![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
si cica nu`i GAY
btw... daca forumul vostru .. sectiunea voastra... E YAHOO MESSENGER asta nu inseamna ca .. va puteti \"juca\" pe toate topicurile .. faptul ca tu ii bagi lu mutzu un milion in chiloti in timp ce el doare impreuna cu tine... NU NE INTERESEAZA... so... sunteti offtopic.. so.. jucati-va in alta parte P.S: Ce`o sa v`o mai bage MOXXU..... anal ... oral .. de toate.. cand o vedea cat are de sters...... :roll: |
Quote:
|
da... nu am maturitatea...
cum zici tu .. ce ziceam eu de mutzu.. era.. tot in spirit de gluma in schimb .. ce ziceai tu .. ca o sa faci cu el... nush cat de in gluma era :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si..... mai maturule...... e vorba de principii... nu de bani ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sau iti este ciuda ca nu dormi intre noi ? :lol: :lol: |
Cum zicea batranul Grigoras..... D-ZEU sa-l IERTE !! ...
ai inteles gluma ?! NU .. e o gluma pe care decat unii o inteleg.. daca o pun aici ... n-are efect... faptul ca voi atzi ras pe tema acestui concurs si etc. nu inseamna ca-l puteti strica si etc. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
sa ma inlocuiasca... sunt accidentat.. asa ca nu pot participa la... evenimentele ce vor avea loc in pat =)) dar.. o sa va placa de CICI .. |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sunt atat de incompetent... ntz ntz ntz.. eu zic sa ma omorati cu pietre :lol: :lol: si .. referitor la GLUME =)) Vladutz.... mai ai banii de turbina cicloidala si STUTZURI DE INVERVIER ? =)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning