altora ... inima decide! pupici
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning