![]() |
Re: Dacia Gz power
Dupa ultimele probe s-ar putea sa cedeze plafonul inainte. Sau usile. Sau parbrizul. Sau...masina. :twisted:
Masina este partial antifonata iar mai mult de atat e complet inutil. Masina cedeaza momentan ca structura. Suprafetele de tabla au iesit de mult din discutie. E nevoie de suduri, ranforsari, suruburi, prize mecanice, etc.. |
....si oricum constructia masinii nu permite un rezultat cu mult mai mare decat cel obtinut.
Felicitari Babane pt rezultat si pt spulberarea creierilor unora si viselor altora...vezi ...TM :) |
Este cumva gata si eu nu stiu nimic?Prieteni stiu de ce.:lol:
|
masina este aproape gata mai trebuiesc ceva modificari si se poate merge cu ea pe strada si asculta muzica, deocamdata are nevoie de o sursa de 220 pt procesor... deja dam prea multe detalii voi incepe in scurt timp o prezentare amanuntita a etapelor de constructie sustinuta de poze :!:
|
Cred ca putem gasi o sursa de 220 de la 12v la vreo 90 ron.Suna-ma.
|
Quote:
|
Re: Dacia Gz Power!
12 Attachment(s)
sistemul are o tendinta de sq, avand in vedere pozitionarea difuzoarelor care compun sistemul de 3 cai full activ.
- 4 midbasi de 20 in usile din fata - 2 medii pe bord de 16,5 - 2 tw supradimensionate :lol: bordul bordul a fost realmente reconstruit pt a gazdui noile difuzoare de 16,5 care au incaput chiar la limita. pozitionarea de inceput a inelelor, dupe ce evident sa efectuat taierea bordului, deasemenea a trebuit intarit bordul deoarece greutatea suplimentara facea ravagii :twisted:, fibra, kit fibra etc.... la urma sa imbracat bordul in mocheta. |
20 Attachment(s)
midbasii & fetele de usi
de la 2 bucati JBL c 608 gti, am optat pt ceva mai mare :lol: shi anume, 2 bucati de 20 din seria pro... de la o firma care le face de carton :lol: imi aduc aminte acum cum la un show un individ care se credea el mai destept a inceput sa le explice amicilor sai, cum sta treaba cu difuzoarele astea din carton "care nu sunt prea ok asa ele de felul lor" off tare multe kestii stie lumea care nu stie.... fetele de usi sunt formate dintr-un panou de mdf de 1,5 shi inele executate din 1 din cate imi aduc aminte ;) sa incercat sa se usureze panoul deoarece daca s-ar fi facut tot la fel de gros ca primul mai ales la cat de grele sunt difuzoarele mai mult ca sigur ca ar fi cazut usa :twisted: la fel acestea au fost imbracate in mocheta. |
2 Attachment(s)
manetele :!:
evident fiind dacie nu am putu sa gasesc un sistem fiabil de geamuri electrice, care sa nu se strice shi sa ma trezesc ca trebuie sa scot midbasii shi fetele de usi prinse cu 6 suruburi :D manetele de deschidere a ferestrelor au trebuit si ele modificate se poate vedea cea veche deja modificata si cea noua, deci daca se vrea se poate, daca nu se vrea, nu exista ca nu so vazut vreodata, deci imposibil 8) :arrow: so cam asta o iesit |
felicitari babane,un show ceva pe cand pregatesti sa stiu sa imi fac si eu timp sa vin sa ne vedem ca astia cu competitiile lor ma dau peste cap mai nou intotdeauna si nu mai stiu cum sa ma impart sa ajung la ele:)
|
Emi power! Cine a avut norocul sa asculte ceva rock pe masina lu` babanu stie de ce sunt in stare cartoanele...
|
Ce zici esti singurul cu EMINENCE BETA 8A ? Eu cred ca da :D
Cartoane cartoane da la ce spl au ... , ... cred ca se aud extrem de impresionant. Succes in continuare. |
Quote:
deci imi place la nebunie ideea cu maneru trebuie brevetata superb si bordu a iesit bestial de sunet nu mai zic nimic... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning