![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
szep lesz ember szep lesz :D
|
7 Attachment(s)
si ceva si mai noi ;)
|
damn ce masa arata.....tineo tot asa ca iese mijto tare de tot.....spor la munca in continuare.....re
|
supppppppper....da clata de la usa soferului nu o scoti ? :D:D
|
1 Attachment(s)
super tare o sa iasa,
sper ca nu o iei pe calea nfs. uite shi un sticker pt mashina. scuze ca e cam mik. vine cu arcurile h&r. brgds edi |
Quote:
|
man..zi si mie ...ai scos haionul in exterior k sa poti face prelungirea aia peste stopuri?
|
la stopuri prelungirea aia peste ele... totusi nu da asa bine nu are o linie contiuna frumoasa... hmmm cred ca mai trebuie lucrat
|
Quote:
in afara de pleopespate mai am de lucrat la ea????la restu caroseriei??? |
faina.....adika super faina ....sa o stapanesti sanatos!!!cam cat ai bagat in ea sa o faci asa?msms si bafta:D
|
Quote:
va arat schita in curand a kitului exterior e deja pe construite ;) |
cel mai tare proiect pe un g4 de pana acum in ro parerea mea.jantele sunt intrun mare fel la fel ca si motoru pe masura .imi plac mult aripile cum leai evazat si tare as vrea sa o vad cu suspensia pusa lasata jos cum iar sta.la interior ce planuri ai?si la culoarea finala teai gandit?oricum eu zic sa no faci galbene parerea mea e ca nu merge la g4.succes in continuare si mai tinene la curent si cu poze
|
acuma am obs haionu peste stopuri ... nu`mi place delok ... poate e din cauza ca nu are o linie inka ... orikum eu nu facem treaba asta :D tie sa`ti placa ... asta ti`am spus`o doar ca sa vezi si o critica ... dar dupa cum stim cu totii o sa ai o explicatzie aparte !
bafta in continuare ... |
Simplu si cu gust, dar macar culoarea sa iasa un pic in evidenta ceva mai viu , parerea mea.
|
1 Attachment(s)
Ce sa mai zic...superba masina...si ce va deveni...numai Roby stie :D... Hai odata cu ea terminata. Si uitati o poza mai clara...cum va arata spatele la Golf :D...mai exact haionul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning