![]() |
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Quote:
MS!!!!!!!!! |
Quote:
|
Cum vrei sa-ti explic, ca sunt prea multe culori? Nu intelegi chestia asta?
Galbenul jantelor e alta nuanta fata de steag, la fel si verdele. Negrul ala nu are nici o treaba, e intrerupt de galben |
Quote:
Cum ai fi vrut sa fac steagul altfel decat era? ca sa nu fie intrerupt? Nu inteleg cum sunt prea multe culori cand sunt 2 verde+galben ! negru nu-i culoare. Trebuia sa fac steagul , verdele de la steag culoarea masini si galbenul exact culoarea jantelor? Cand faci cate o afirmatie care tie nu iti place ok, te inteleg insa argumenteaza pe viitor , am vazut ca peste tot lasi post-uri seci! Fantastic din Februarie pana in prezent am 9 pagini , pe cand la ford unde sunt din 2009 pana in prezent am 11 pagini hmmm... Pe aceasta cale ROG un ADMIN sa stearga offtopic-ul = nu am nevoie de posturi inutile |
Frumoasa`:shock:
|
Quote:
|
A iesit tzuck, felicitari pentru pasiunea si munca depusa. Chiar imi place cum sta cu steagul Jamaicai pe cupeu. Bravo!!!
|
Geniala :D. A iesit foarte bine, felicitari.
|
Quote:
Quote:
Ma bucur ca va place gangania :D Masina a rulat ceva km vreo 200 sa zic de cand ii gata si pot sa zic ca is super incantat de ea, consum foarte ok, foarte sprintena... mai sunt ele de pus la punct unele amanunte insa toate la vremea lor:twisted: |
Like pentru steag si pentru cum arata masina !:!:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
photo session :arrow: Pareri ????
|
7 Attachment(s)
Scuzati dublu post!!! nu am mai putut adauga poze...
|
Cel mai rasta Lupo ! Ai importat-o din Jamaica nu ? :lol:
|
LOL, si numarul SAD (in engleza = trist).
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning