![]() |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
Quote:
|
Eu zic ca a fost draguta ziua de azi, imi pare rau de starea asfaltului care dupa parerea mea, nu e la nivelul competitiei...in rest totul ok!!
|
Quote:
daca iti spun poate nu ma crezi in fine nu conteaza am fost doar in cladirea aceia pe colt unde se prinde cel mai bine coborarea dinspre marriot si asta fara bilet frate :rolleyes2 tare rau :twisted: :shock: :lol: maine merg la cursa tot acolo dar vreau sa filmez startu si ceva accidente in caz ca se intampla in acel loc in rest nu are rost masinile se stiu < zgomotoase sunt nimic nou ceva ce merita trait > pt cine se uita la tv e altceva > senzatia de viteza se micsoreaza cu mult si zgomotu la tv ... merita macar auzit sunetu de acolo chiar daca mare lucru de jos nu poti vedea .... |
Quote:
unele chiar nestiute de mine de cand zic ca le vand sa imi iau si eu un supercar si uite ca nu se intampla sa pun si eu o poza la masini tari si sa zic frate...uite asta chiar e a mea ....:rolleyes2 :-) vroiam chiar sa particip la cursa de loganuri da nu am mai avut loc frate de fisu lu casuneanu care se baga peste tot si omu este un nataflet.... |
35 Attachment(s)
19 MAI 2007
pentru cei chiar dornici mai am poze o gramada... (in jur de 300) sa ma contacteze pe pm :) astea is luate la intamplare :) |
mai pune poze cu maserati si cu ford gt pls :D
|
10 Attachment(s)
...
... ... ... |
INTRAREA LIBERA AZI LA FIA GT3 SI FIA GT!!!!!
Adrian Cheltuitoru tocmai a anuntat ca in restul zilei se vor putea vedea gratis. cei care sunteti din Bucuresti sunteti norocosi si va sugerez sa mergeti glont acum la circuit acum e cursa FIA GT3 si la 14:15 e cursa FIA GT! |
Frumoase poze, F430 Challenge e cel mai sexxy :D
Nu va sfiiti cu pozele, ca sunt apreciate . Merci |
acum am plecat, chiar daca ploua! ;) ms monk pt poze!
|
hai ku totii ca e mocaaaaaaaaa
|
1 Attachment(s)
ca sa vedeti ca e oficial atasez un video
un admin ar trebui sa puna acum sticky pe prima pagina a forumului INTRAREA LIBERA PT CURSA FIA GT DE LA ORA 14 |
hai ca si eu am plecat ca vad ca e treba sigura cu intrarea
p.s sa va luati si cate o umbrela :))) |
dupa cursa de FIA GT cred ca mai e si o cursa de FIA GT3 mai tarziu
|
sa ma ceva in Antenele astea...
tocmai cursa FIA GT sa faca loc unui jeg de emisiune pt muieri cu naspeta aia de Radulescu... erau de laudat pana la faza aia dar acum si-au dat cu firma in cap vad ca a reinceput transmisia si sper ca nu-mi mai fac alti nervi pana la sfarsitul cursei ma pis pe Radulescu si pe porcaria aia de emisiune |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning