![]() |
Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?
Quote:
Eu zic ca nu.... castigi sau nu castigi avocatul iti va lua mereu bani mai multi sau mai putini:):) depinde cat de mult te place:):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Maniak22;4090964]Era si culmea sa iti ceara prin telefon bani..... si cu avocati care sa iti faca toata treaba fara sa ceara un ban pana sa castigi nu cred ca exista:):):) sau daca exista sa nu iti ceara bani doar procent din castig si nu castigi atunci crezi ca e fraier avocatul sa ramana cu ochii in soare dupa deranjul lui de cateva luni???????:):):)
In cazul meu avocata a pretins 25% din valoarea taxei cu un acont de 700 ron |
Quote:
|
[QUOTE=crashoverite;4090980]
Quote:
|
Quote:
Ideea este ca fiecare poate sa isi incerce norocul,sfaturi poate sa primeasca cu miile si mai mult decat sa lamureasca,zapacesc. Eu,personal,am de recuperat 52.000 ron din taxe(numai ce am in casa,fara ce mai gasesc pe la inmatriculari) asa ca,cu cat mai multe sugestii ca sa am de unde alege cea mai buna variata,cu atat mai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
EU MI-AM CUMPARAT CIVIC-UL DIN REPREZENTANTA HONDA -GERMANIA (AM AVUT NISTE AVANTAJE FISCALE), A FOST INMATRICULATA ACOLO SI CAND AM ADUS-O IN TARA AM PLATIT 450 EURO TAXA SI DIN GRESEALA , DESI AVEAM FACTURA , UITASEM CONTRACTUL... M-A TRIMIS DUPA EL ...PRETENII DE LA FISC.. DECI ALA ITI TREBUIE SI IN INSTANTA... TREABA E DIN 2008 AUGUST..POATE S-A MAI SCHIMBAT |
Quote:
|
Daca cineva stie ce acte sunt necesare de la A-Z pt dosar va rog sa le pune-ti pe forum. ms A castigat cineva in perioda "taxa de poluare" iulie-decembrie 2008?
|
Quote:
ca daca iei o masina din germania care ti-a aduso un samsar si cand ti-o vinde samsarul treci direct contractul de pe samsar pe tine sau de pe neamt pe tine si nu te mai intreaba nimeni nimic dar tu nu aveai deloc contract asa ca e evident ca aveai nevoie:):). sarumana |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning