Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/32615-alegetzi-cielo-logan.html)

razvyy21 13-01-08 16:59

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan?

kamikaze cu tot respectul, nu stiu de ce te bagi in discutie. esti total pe dinafara. ce treaba au reclamele fratica? tu iei o masina din reclame? are vro treaba reclama loganului cu masina insasi? chiar nu te inteleg ce vrei sa zici cu reclama. loganul e cea mai buna alegere la 10.000 de euro, ca masina NOUA si punct. acum sunt banii fiecaruia si isi ia ce crede ca e mai bine, si cat il duce capul. aa..mai e o chestie de fudulie,puteam sa imi iau mare bmw sa sara lumea in aer, mama ce bmw are asta, dar masina in sine sa fie praf. eu nu prefer fudulia si mandria in locul a ceva sigur.
si treaba cu reviziile a spus totul despre priceperea ta in domeniul masinilor. Reviziile se platesc la ORICE masina chiar daca e ea in garantie la ORICE marca indiferent ca e Mercdes, BMW sau Dacia. cati din voi va reparati cielourile la reprezentanta?? pbabil ca putini, asa ca vezi care e avantajul garantiei? ca orice reparatie o sa o fac la reprezentanta nu la nea gigel in curte.si fac si PE GRATIS reparatia respectiva, nu platesc nici manopera nici piese nici nmk. oricum sincer cu tot respectul esti total pe dinafara din mom ce ai putut face afirmatia :::
" ai garantie farte da reviziile le plateste pentru ce iti da garantie " =)) =))

oricum sa fie bafta la toti si sa stiti ca toti avem loc pe strada indiferent ce masina avem si din partea mea pt toti :D

topser 13-01-08 19:40

Mai baieti nu va mai certati ,nici una nu este perfecta in afara de asta sunt cele mai ieftine masini de la clasa lor (as putea zice ) adiaca cam aceiasi Marie dar cu alta palarie ! Amandoua sunt construite dupa aceiasi schema motor fata transversal ,axa cu came in cap,injectie multipunct,supensie fata independenta Macpherson punte spate rigida cu frane tambur si cam atat imi vine in minte acum! Restul sunt subtilitati si diferente de calitate a materialelor si a executiei .Cu parere de rau trebuie sa spun ca in ultimi ani de productie Cielo a scazut mult calitativ as mai avea sa-i reprosez pretul si consumul despre fiabilitate insa il trec in fata Loganului,Loganul mai are cativa ani ca sa demonstreze asta ! Dar asta este nu putea fi fabricat la nesfarsit,ati observat ca si automobilele legendare au iesit din fabricatie la un moment dat! Cat despre Aveo ce pot sa spun comparativ cu Loganul este mai bine finisat si materiale de calitate ,dar cand te uiti la el cu rotile alea mici si faptul ca apare mai inalt decat lat ,nu stiu arata ca drak cred ca Giugiaro era mahmur cand a desenat-o, in afara de asta ati vazut cum se face la testul Euroncap? Eu nu pun mult pret pe stelele alea dar sa stiti ca asta a fost factor decisiv in propulsarea in sus a cifrelor de vanzari la Renault . A sa nu uit la Logan nu-mi place cum sunt dispuse comenzile climatizarii butoanele pt geamuri si accesul in portbagaj din cauza dimensiunilor aiurea si a bratelor alea care intra in interior si te priveaza de spatiu ! Ce ma mai deranjeaza este ca puteau sa puna si motorul de 1.4 16v, dar nu ,ei trebuiau sa scape de motoarele produse in Spania si cu care nu aveau ce face ! Dar asta este nici o masina nu este perfecta mai ales astea in segmentul de pana in 10k Euro . Asa ca nu va mai certati baieti va rog ,au facut-o altii pe Daewooclub.ro,Daciaclub.ro si ************* .Fiecare parte are doza sa de subiectivism .
Sa auzim de bine
Topser senior !

kamikaze69 13-01-08 19:42

daps topser ai dreptate dar tarnu roman cumpara logan oricums a fie pt toti bafta :) si nu conteaza de masina sa mearga

kamikaze69 13-01-08 19:44

oricumd e 10 000 mii de euro e mai bun aveo

kamikaze69 13-01-08 19:44

are un design mai placut dar e bine ca faci are asa vanzari mari face bine romanilor...si speram ca taxa sa se scoata

Ovy_cielo 13-01-08 21:16

bay fratzilor eu nu inteleg o chestie. sustzineti o mare prostie cum ca cielo nu are abs cine spune asta e cel mai mare prost scrie si in cartea masini de abs are shi becul pt atentionare cand are abs-ul probleme. si eu am vazut cateva cielo-uri cu becul ala aprins pt ca aveau probleme la abs,cel putzin cielo executive are abs sigur.Nush ce-i cu voi trezirea oameni buni.ceao

DACIA-Wrc 13-01-08 21:21

scuza`ma ca te intreb, cielo`ul tau are abs?
daca vin maine pana in targu jiu ma plimbi o tura cu masina ta personala?

razvyy21 13-01-08 21:22

Are 17 ani :)

DACIA-Wrc 13-01-08 21:23

am vazut dupa ce`am postat...mai bine ma uitam innainte

Ovy_cielo 13-01-08 21:56

aa shi app eu as alege cielo pt ca imi place ca aspect nush e mai impunatoare mai altfel apare pe drum shi in al doilea rand eu is tanar shi imi place sa fie ma sportiva o masina de exemplu cielo meu de o gramada de ori la 60 la ora shi-a luat din a 4 sau a5-a direct a 2-a si demareaza frate ai tupeu cand ii dai asha pleci pe depasire ghiulea stii ca ai cu ce sa te bagi pe cand loganu shi 1.4 shi 1.6 daca ii dai asha mai mult da in nas in loc sa demareze. de loganu 1.6 16v nu vorbesc pt ca nu am mers cu el pe goana shi nush cum se duce...ceao

DACIA-Wrc 13-01-08 21:59

mai bine mergi la invatat, poate la vara te apuci de scoala de soferi...si poate la anu pe vremea asta primesti o dacie 1300 pe care sa inveti sa conduci..
la anu prin vara sa`mi zici cum merge loganu 16v.
ok?
bafta maine la scoala...ca am inteles ca`i perioada tezelor, sau ma insel?

kamikaze69 13-01-08 22:10

mai dacia esti tare rau esti bun de profesor sa dai teze la copii :))) si u meri si invata ca ai examen maine lasa forumu :)))

DACIA-Wrc 13-01-08 22:22

da colegi ce`or pazi?

kamikaze69 13-01-08 22:27

colegi maine is raciti si au pojar :D off topic ca deviem de la subiect im cer scz :D

Ovy_cielo 13-01-08 22:28

hmmm sunettzi niste rai ma vazuratzi mai mic shi gata ma luaratzi la mishto eo incercam sa fac reclama la cielo acolo alea alea shi voi ma desconspiraratzi... app nu am permis tre sa dau dar nea nu ma inteleg cu ai mei deloc ca am facut o prostioara am plecat cu mashina de acasa asta vara ca m-au injectat niste fraieri shi ca un facut aici la mine a mai dat shi unu acu cu un cielo cu 140 saracu a sarit un santz a rupt un pomishor un cap de pod un semn de circulatzie shi dupa aia cu dreapta intr-un monumet incercuit cu shine de tren shi culmea in dreapta era o colega de-a mea shi nu a murit shi el din shoc a murit ca nu avut centura... asta e. acu astept dupa permis prin martie aprilie cand mai uita ca eu vroiam sa ma auc acum.respect all ceao

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning