![]() |
Re: oltcit...??
Nu frate cu nimeni dintre noi oltcitistii... dar vreau sa zic sa nu mai vb in necunostiinta de cauza cei care critica Oltcitu in favoarea Daciei pt k niciodata o dacie nu va ajunge macar performantele unui oltcit dar sa le depaseasca...8)
|
aici te inseli. nu spun asta ca sa imi saritzi totzi in cap. Tot Fan oltcit sunt si eu. dar ar trebui sa fitzi mandri si de dacia,totusi este o masina care are un trecut destul de frumos,si o dacia dak ai si esti pasionat poate iesi frumos. pentru mine oltcit loc 1 ,dacia sta langa oltcit pe podium. ambele masini au facut istorie la raliuri. pacat ca acum nu mai fac asa ceva. as vrea sa vad revenind dacia si oltcit la raliuri . aceasta rivalitate nu isi are rostul. ar trebui sa fitzi mandri ca suntm romani si avem avem aceste masini cu care sa ne mandrim...amandoua au rezistat in timp. asa ca ganditzi-va de 2 ori. mai studiatzi ambele masini si o sa veetzi ca o sa va schimbatzi parerea despre dacia. amandoua au cam aceleasi avantaje si aceleasi dezavantaje. dak tot suntetzi rivali fitzi cu aia care se dau figuratzi cu masini straine si mult mai proste decat dacia si oltcitul. ar fi frum sa se faca un meeating mixt ca la care sa vina atat oltcituri cat si dacii. nu mai va "urati" atat intre voi ca nu are rost. Sincer Bogdan Lascu este cel mai tare in toata treaba asta,el nu face aceasta diferenta. are si dacia si oltcit. Respect pentru el. mandriti-va cu dacia si cu oltcitul mah,nu ma mandritzi cu BMW si cu Renault. acum ma astept sa-mi sara in cap tot forumul.
|
nu stiu ce sa spun........dar loganul meu nu prea are nimic in comun cu dacia ,poate doar numele,oricum fiecare se mandreste cu ce are,are cineva de comentat ceva la dacia sgm-ului?deci se poate
|
Si eu am dacie am zis bine e alor mei dacia '78 1300 cu imbunatatiri de 1310..dar imi place mai mult Oltcitul
|
bodgane eu m-am referit ca ar trebui sa ne mandrim cu ceea ce am realizat ( noi romanii) in timp... si totzi parca sunt in battle aici... DACIA Vs. OLTICT.. si cel mai bun exemplu ai fost u.. pentru ca ai si dacia si oltcit... si totusi nu te mai agitzi atat...,nu imi dau seama ce se tot "omoara" astia aici ba dacia , ba oltict. si oricat de modificat ar fi o dacia sau un oltcit tot numele ala il are. Eu Zic Sa Ne Mandrim Cu Ceea Ce Am Reusit Si Sa Nu Ne Mai Contrazicem Atat. PS : ai ceva modificari si la logan bogdane??
|
loganul este in garantie dar chiar dupa ce iese o sa ramana nemodificat ,i-am pus doar jante si cauciucuri
|
am inteles k e diesel 1.5 dci cat te-a ajuns si ce optiuni ai pe el?
|
Quote:
|
loganul a facut 9200 fara abs ,geamuri electrice spate si cd pt astea mai trebuia inca 900 ......,si sigur o sa ramana asa cum l-a scos fabrica atita timp cit o sa am si oltcitul si el este prioritatea la tuning
|
mda...te costa foarte mult sa incluzi o optiune de ex pt casetofon si boxe tre sa mai dai vre-o 250E si cu bani astia imi iau ceva mai bun... mult mai bun
|
fratilorr help mee sunt si eu nou pe aci pe la voi.....spuntimi si mie ce fel de fuzete puneti pe bijuteriile astea romanesti...ca are si baiatu una si vrea si el sa o coafeze nitzel....ca ma apuc acusa in weekend de ea...si sa am si eu cu ce ma lauda...
|
cred ca te referi la butuci,pai cumperi jantele,demontezi butuci de pe masina si te duci la un strungar sa-ti dea 4 gauri sau cite trebuie +trebuie sa ai in mijlocul butucului o buza pt centrare (jantele din aliaj au o gaura in centru)
|
vreau sa ma bag si eu la cearta asta dintre daciotzi si olcitari...si atat zic..eu doar ce am cumparat un oltcit din 93 RL si singurele probleme au fost un suport motor si o planetara care a iesit din cauza suportului...si ma uit la dacii din 95-96 gauri in podele...motoare care vor sa iasa la pensie...eu zic ca oltcitu poate nu o fi mai "bun" ca dacia...dar se conserva mult mai bn...si cand te gandesti la diferenta de pretz:)...cand vezi dacii din 95 la 40-50 de milioane si oltcituri din 93 la 6 milioane...cei drept dacia indura mult mai mult cand vine vorba de motor...adik legi o sarma si dai ca merge...pe cand cu oltcitu trebe si cap:)
|
treaba aia cu conservatul tine foarte mult de propietar si de cum a avut grija de masina.
|
la partea cu conservatul is de acord cu cosmin
si eu ma ingrozesc cand vad dacii din 94-00 care is vai de mama lor si eu am una din 85 care se tine chiar bine. deci conteaza de cine o intretine. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning