![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Quote:
Quote:
|
mare lucru nu prea aveti ce vedea;) dar daca insistati ,cand ma apuc de aripa voi face o poza cu mine si cu 2na lucrand la masina
|
asa sa faci :lol:
|
Zici ca-i HI5 aici :))))
ceva noutati la masina? |
in fine..daca vroiam sa pun poze cu mine imi facem cont pe facebook sau pe hi5...nu pe 4tuning...;)
Florin, multumesc frumos pentru aprecieri..si masina...ma asteapta sa lucrez la ea:D luni am liber si vreau sa termin a doua usa si sa ma apuc de aripa sa ii astup semnalul si gaura de la antena8) |
Avansezi destul de repede cu proiectul:D
|
interesant proiectul ! bafta multa in continuare,o sa ai nevoie ! :P
|
Ma tot uit pe aici de ceva vreme si observ ca exista ceva miscare cu masina frumos proiect sunt curios ce o sa iasa(ma bate gandul sa dau si eu manerele jos). Bafta cu masina si spor la bani de investit,ca de restu vad ca nu duci lipsa (ma refer la idei,indemanare si ajutoare).
|
zeta cf :D ieri am venit si eu din germanya ...fericitari pt masina vad k ti-ai luat inima in dinti...ce pot sa zik bafta
|
o treaba indrazneata pentru o fata,dar pasiunea nu cred ca tine cont de sex,conteaza sa iti placa ceea ce faci,bravo tie si sincer esti un exemplu de urmat pentru multi de pe aici,bafta in continuarea proiectului,stii vorba aia USOR SI BINE;)
|
b3nny: multumesc frumos
marty88: eu ti-am zis ca ma voi apuca de treaba pana la urma;) B-74-WRC: daca vrei sa dai manere jos te ajut cu cea mai mare placere:D cat despre mesaju pe privat ma voi gandi si o sa iti zic daca le iau sa nu;) ideea e...ca eu vreau ceva mai special :twisted:...dar cine stie poate pana fac eu rost...le pun pe ale tale vedem... Balaurr: pregateste-te:D la tine vin sa imi schimb motoru orice ai zice tu :-P.. si multumesc frumos pentru aprecieri. astazi trebuia sa termin usa si sa incep sa fac aripa, dar fiind sarbatoare am stat cuminte...:cry: |
Colegii am si eu o intrebare:D Vreau sa ma apuc sa dau motorul jos, in afara de furtune, surube , surubele, piulite, sarmulite, tampoanele motorului mai trebuie desfacut ceva???din cate stiu eu trebuie sa scot si planetara care intra in cutie...cealalta nu este nevoie sa o scot??? ..daca stie cineva mai detaliat...:D
|
trebuie sa demontezi ambele capete de planetare dinspre cutie,
|
[QUOTE=Zeta;3796116]b3nny: multumesc frumos
Balaurr: pregateste-te:D la tine vin sa imi schimb motoru orice ai zice tu :-P.. si multumesc frumos pentru aprecieri. cand te decizi asupra lui anunta-ma,in legatura cu demontatul motorului da-mi add si vb mai multe acolo,spor la treaba |
10 Attachment(s)
o_kh3: multumesc ..pentru informatie 8)
am reusit sa desfac jumatate din motor. multumesc lui Balaurr pentru sfaturi:D, am astupat antena si semnalul de la aripa drapta, si am terminat usa a doua la care mai trebuie muncit putin, dar daca fac eu tot ...vopsitorul ce mai face doar vopseste 8):D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning