![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
4 Attachment(s)
si cum o pisica nu paote sa stea singurica , a primit un fratior azi un 2,500cc !!!
|
Quote:
|
Quote:
interior Full piele alba , incalzire scaune , AC , faruri noi cu Lupe si angel + xenon , proiectoare lupe si xenon , stopuri led , alb cu perla , 4 geamuri electrice , evacuare facuta are un sunet de ...O sa postez maine o filmare cu el .... suspensie sport .....o sa iau camera maine sa ii fac niste poze mai bune |
Quote:
Cataline pune ma si preturile daca tot ai mutat bazaru aici :) |
Quote:
|
S-a rezolvat si cu pisica albastra astazi ! s-a schimbat Debitmetru , cablu de acceleratie sa reglat si el cateva detalii , acum pot spune cu adevarat ca merge ca un BMW !
|
1 Attachment(s)
pisicuta a trecut pe Numere rosii
s-a rezolvat o problema cu senzorul de confort Geam pasager (cand inchizi usa vine o rotita de plastic si se tocise si nu apasa senzorul corespunzator (putina banda izolatoare pe acea rotita ) in continuare daca are cineva 2 amortizoare CAPOTA la un pret decent astept un PM !!! |
Quote:
Imi place culoarea la pisica ! |
7.8 consum , merge bine obc-u ala ? afara ai scos consumu asta sau cum ? am si io un 318is si am ceva probleme care pana acuma nu i-am dat de capat dar mie imi consuma undeva la 10 afara iar in interior ,,, e la 13-14 in sus , ms
|
Quote:
|
Quote:
eu mi-am schimbat DEBITMETRU la masina si mi-a scazut CONSUMU grav de tot la ea |
ms mult , si eu o sa il schimb sa vedem ...dar mie nu-mi trage deloc a IS masina :)) adica trage intrerupt abea urca pana in 6500 ture si plm...:( si consumu imi e destul de mare si nejustificat ...afara am facut cu 7 litri benzina 60 km...plm niciun 325 nu cred ca consuma asa si maxim 100km/h maxim !!! oricum foarte frumaosa masina ai
|
Quote:
inca o chestie ..consumul nejustificat ...daca SCOATE fum negru URAT ....am patit la un Ford Mondeo cred ca manca 15-20% in oras ..INJECTOARELE ... |
o duc pe un tester zilele astea ... imi arata de ex la tester sonda sau debitmetru ??? apropo a meu e m42...este mare dif intre m42 si m 44?
ma refer daca se simte stiu ca sunt vreo 6 cai si nush vreo 12 nm.. |
Quote:
Pe tester da tre sa apara problemele ....dar e mai bine sa te duci la cineva mai specializat pe BMW ..pentru ca si eu am cerut parerea la 2 insi specializati in BMW si 3 servicuri auto ......si fiecare avea cate o PARERE !!! rezolvarea am facuto cu niste baieti specializati NUMAI pe BMW in general pisici , ursi , cinciare etc....modele mai vechiute pana in 2000 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning