![]() |
Re: Performantele Voastre
akuma.... mai bine zi ca tzi-a fost tare lene sa pui frana..... e mai bine asha.... eu am reushit sa evit un pui de catzel pe Buc-Pl shi mergeam cu 120km/h..... am oprit juma' de trafic pentru potaia aia mica.... :-P :lol:
|
n-a fost chiar asa...primul mi-a iesit pur si simplu in cativa metri, am pus frana dar n-am avut ce sa-i mai fac...iar pe cel de-al doilea, l-a evitat cel din fata mea iar eu n-am mai apucat...mi-a parut rau de ei, si cand am ajuns la craiova mi-a parut rau si de masina;)
|
Quote:
|
mah cum plm sa mergi 130 cu dacia pe camp.....ce draq ca iti trebuie 2km sa ajungi la viteza aia plus ca e riscant 130 cu dacia pe sosea.....mai tunde-o ca e stufoasa rau
|
cum zici tu .... era spatiu foarte intins.... iti zic eu daca ma crezi bine daca nu asta e......nu mai vreau sa explic nimic .... poate o sa ne intalnim o sa ma vezi tu :twisted: ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si ce vrei sa spui, k erau sinucigasi cainii?! :|
in fine, ai si tu dreptate (k nu se compara), dar nu era ceva cu care sa te lauzi... |
Poate intra vreun pitbull peste el in masina :p
|
Quote:
Ii vei adopta pe toti la tine akas'..sa aiba si ei un camin cald :lol: :lol: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
hey... hey... sa nu bagam caii in discutzie... :lol: .... pe bune... voi atzi vazut in ce hal arata o mashina care a lovit un cal???.... eu am vazut una la service.... shi se numea avarie totala.... in afara de shasiu, nimika nu mai era intreg la mashina aia.... :evil:
|
So..update la performante...44 km mersi pe jos intr-o zi...si urcat ceahlaul in o ora si 40 min :D (12 km urcare)
Ps: n-am lovit nici un cal/caine/pui de gaina....doar cateva furnici posibil...:| |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning