Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Concursuri si Provocari (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari.html)
-   -   Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari/246481-discutii-propuneri-reclamatii-concursuri.html)

vasyxplod 17-04-11 19:01

Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri

si fara sa fi rautacios observ ca nu se poate.ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte sa scrii ceva,nu sa scrii si apoi sa te gandesti.

steaua23 17-04-11 19:03

Quote:

Originally Posted by vasyxplod (Post 4263546)
si fara sa fi rautacios observ ca nu se poate.ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte sa scrii ceva,nu sa scrii si apoi sa te gandesti.

Mai exact ce te deranjeaza pe tine ?
Ca ti-am criticat poza si macheta sau cum ?

vasyxplod 17-04-11 22:30

nu ma deranjeaza ca mi-ai criticat nici poza si nici macheta,dar mai sus eu mi-am spus punctul de vedere si apoi ai venit si cu un post aiurea la ceea ce am spus eu.mi-am exprimat parerea,atata tot.asta nu pot eu sa inteleg la unii dintre voi.de ce trebuie sa veniti si sa comentati la absolut orice?dar nu asta ar fi problema,ideea este ca o faceti in asa maniera incat ii crede-ti pe ceilalti prosti,si asta nu e un lucru de care sa fi demn.dar daca tu asa crezi ca trebuie sa te porti cu oamenii noi veniti,spun nou venit in sectiunea machete,pe care desi n-am postat nimic pana la acest concurs,o vizitez destul de des,ca sa nu mai vb de site-ul 4 tuning.incercati sa vorbiti frumos,nu-i mia luati pe cei nou veniti de sus,pt ca nu inseamna ca ei sunt prosti.

SOF320 21-04-11 22:07

am si eu o intrebare / curiozitate legata de concurs...cine a iesit pe locul 6 ?? :):):)

DanyFCS 22-04-11 07:40

Eu unu is multumit ca macar am avut 3 voturi :D......si pentru primu concurs eu zic ca e bine..

Cozmescu-Alin 22-04-11 13:27

10 Attachment(s)
Mi s-au solicitat fotografii cu minunata masina.:lol:

Din moment ce am iesit castigator ma simt dator sa va arat "photosesionu".:lol:

Racer21 22-04-11 13:36

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4275488)
Mi s-au solicitat fotografii cu minunata masina.:lol:

Din moment ce am iesit castigator ma simt dator sa va arat "photosesionu".:lol:

Felicitari ! Nu era printre preferatele mele, dar recunosc ca a fost foarte buna ideea. Acum cand vad mai bine lamboul pot zice ca valoreaza mai mult in starea asta decat nou :lol:

machete13 22-04-11 17:00

Atatea comentarii ca nu se voteaza corect dar pana la urma a iesit castigatoare o poza pe care chiar si eu am votat-o. O avea lacune sistemul de votare dar cand e sa fie buna poza e greu sa o bati chiar daca ai prieteni multi. Si sa nu aud ca Alin era moderator si d-aia a castigat.

La concursul urmator ce va incepe pe 14 mai vom avea votare useri 50% si votare juriu specializat 50%.
Cum acest concurs se adreseaza in primul rand colectionarilor va fi obligatoriu sa apara minim 8 machete in poza.

Cat de curand vom posta regulamentul revizuit.

Felicitari tuturor participantilor!

e30_eVG3n 22-04-11 20:12

Quote:

Originally Posted by machete13 (Post 4275832)
Si sa nu aud ca Alin era moderator si d-aia a castigat.

Serios, domnu' Vlad? Hai sa ne uitam cati moderatori l-au votat "intamplator" pe Alin si pe urma sa vorbim...

Miria 22-04-11 20:30

Si ce daca?Era normal sa fie votat.Un astfel de concurs nu va fi ever corect.Se vor vota prieteniile,cum zicea si Sof relatiile.Asta este,asa se intampla deobicei,fiind legea firii.Oricum Vlad trebuie apreciat,face cadou o macheta,altii cu mai multe posibilitati nu fac cadou nici macar una la 1:64.Oricum probabil pe viitor,regulile vor fi mai aspre,ideea cu 8 machete nu pot decat sa o salut.
Sincer daca as face un concurs,ceea ce ma gandesc de la un timp incoace as pune ca regula de baza:minim 10 machete,organizatorul nu are voie sa participe,gen ca la Loto sau nu stiu la Bingo.Niciodata nu castiga ,directorul de imagine.

ciprian_f 23-04-11 10:09

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 4276193)
Serios, domnu' Vlad? Hai sa ne uitam cati moderatori l-au votat "intamplator" pe Alin si pe urma sa vorbim...

Corect. Daca tineti minte si primul concurs facut aici (prin 2008 parca) tot de moderator a fost castigat:lol:

Pacat ca cele mai reusite fotografii nu prea au fost votate. Prima poza din clasament are o idee interesanta, dar ambele machete sunt taiate, din start e un rateu. Aia de pe 2 e facuta cu sapuniera, n-ai ce sa vezi la ea.

Ma mir in schimb ca am primit atatea voturi:lol:

cash_banck 23-04-11 11:30

data viitoare dau si eu foc la un bugatti veyron :)) pentru un welly.:)))))

2010 23-04-11 11:36

Quote:

Originally Posted by cash_banck (Post 4277334)
data viitoare dau si eu foc la un bugatti veyron :)) pentru un welly.:)))))

sa faci un clip fumos..

vasyxplod 23-04-11 12:05

tin si eu sa-i acord felicitarile mele lui alin,una peste alta a fost castigatorul.la urmatorul concurs sper sa nu mai fiu luat la palme de toata lumea,pt ca in ciuda tuturor comment-urile negative care mi-au fost aduse,eu n-am nimic cu nimeni,cu toate ca am si eu nemultumirile mele,ca fiecare.bafta tuturor iubitorilor machetelor auto,si sper ca viitorul concurs sa fie mai disputat.

machete13 23-04-11 12:53

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 4276193)

Serios,
Am numarat 10 useri care l-au votat pe Alin si care sunt membrii grupului [moderatori], daca scadem 10 voturi, tot in Top 2 ar ramane. Plus ca am vazut cel putin 2 voturi de la useri cu semnaturi "colectionari de machete".

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning