Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

mrjoe 02-09-07 13:11

Re: Organizare TuningDay in SM

Pe geamurile din spate sa punem afisul :D

Snoopy 02-09-07 14:06

Se pot face afise mai multe?Trebuie lipite pe panouri sa stie cat mai multa lume despre eveniment.Eu unul ma inscriu sa ajut la capitolu asta.

mrjoe 02-09-07 14:14

Nu trebe aprobare pentu sa lipei afise pe panouri?
Eu asa stiu ca trebe sa ceri aprobare de la primaria

raul_bogdan_2005 02-09-07 14:34

Si eu ma inscrius la capitolul de pus afise pe panouri sau prin oras sa impartim

gergo 02-09-07 20:16

Afise: o să avem nevoie de contribuţia Voastră, eu aş delimita cāteva nivele: 1. puncte strategice auto: magazine piese auto, spălătorii, staţii benzină, service auto, incinta RAR, despre care vom pregăti o listă, un traseu să fie mai eficiente (să nu treci podul de 10 ori)
2. puncte de circulaţie intensă, cafenele, baruri, respectiv locuri de afişaj. Nu vom face afişaj "electoral", numai in locurile legale.
3. Baia Mare, Oradea, Cluj, vor primi afişe şi pliante colegii noştri de pe forum, colegii noştri de la liniuţe. Nu aş vrea īnsă să fie cursă de accelerare a băimărenilor sau a fraţilor noştri exilaţi īn Italia cu maşinile lor īnchiriate, să fie o cursă a sătmărenilor, cu scopul de a promova tuningul şi distracţia LEGALĂ īn cursele auto-moto, pe plan local. Să nu vă supăraţi, cititori ne-sătmăreni.

Mai este intrebarea distribuţiei pliantelor, despre care vom posta mai tārziu. Oricum, această campanie vom īncepe numai cu o săptămānă inaintea evenimentului, să fie mai intensă.

Acum suntem īn aşteptarea răspunsurilor sponsorilor, dar ceea ce este deja bătut īn cuie: drift show maşină germană contra maşină japoneză, hohoooo, astadaaaa :)))

raul_bogdan_2005 02-09-07 22:08

gergo cum am scris mai sus ... "Si eu ma inscrius la capitolul de pus afise pe panouri sau prin oras sa impartim" ;)

aaa si am uitat am vorbit cu un prieten care lucreaza la o firma sa vorbeasca cu sefi lui daca sponsorizeaza. maine seara aflu rezultatu

szambi77 03-09-07 00:57

Quote:

Originally Posted by mrjoe (Post 1076954)
Nu trebe aprobare pentu sa lipei afise pe panouri?
Eu asa stiu ca trebe sa ceri aprobare de la primaria

Avem aprobarea ;) In numele Tuning & Sound identity putem lipi afise in oras in vederea promovarii acestui eveniment ;) Dupa cum a zis si Gergo, acest lucru se va efectua incepand cu sapt. asta conform unui plan determinat... Daca cineva se ofera sa lipeasca afise in oras, acela va detine o copie de pe aprobarea respectiva ;)

szambi77 03-09-07 01:00

Baietii !!! in legatura cu sponsorizarea, daca aveti idei, as avea rugamintea sa va miscati repede ca timpul ne preseaza si trebuie sa cunoastem in timp util detaliile privind publicitatea !

attilaboot 03-09-07 08:57

O intrebare de DRIFT SHOW, unde o sa fie organizat? Ma bucur foarte mult ca o sa fie si Drifting, dar pe drum drept ? Hmmm.... :-)

gergo 03-09-07 09:03

Nu avem altundeva decāt pe B-dul Transilvania, am comunicat cu drifterii faptul că drumul este ingust, vor pregăti un program pentru patru linii :))

szambi77 03-09-07 11:01

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 1078252)
O intrebare de DRIFT SHOW, unde o sa fie organizat? Ma bucur foarte mult ca o sa fie si Drifting, dar pe drum drept ? Hmmm.... :-)

Da..... Ideal ar fi sa fie organizat atat drfitingul cat si show-ul in sine pe o pista gen Hungaroring dar noi nu avem asa ceva, nu-i asa ?....
Apropo, si noi ne bucuram ca va fi drift show :lol:

attilaboot 03-09-07 11:23

Hai sa facem o si noi o pista ca Hungaroring. Mare lucru? :-) Poate si terminam pina in 16 septembrie...

Cit se fura din bani ptr construiri si reparatii drumuri ....linistit sar putea construi si amenaja deja o pisata de racing standard european.

Snoopy 03-09-07 12:07

In legatura cu afisele si publicitatea mai bine sa vorbim in detaliu vineri.Eu unul,fiind membru NLR,ma angajez si cred ca vor mai fi cativa voluntari.Cu cat sunt mai multi e mai bine..merge mai repede.Apropo la radio sa vorbit? sau in ziar.. acuma depinde si cum e cu bugetu dar e bine sa fie cat mai mediatizat evenimentul.

athes 03-09-07 13:34

gergo si eu ma angajez ca voluntar la lipit panouri cu multa placere numa totul sa fie bine.Doamne ajuta!!!

Apropo si pe masina noastra personala putem lipi?

Norbbi77 03-09-07 17:26

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1078255)
Nu avem altundeva decāt pe B-dul Transilvania, am comunicat cu drifterii faptul că drumul este ingust, vor pregăti un program pentru patru linii :))

Era fain in centrul vechi,in jurul parcului...sunt si curbe,este si spatiu.Dar imi dau seama ca nu si-ar fi dat acordul primaria.

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning