![]() |
Da, da ne-ai prins cu masinile pe la service :roll: , da ne facem noi mari... :D
|
Vad ca a murit forumul asta de tot, nimeni nu mai vine cu nimic. Singura miscare e pe la tuningul virtual, la cel real toata lumea e pe hold?????
|
Re:
Quote:
imi aduc aminte ca acum ceva timp ziceam shi eu acelashi lucru :roll: da m am calmat repede o sa ti treaca shi tie :mrhappy: |
discutii
nu e mort...suntem doar cativa si e normal sa ajungem la un nivel de saturatie in discutii..uita-te si la ceiilati macar ei au cu cine...noi avem doar cu ce :roll:
|
ce i catalyne cu nou avatar te ai suparat pe noi shi vrei sa ne mananci cu mashini cu tot ? :suspiciou
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
in principiu ai dreptate deci raspunsu e da imi place cum ai formulat shi intrebarea. tare :rockon: :peace: |
are cumva cineva dintre voi o carte exclusiv despre turbo (tiparita) ?
daca da ar putea sa mi o imprumute pt scurt timp am cautat in toate partile shi n am gasit nimic sau aveti vreo idee de unde as putea cumpara o astfel de carte ? |
Nu am carte, dar am un nr din \"Option Auto\" special turbo si compresor, cu explicatii, schite etc Dar e in franceza. Daca te ajuta cu ceva ti-o imprumut
|
dap multzumesc f.mult te sun maine
|
Ok, de \"dimineata\" pe la 2 :lol:
|
Re:
Quote:
schimbi ambreiaju la dacie sau lucrezi la mashinutza aia de care mi ziceai mie cu motor de 2500 ? numai daca nu i secret repet 8) top secret sau pui nosu pe renault? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning