Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   O NOUA CURSA ILEGALA........ (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/3380-cursa-ilegala.html)

Bogdan_16v 03-02-05 07:17

A fost o gluma, nu inclin cu nimeni, ci doar cu legalitatea, sunt 100% de acord cu faptul ca ilegalele tb sa inceteze.

Gratzian 03-02-05 11:04

nici macar nu a parut ca tii cu ilegalele...
florica e prea patimas, si se grabeste...

bogdan 03-02-05 11:57

deja se abereaza prea mult pe aici si vad ca se bate \"apa'n piua\"

gratian eu recomand inchiderea topicului
iar pentru florica:cand mai ai idei asemanatoare vezi ca exista o sectiune pe forum foarte putin vizitata in ultimul timp cred ca ar fi mai bine sa scri chestiile astea acolo,este mai sigur pentru toata lumea sau asta nu te mai intereseaza?!

F_L_R 04-02-05 23:56

-Am sa scriu ce vreau . Am sa scriu adevarul. Am sa scriu chair daca nu va convine!!!!
-Cel mai important este ca am sa fiu intotdeauna un Anti mr-ist.
-Si mai important este ca\" ilegalele organizate\" sa nu se mai desfasoare.

SEBASTIAN 05-02-05 06:45

LEGAL RACING

Daca faceti curse ilegale responsabilitatea va apartine in totalitate in schimb va rog sa va ganditi si la eventualele repercursiuni.
Noi vom lua masuri prin a nu mai primi la competitile unde suntem organizatori pe cei ce isi asociaza numele cu infractiuni.
Poate acolo nu e prins nimeni dar tot din voi va toarna si incepe \"dansul\" deveniti vanati si nu numai voi ci si prietenii vostri, amenzi din cine stie ce, chemari la politie, parchet...
Va rog sa va maturizati!

D_M_X 15-02-05 18:50

am si eu o dilema: vad ca prb se trateaza numai la nivelul bucurestiului(cu ilegalele) Restul oraselor din tara unde aveti sedii si sunt grupuri sub tutela voastra .....cum ramane treaba cu ei?Cum ii ve-ti oprii pe ei sa participe la ilegale.....sau chiar sa organizeze ilegale?
Am avut rabdare 1 ora sa citersc toate posturile de la aceasta sectiune......scandalul mr versus LR si NSL continua . Pana la urma de unde aceasta ura intre Florian si Micutu? Si implicit de aici rezulta excuderea membrilor MR de la cursele organizate de NSL SI LR? Ce vina am eu care sunt de acord cu statutul Mr si nu sunt de acord cu unele paragrafe de la NSL(am dat un exemplu} si sunt in mr ca simpatizant al clubului , sa nu am voie sa particip la o legala si sa ma dau cu un prieten care e simpatizant al nsl mai ales de exemplu daca este la constanta? Ce treaba am eu cu ura dintre micutu si florian care sunt din buc? Nu stiu cine vede cu ochi buni aceasta decizie dar in mod sigur cand ve-ti organiza ceva in alte orase va iesii scandal....si mai rau se vor intetii ilegalele ptr ca disputele nu au putut fii solutionate intr-o cursa organizata legal . O parere stric personala ..in buc puteti primi pe cine vreti la cursele organizate de voi LR si NSL dar la cele organizate in alte orase...mai ganditiva.
De exemplu noi cei din CONSTANTA indiferent din ce club facem parte vrem sa avem cat mai multe curse legale la care sa participam toti.Ne uneste o mare pasiune..AUTOMOBILUL mai ales cel care nu este stock. Cu ce drept o sa vina Sebastian sau Florian sa-mi spuna mie sau altuia din mr constanta ca nu am voie la o cursa organizata de el la mine in oras? De aici oare nu o sa apara raca intre cluburi? Sau o sa ne fortati sa acceptam statutul altui club ca sa ne putem da legal?
Totul nu este decat o mare porcarie si raca dintre 2 oameni atrage alte sute? Credeti ca este corect?
Nu vreau sa atac pe nimeni cu postul meu. Este o parere personala si prin acest post vreau sa se raspunda la cele cateva se4mne de intrebare pe care le-am ridicat.
Multumesc anticipat. Respect

x-28-TRA 15-02-05 21:46

dmx din moment ce u nu ai vrut sa intrii intr-un club esti deacord cu cea ce itzi propune clubu rival ex nsl si mr .
inseamna ca tre sa te supui cerintzelor si obligatiilor pe care tzi le cere clubu'l in care esti inscris .
asadar daca intre cele doua cluburii estiii cearta si u tre sa fii deacord cu cea ce itzi cere clubul tau (mr)
noi am fost la bucurestii pentru cursa si nu am participat pentru ca era organizat de mr de aici rezulta ca am respectat conditziile pe care le-a pus nsl.

Lucian 15-02-05 21:54

Nu am cuvinte. Se confirma niste vorbe pe care le credeam doar zvonuri .

x-28-TRA 15-02-05 22:40

tzin sa precizez aici ca florica a zis sa participam dar NU AM VRUT NOI .ALEGEREA DE A NU PARTICIPA A FOST A NOASTRA

NSL_Doru 15-02-05 22:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
tzin sa precizez aici ca florica a zis sa participam dar NU AM VRUT NOI .ALEGEREA DE A NU PARTICIPA A FOST A NOASTRA

Desi speram sa nu mai deschidem astfel de subiecte ... tin sa precizez acelasi lucru ... Pentru Craiova a fost la fel ! L-am intrebat pe Florica si a spus ca nu este nici o problema daca vrem sa participam la cursa de pe 20 noiembrie de la Prisma ! Deci va rog nu mai trageti concluzii pripite !

F_L_R 16-02-05 00:17

-Neparticipand la acea cursa a insemnat mult. A insmnat ca a-ti inteles multe din cele care altii nu le-au inteles!!!!
-Regulile nu le impune Florica sau altul de langa el!
-In statutul NSL nu este precizat nicaeri ca membrii acestei Asociatii Club Sportiv nu pot participa la alte competitii!!!Daca era specificat acest lucru la acea cursa NSL dadea afara 2 membrii.Nu ezitam sa fac asta nici-o secunda.In momentul in care un om se inscrie in NSL semneaza!!!!Nu sunt acte \"la misto\" sunt chiar autentice au un numar de inregistrare pe ele au o data si au un accept.
-Stiu ca NSL va organiza curse frumoase si nu inteleg DMX un lucru? Atata timpcat porti un stiker in geam .....chiar nu poti renunta la el? pentru cateva ore daca vrei neaparat sa te dai cu un prieten?
-Vorbesti de probleme de certuri?...la Cta? ...niciodata .
-Regulile sunt simple!!!Organizatorii stabilesc niste conditii. Te poti incadra in ele este ok!!!!...nu te poti incadra..asta e!!!prezenta ta nu este neaparata!
-Mai este un lucru DMX......cand mergem la Metro Cta sa cumpar pe banii masa ta de dimineata?.....adica sa manainci pe banii tai ce vreau eu???

D_M_X 16-02-05 14:34

Mai este un lucru DMX......cand mergem la Metro Cta sa cumpar pe banii masa ta de dimineata?.....adica sa manainci pe banii tai ce vreau eu???
Consider ca acest raspuns din partea lu Florica nu este altceva decat un alt mijloc de a atrage un membru MR intr-o disputa.
NU AM SA_TI DAU SATISFACTIE si PUNCT(multumesc ca ati avut cuviinta sa-mi raspundeti la intrebari :blahblah: )

bogdan 16-02-05 14:48

DMX te lupti cu morile de vant ,credema am incercat si noi!

D_M_X 16-02-05 14:53

Nici macar nu incerc sa fac asta bogdane.....nu se merita.

Gratzian 16-02-05 16:52

deja s-a departat mult de subiect, a ajuns un topic pretext pt creare de intepaturi.... si tensiuni
inchis

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning