![]() |
am un kadett 2.0 l 8v si vreau sa-i montez un kompresor
stie cineva ce firma de la noi face asa ceva :?: :?: :?: |
1 Attachment(s)
hai sa va dau si voua un pic din ce-am gasit eu despre masinile noastre
(mai mult m-a interesat de masina mea .. cine are nevoie de materiale o sa vi le trimit) |
Re:
Quote:
|
My car
4 Attachment(s)
Astra 1,6 i `94
|
3 Attachment(s)
Am si eu un Astra G in 3 usi , negru, 2002, 1.7 dti 75 cai.
Pun si cateva poze facute cu mobilul :) Pana acum i-am schimbat f. putin, dar promit ca incep sa lucrez la ea. I-am ups un mp3 player sony xplod cdx7710, un amplif 1x250w rms xplod (nu stiu exact codul acum) cu un tub de bas Magnat de 280 w rms. plus cele 6 boxe din fabrica .. se aude destul de bine, clar si tare :) Cateva nimicuri in interior: preshuri sport, pedale sport, huse rosu cu negru din imitatie destul de misto(cu suport lombar si laterale). La inceputul lui octombrie vreau sa cumpar un set de stopuri cu leduri... asta e primul pas :) Apoi sper ca pana la anu' sa fac rost de bani pt. un set de jenti17\" +anvelope. Numai bine! |
:)
Masina merge foarte bine la drum lung ! in orash e putin mai greu deoarece imi merge greu cutia de viteze in primele 2 trepte(intra greu)
|
sal
razvanoltu arata fain masina !
|
este vreun tratament pt cutia de viteze ? cine se pricepe ?
|
Eu am probleme cateodata cu a 2-a ...nu vrea sa intre tot timpul si tre sa trag mai tare de schimbator :roll: ....cred ca e \"cautatorul\" ala de vina... :roll:
|
vedeti acolo manualul ala si downloadati-l
eu am reusit sa-mi aflu anu de fabricatie a masinii si tzara de fabricatie + multe altele numai din codu motorului dupa ce am citit de acolo + ca sunt chestii interesante in el razvanoltu faina masina ta |
apropos de club opel, va astept pe toti la www_clubopel_com !!!
|
5 Attachment(s)
vectra - urmatorul model
|
cum sami pun ceva poze aici? :?: :?:
|
Re:
Quote:
|
am shi eu un opel astra g 1.8 16valve 125 Cp stok.... as fii interesat daca este vreo firma care fabrica sau pune trbo ori compresor pe modelul asta de motor (Z18XE)??
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning