![]() |
pai dc nu ai spus asa pana acum, omule? inseamna ca sapt viitoare iesim la un suc, cafea, bere fara alcool sau ce`o fi.. daca vrei.. ;)
|
Pai vorbim atunci .... si cristi_407 e student in iasi.
|
marfaa :chew: :ciggy: :drunk:
|
Asteptam un semn de la tine... 8)
|
stick on topic pls...
este topic special pt discutii pe bacau... final warning :lol: |
3 Attachment(s)
Uite ca mai pun o masina din bacau ... o pun cu numere cu tot pt ca pozele au fost facute tot de cei de la 4tuning la salonul de tuning de la bucuresti.
(Dintre masinile publicului ... sa nu se inteleaga ca a participat) |
3 Attachment(s)
Inca 3 .....
Speram sa-i mai facem saptamana viitoare poze intrucat i-a schimbat culoarea ... adica a aplicat un bodypaint (de la jumate in jos) ... reusit zic eu (sau poate e aplicat pt ca nu am vazut de aproape) |
super reusit exemplarul.. felicitari posesorului..
|
silviu...
azi cel tarziu maine pozam peugeotul lui silviu...
lipsa de timp si neconcordanta intre programele noastre ne-au impiedicatsa o fotografiem, dar rezolvam problema cat mai repede |
:(
cu tristete va anunt ca mercedesul meu a plecat intr-o lume mai buna...
a fost cumparat de un baiat din iasi, sper sa il pastreze si sa-l faca mai frumos decat am reusit eu sa-l fac. |
Pai asteptam cu interes urmatarul proiect :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa-mi aduc noua masina si sa incep \"lucrul\" la ea :lol: |
salut imi zici daca te rog la ce pret ai dat'o?sau daca e secret np messenger ady_driver
|
Re: :(
Quote:
|
bravo baieti :tenisclap , frumoase masini :yikes:
pe majoritatea posesorilor ii cunosc si eu indirect dar mai am de invatat inca in domeniu ;apropo am vazut azi in oras un Maybach ca sa nu mai zica cineva ca in Bacau nu sunt masini frumoase! astept viitoarele poze si proiectul lui aleks baieti buni... :peace: :dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning