![]() |
Re: Tg-jiu
me2 tg-jiu
|
Deci cele 2 dacii is prea criminale..Dacia mai veche are aspect de masina de epoca reconditionata si seamana un pic si cu un p.i.m.p mobile(prea tare masina) iar cea verde zic eo k e tunata cu bun gust ma refer la vopsea si nu are acesorii d-alea de bazar(singurul lucru kre ma deranjeaza sunt oglinzile dar colac peste upaza......masina arata prea bine)
|
Quote:
Quote:
|
as veni da mia zburat acoperisu de pe bloc si mia spart geamu-caroserie la opel
|
pune-mi o poza aici cu opelul tau.te rog
|
Quote:
|
scuze k nu am mai postat dar am fost plecat si nu am avut acces la net.nu isi mai face nimeni aparitia pe aici?
|
mama da" multe lucruri s-au intamplat de cand eu nu am mai intrat.scuze baieti am fost f f ocupat cu serviciu.ca sa ajung lumea din urma votez si eu cu cristea...si daca mai organizati intalniri contati si pe mine
|
prima intalnire va fi dupa 22 cand ma voi intoarce de la mare,asta dak ma duc, ne vom intalni inm jurul datei de 25 luna asta,vom vorbi mai multe atunci.vineri seara opelul iese e orash pt prima data.
|
pot sa spun ca acum cateva zile mi-a venit si mie materialul izolant fonic de la ramnicu-valcea..da in loc de 15 m mi-au trimis 30.a trebuit sa platesc si surplusul...is tare curios cum a iesit masina..poate ma hotarasc sa o vopsesc integral si pe a mea,s-a cam matuit vopseaua
|
un mic concept la o mica masina [Olcit 2010] sper sa va placa
https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/45216-oltcit-concept-2010-a.html l-am modelat pt un concurs si facut putin cam in graba enjoy;) |
Gata A Venit Vara Si Nu Mai Apr Nimeni Pe Aici:( Pacat,chiar Acum Cand E Timpul De Iesiri Si Tot Tacamul.eu plec la navodari,am confirmat,voi nu veniti?
asa makr in vizita. |
mitza, alex, ce zicetzi... mai incercam ceva? (poate vor veni mai multzi...)
........pe la sfarsitul lunii? sau plecati la mare......... |
nu ,noi acum plecam,adik maine si da o sa fie ink o intalnire dupa c ne intoarcem noi de la herculane,asta ar km fi dupa 20,sa vdm,io o sa lipsesc putin d p forum pt k nu cred k acolo as avea d unde sa intru.vb atunci.la revedere lume si va astept la herculane.dak veniti sunati-ma si bem bere.nr meui d tel e :0721130823papa
|
ai si acolo net..depinde la ce pensiune nimeresti..:-P
vacantza placFu.ta :D:D si s ane vdm cu bine la Tg-Jiu :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning