Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

corrado-vr6 13-09-05 05:38

Da, da ne-ai prins cu masinile pe la service :roll: , da ne facem noi mari... :D

corrado-vr6 19-09-05 19:21

Vad ca a murit forumul asta de tot, nimeni nu mai vine cu nimic. Singura miscare e pe la tuningul virtual, la cel real toata lumea e pe hold?????

Flow 19-09-05 19:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
e mort forumu asta brasovean
nu misca nimeni nimic :(
nu posteaza nu raspunde nimeni
nici da nici ba
vai de noi :x

imi aduc aminte ca acum ceva timp ziceam shi eu acelashi lucru :roll: da m am calmat repede
o sa ti treaca shi tie :mrhappy:

Catalyn 19-09-05 20:01

discutii

nu e mort...suntem doar cativa si e normal sa ajungem la un nivel de saturatie in discutii..uita-te si la ceiilati macar ei au cu cine...noi avem doar cu ce :roll:

Flow 19-09-05 20:05

ce i catalyne cu nou avatar te ai suparat pe noi shi vrei sa ne mananci cu mashini cu tot ? :suspiciou

Catalyn 19-09-05 20:13

Re:

Quote:

ce i catalyne cu nou avatar te ai suparat pe noi shi vrei sa ne mananci cu mashini cu tot ? :suspiciou

:twisted: :twisted: pregatesc bestiaaaa....ce numai corrado sa treaca pe strada cu uruit de motor ? eu nuu?asa ca ma apuc de treaba

Flow 19-09-05 20:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

:twisted: :twisted: pregatesc bestiaaaa....ce numai corrado sa treaca pe strada cu uruit de motor ? eu nuu?asa ca ma apuc de treaba

eeeee te ai apucat tu de mult nu incerca sa ne pacalesti acum ca noi stim ce ti poate pielea :wink:

corrado-vr6 19-09-05 23:28

Re:

Quote:

Ce usor ar fi sa ne intereseze numai uruitul. Nu mai avem nici eu nici tu de lucru :lol: E adevarat ca ne \"saturam\" , in 4,5 insi nici nu e greu. de fapt am observat si pe sosea, majoritatea nu o \"calca\" , chiar si cei cu monstrii sub capota, oare tuning-ul si masinile puternice apar acum doar pt. a ocupa lucurile de parcare la \"Salon\" si la LaStrada\"? :?: :?: :?: :boxing:

Flow 20-09-05 08:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
de fapt am observat si pe sosea, majoritatea nu o \"calca\" , chiar si cei cu monstrii sub capota, oare tuning-ul si masinile puternice apar acum doar pt. a ocupa lucurile de parcare la \"Salon\" si la LaStrada\"? :?: :?: :?: :boxing:

in principiu ai dreptate deci raspunsu e da
imi place cum ai formulat shi intrebarea. tare :rockon: :peace:

Flow 20-09-05 18:28

are cumva cineva dintre voi o carte exclusiv despre turbo (tiparita) ?
daca da ar putea sa mi o imprumute pt scurt timp
am cautat in toate partile shi n am gasit nimic
sau aveti vreo idee de unde as putea cumpara o astfel de carte ?

corrado-vr6 20-09-05 20:16

Nu am carte, dar am un nr din \"Option Auto\" special turbo si compresor, cu explicatii, schite etc Dar e in franceza. Daca te ajuta cu ceva ti-o imprumut

Flow 20-09-05 21:10

dap multzumesc f.mult te sun maine

corrado-vr6 20-09-05 23:03

Ok, de \"dimineata\" pe la 2 :lol:

Flow 21-09-05 19:02

Re:

Quote:

Quote:

La ce mashina lucrezi cataline daca nu i secret cumva ?
schimbi ambreiaju la dacie sau lucrezi la mashinutza aia de care mi ziceai mie cu motor de 2500 ?
numai daca nu i secret repet 8) top secret
sau pui nosu pe renault?

Catalyn 22-09-05 10:39

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

La ce mashina lucrezi cataline daca nu i secret cumva ?
schimbi ambreiaju la dacie sau lucrezi la mashinutza aia de care mi ziceai mie cu motor de 2500 ?
numai daca nu i secret repet 8) top secret
sau pui nosu pe renault?

Mincal-ar tata cum le stie el pe toate...numai da Dacie si la \"masina aia\" lucrez...la renault avem timp la iarna sa-l deschilotam

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning