Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

aicad 21-02-04 20:34

gabi: asa sa fie :)

Turbo110: da stiu ca masina e cam terminata, si cand m-am referit la cei de pe margine nu m-am refrit la cei care au concurat :) nu am zis ca eu sunt super sofer, dar se poate si mai bine, puteam sa scot un timp mai bun dar n-a fost sa fie si cum masina nu m-a ajutat am pierdut. dar o sa vina vreama cand cu experientza castigata pe masina asta o sa ma ajute foarte mult la volnaul alteia.
si eu acum nu am participat decat sa vad ce pot, ce poate ea si sa ma distrez. Dar la vara s-ar putea sa vin cu un clio al unui amic, sau tot cu dacia mea dar in conditii mult mai bune. Si acum daca e sa o luam asa: cand e razboi te duci si cu toporu si lopata, nu numai cu mitraliera nu?
Si nu cred ca am pierdut nimik daca am participat decat poate ceva bezina si 150.000 de lei. ceea ce nu e f mult.

Turbo110 21-02-04 20:40

:D

Orice experientza e bine venita !

Turbo110 21-02-04 20:41

Mi-e unul nu prea imi place genul asta de curse sunt adeptul liniutelor !
Si stai linistit ca la ilegale si eu am pierdut mult si de mine faceau misto si nu am murit !
Dimineatza urmatoare o desfaceam mai umblam ca mosi pe ici pe colo seara langa baiatu care mah facea si nu prea mai era aceeasi chestie !

aicad 21-02-04 20:47

si mie imi plac mai mult liniutzele dar aici chiar ca sunt lipsit de sanse. :) poate doar dacie versus dacie. dar ZCE-ul meu nu poate prea multe la liniutze. poate doar pe 200 m :) orikum pe frigul asta nu prea imi arde mie s-o bibilesc :)

dar ne vedem si la liniutze la alea nocturne :) ca la legale as rade si eu de mine :)

Gabi 21-02-04 20:47

Turbo: daca tu esti adeptu' liniutzelor, eu sunt adeptu' raliului 100 %! :D

Turbo110 21-02-04 20:49

Raliurile eu zic ca e cu totul altceva decat ce sa intamplat azi la PRISMA !
Alea si mie imi plac !

Gabi 21-02-04 21:04

Turbo: daca esti interesat, hai la Masini tari - Raliu vs. Tuning, ca sa nu facem offtopic aici:)

Turbo110 21-02-04 21:07

Bine :D

amadeus_and 21-02-04 21:10

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
--ah, ca o chestie care m-a stresat: figurantii din parcare (in special cei din PH)- masini marfa dar fitze prea mari - si care desi se dadeau \"smecheri\" in parcare in timpul curselor, l-a invitatia lui Florian de a arata ce stiu dupa, s-au facut nevazuti--

Ce v-a stresat pe voi a facut deliciul publicului...
Masinile din Ploiesti (Fordul Puma si VW Passat ) si cele din Sibiu si VL meritau atentie... si plictiseala aparuta avand in vedere ca \"ora inceperii\" anuntata a fi 11.00 s-a transformat in 13.00, precum si figurile jandarmului care, foarte \"zelos\" a amenintat cu amenzi de 50 de milioane au dat startul la cateva \"manevre\"...
Pe langa asta, publicul cred ca nu a venit acolo sa inghete in timp ce o multime de masini autohtone(a fost INVAZIE de Dacii) se chinuiau sa faca slalom printre jaloane...cred ca se asteptau si i-si doreau sa vada si altceva...
Provocarea lui Florian a venit tarziu, cand deja publicul nu mai era atent la concursul care devenise cam plictisitor, si jandarmul \"zelos\" deja incinsese spiritele...
De fugit nu a fugit nimeni, pur si simplu nu a meritat efortul participarii (miza zero/concurenta zero/conditii zero)...

Gabi_323i 21-02-04 21:30

mey baieti va rog nu aveti si voi vro poza in care se vede un terano auriu? a fost si in parcarea din fata de la prsima 1 si de la prisma 2 si a, facut si cerculete 8) aveti??????

amadeus_and 21-02-04 21:38

3 Attachment(s)
Ploiestiul e la inaltime la capitoul masini tunate...

amadeus_and 21-02-04 21:42

3 Attachment(s)
...

Gabi 21-02-04 21:51

amadeus: intr-adevar, Passatu' ala e bijuterie... Da'... pacat ca doar la capitolu' \"masini tunate\" :P

Gabi_323i 21-02-04 21:54

Quote:

Originally Posted by \"B 31 FXN\"
mey baieti va rog nu aveti si voi vro poza in care se vede un terano auriu? a fost si in parcarea din fata de la prsima 1 si de la prisma 2 si am facut si cerculete 8) aveti??????

plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

amadeus_and 21-02-04 21:59

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
amadeus: intr-adevar, Passatu' ala e bijuterie... Da'... pacat ca doar la capitolu' \"masini tunate\" :P

Asta ce vrea sa insemne?

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning