![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
pai d c a fost o mare dezamagire?
c ai vrut sa faci aici? |
S-ar putea ca pe Sambata - Duminica sa vedeti un film cu Corrado :D:D:D.
|
Frate citeste pe prima pagina primul post si vezi istoria masinii asteia si vezi ce am patit si in pitesti. Aia e pe scurt, totu s`a intamplat in 5 luni.
|
frate...c sa zic...
imi pare rau pt c ti s-a intamplat...dar iti zic ca daca intrebai si tu p altii inainte....nu pateai asta. aici sunt mecanici calumea...si mutu ala am auzit ca e cat d cat bun... dar alta e gresala...si anume dan necula...ai ai gresit. si sa stii ca omu ala are datorii cred ca la jumate din oras... iar taicaso...intr-adevar, un om d nota 10...dar nu prepara evo...doar se presupune ca prepara... poate cu alta ocazie ai sa cunosti si oameni mai calumea din pitesti...ca sunt destui. bafta cu masina in continuare. |
pai nu am zis ca nu sunt oameni ca lumea da de astia am avut noroc. Taicaso stiu ca prepara si am cunoscut atata lume care stie, omu se oferise sa imi faca el masina si am zis ca nu ca mutu imi da garantie, da daca ma gandeam putin normal ca si el imi dadea garantie. Si mutu ala sa nu aud de el, poate e mecanic bun la clasa daciilor da motoru ala care mi l`a facut a fost varza si la fel si cutia de viteze. De ex LEU ala de e inginer la VW e foarte bun si serios omu, el mi`a pus muzica pe masina si mereu am fost multumit de el.
|
robert(LEU) nu e inginer...lucreaza la ei...
iar cu muzica le are s bine...daca nu tii cont d bani. c sa zic...mi-ar fii placut sa vad masina... iar in leg cu mutu...o sa ma conving si io...pt ca o sa ma duc si io cu golfu la el... sa vdm... |
Quote:
Nu sa tinut de BPR nici la linie nici pe curbe si ala o avea cat de cat stoc atunci;nu cum spunea se punea de asta alb ca avea axe etc etc... |
nu era alb...era gri...cu 4 usi si jante albe speedline...
il stiu si io.... |
11 Attachment(s)
VW Corrado VR6 by AaronNel Design |
Deci Aronnel.... ce sa mai ESTI PREA PREA SMECHER ! , doamne... , e vis masina , merita TOTI bani ... :( ! cel mai norocos esti ;) nu-ti mai trebuie femeie.. eu m-ash indragosti de masina mai degraba... !
|
Sunt deja indragostit :D:D:D
|
da-mi id-u tau :((((((( TE URASC ! sau da-mi u add: [email protected]
|
Quote:
Cred ca sa creeat o confuzie. Nu sunt eu propietarul masinii. Sunt doar bun prieten cu propietarul(Kaluvr6) si ieri am fost la o tura cu el si cu masina :) |
frate ti`am dat add de o saptamana, IDu meu e geo_mafiozo. Lasa`mi un Offline daca e ceva
|
am auzit multe despre masina asta...
cu motorul vechi...cu carb orizontale... pacat... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning