![]() |
Re: REGULAMENT CAMPIONAT DRAGRACINGEVENTS -2011
Quote:
|
nu stiu daca o sa fie vreun GTT la S2 doar daca vine cel din constanta, eu unul intru la AP1 ca avantajul meu de a fii usor inseamna profi deci totul scos din ea...scz pt offtopic.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
La tulcea,toti ati privit-o cu neincredere,sambata au fost 50-55 de masini si dupa ce a umblat vorba,duminica dimineata au mai venit inca minim 30 de masini Eu zic ca se ridica treptat treptat stacheta,iar referitor la masini eu zic ca anul asta o sa apara destule surprize,dar hai sa tragem linie la sfarsit. referitor la pista - eu cred ca va fi de nivel chiar ridicat,pregatita cu solutie pt aderenta pe primii 200 de metri care va fi aplicata de un '' master '' de la Santa Pod,nu te mai plange ca suntem la pamant,ca nu suntem si incercam sa fie la un nivel cat mai inalt. de ce nu incercati si altii sa faceti ceva? Quote:
plus ca : la PROFI vor fi premii in bani,la street nu Quote:
asta e,atata stim,atata facem. multumim de remarca,esti un dragut :lol: Quote:
nu va mai plangeti atata,hai la treaba ca se incalzeste vremea si azi maine incepem la alergat. prea mult comentam inainte sa facem. spor la treaba. |
Credeti ca la AP5 se poate face o impartire a grupei? Greu cu 1.9TDI cu o punte motrica sa stea langa 535xd sau A5 quattro.
Macar diferentiere pe tractiune cum e la street... |
Ia fa un raport de putere/kilogram si mai vedem la AP5
cati va-ţi dat pe VHT ? Ştiţi ca si timp ce īnseamnă cu 1.8 60ft la final fata de o plecare cu 2.4 60 ft? Ştiţi ca pe tractiune fata se poate si 1.7 iar pe spate 1.4?( timpi de 60 ft) ia vedeţi timpii de 60 ft a lui Porsche Ghita sau S3 MUU si discutam ...... Am spus ca grupele ramin |
Quote:
a) A6 e maşina de curse? b) de ce nu Corsa cu 20let?chiar ar ieşi ceva cu pretentii ps : zi-mi si mie ăla care īşi face maşina de street cu swap de motor si sa nu circule cu ea pe strada! Ca mi tare greu sa cred ca va primi o omologare iar cu acte naspa nu ştiu cine se mai risca nu sunt adeptul replicilor taioase,dar gāndeşte un pic mai mult ca tu eşti scolit fata de noi,īnainte sa mai pui intrebari. |
Quote:
"- In categoria Street se permite folosirea supraalimentarii ulterioare, a protoxidului de azot (NOS) si a injectiei de propan cu incadrarea in grupa supraalimentata corespunzatoare. Daca sunt folosite si supraalimentarea cu turbo+NOS/Propan, compresor + NOS/Propan, masina va urca o grupa mai sus." Un autoturism poate sa urce o grupa si cu o singura supraalimentare si cred ca la asta s-a referit Dani. (exemplu: un motor de 3.5 intra la S3, iar acelasi motor, dar supraalimentat, se incadreaza la S4) Legat de ce spui tu, un 2.0 intra la S2, iar acelasi 2.0, dar supraalimentat, intra la S3. In cazul in care are si turbo si N2O, unde se incadreaza? Urca o grupa fata de 2.0 supraalimentat, sau fata de 2.0 aspirat? Deci tot S3, sau S4? Din regulament se intelege ca un autoturism urca o singura grupa (fata de echiparea cu motor aspirat) cu ambele variante de supraalimentare (adica 2.0 cu turbo si N2O intra la S3), iar in cazul unei singure variante de supraalimentare poate sa urce sau nu, in functie de cilindree. |
Nu cred ca a monta un motor transversal in locul unuia longitudinal e un upgrade atat de important incat masina din "street" sa treaca la "profi".
Io am un amarat de urs si in loc de 6 cilindri longitudinali vreau 4 transversali(ca n-am bani sa pun turbo pe 6 pistoane) dar conform regulamentului nu se poate ca aceasta masina sa ramana la categoria street. Si uite asa ati omorat in fasa singurul urs cu tractiune fata si motor transversal. Mai intreb odata: sunteti siguri ca prin "schimbarea pozitionarii" nu se intelege montarea motorului din fata in spate? Referitor la acte, nu cred ca vreunul din cei care au schimbat tipul motorului au modificarile trecute si in talon sau carte. |
la tine e caz se poate spune mai nefericit
dar sunt multe alte combinatii care pot deveni fatale omologheaza swapu la rar si poti fi la street fara probleme. referitor la intrebarea ta :mai sus ne faceai cu ou si otet,te rog sa iti gasesti oameni de nivelul tau sa iti raspunda. |
Quote:
Lasa frate ca m-am saturat de fumigene care vin si declara cati cai le pofteste inima. Intr-un fel regulamentul are si parti rele , nimic pe lumea asta nu e perfect.Merita totusi laudat efortul si ambitia de a impune un regulament ca in tarile civilizate dar sa ne asteptam si la suprafete de rulare asemanatoare ca cele din vest. Daca la profi se vor da bani,la street despre ce va fi vb ?Macar sa stiu pentru ce plec cu volanta in sacosa acasa Ș))) |
Zero Cool
exemplu : 2 litri aspirat - S2 2 litri supraalimentat - S3 ( supraalimentat fie turbo,compresor,nitro) 2 litri supraalimentat ( turbo/compresor) + nitro - S4 Gabby - la street doar cupe |
GABBY, pentru cultura ta generala cursele nu se organizeaza dupa caii declarati.Caii aia in plus care se scot cu bani si multa munca inseamna de fapt tuning.Uneori tuningul inseamna chiar mai mult decat soft, filtru, evacuare si dat scaune jos...
|
Tot respectul pentru tine si pentru munca depusa dar sincer ma simt bine stiind ca masinile nu se mai alearga dupa caii declarati.Eu totusi am ramas cu sechele gandindu=ma ca un 4x2 trebuie sa infranga un 4x4 ,ambele pe motorina,ambele cam pe aceeasi cai si aceeasi greutate.
|
Quote:
PS: In opinia mea regulamentul este foarte corect ,iar opiniile si propunerile ar trebui sa fie trimise doar PM. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning