Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Autohtona Noua vs SH Strain (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/190217-autohtona-vs-sh-strain.html)

lord_wader 03-06-10 19:24

Re: Autohtona Noua vs SH Strain

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3413734)
Logan 30.000 ambreiaj dus
Logan undeva peste 50.000 maxim 60.000, 3 injectoare duse.
Astra H 110.000 kilometri 2 injectoare duse.
si lista poate continua...
Spre deosebire de tine,eu nu vorbesc din auzite ci din vazute si tot spre deosebire de tine,am condus Logan si pot face comparatie intre Opelul familei,luat la mana a 2-a.

Contraexemplu: logan 130mii ambreiaj inca functional -masina de firma
logan 150mii 1injector dus-reparat cu 300RON+filtru -taxi
logan 170mii 2injectoare duse-reparate 600RON+filtru -taxi

E adevarat ca si : logan 30mii 4 injectoare duse - reparat garantie-masina firma

MariusMKV 03-06-10 19:29

@zorro6299 sunt o multime de copii cre(s)tini care au masina de la mamica si rup copacii in doua. Nu este valabil numai pt bmw; o mare parte din posesorii de bmw sunt de o anumita etnie nu tocmai crestina si din aceasta cauza a fost catalogata aceasta marca
golf 5 R32 DSG 15k km picat cutia

SAX1987 03-06-10 19:30

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3413606)
Masina noua nu se compara cu second-hand.Chiar daca e Dacie macar stii ca e noua si nu ai treaba ca iti cade piese,stai linistit.Acum depinde, daca esti tanar si vrei o masina mai puternica iti iei BMW dar daca ai familie iti iei Dacia,parerea mea.

Da asa e , daca esti incuiat mintal si ai trait in varf de munte pana acum si ti se par foarte interesante reclamele de la televizor atunci iti iei logan ca asa se poarta si e la moda .

Acum urmeaza moda Duster , cel mai ieftin SUV :chainsaw::censored:

MihaiCsl 03-06-10 19:34

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3413789)
Contraexemplu: logan 130mii ambreiaj inca functional -masina de firma
logan 150mii 1injector dus-reparat cu 300RON+filtru -taxi
logan 170mii 2injectoare duse-reparate 600RON+filtru -taxi

E adevarat ca si : logan 30mii 4 injectoare duse - reparat garantie-masina firma

N-am zis ca se intampla la toate masinile noi,doar am vrut sa-mi sustin punctul de vedere.
Inca ceva,nu m-am referit neaparat la Logan ca are tendinta de a se strica ,dar mai multe loganuri am intalnit...
P.S: Ar mai fi un ambreiaj la un astra g, dar era masina de scoala :D

SAX1987 03-06-10 20:05

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 3413748)
BMW , BMW ,BMW ..... tot o sa auzi si o sa vezi multe BMW-uri...pt ca aceasta minunata tara se transforma incet incet, dar sigur , intr-o tara plina de cocalari....si cum NU esti un cocalar adevarat daca n-ai un BMW - tunat si full cu cd-uri cu manele....n-ai facut impresie.

Obisnuieste-te cu ideea !

Desigur sunt si mici exceptii ( poate maxim 1% din posesorii de BMW, isi merită locul in acel avion,numit BMW , si mai trist e ca , nici 1% nu-s in stare sa-l stapaneasca...si mor imprastiati pe drum, nu ca-r fi o mare pierdere, dar mai implica si pe altii nevinovati. ) Daca nu eram in ro, poate aveam pretentii de la autoritati, sa nu permita la incepatori, masini peste 75 cai sau cu motoare peste 1,4., asa cum e in tarile emancipate, se intelege si de ce,..in rest... sper sa nu-mi umple cu "carne", frigiderul,prea multi posesori de BMW, tre" sa recunosc ca sunt vegetarian...si in plus, am recunoscut ca sunt 1% care se exclud din tot ceea ce s-a inteles din acest mesaj.... si toti cei care-l vor citi, si au si BMW, desigur se pot include in cei exclusi!

asta e doar părerea mea,nu trebuie sa fiti deacord cu mine ! dar e dovedit statistic ! :lol:

http://www.**************/stiri/bmw-...-kmh-7171.html

https://www.youtube.com/watch?v=fw-QxhwQwew

https://www.youtube.com/watch?v=9ro-y_Q049g

https://www.youtube.com/watch?v=d5IDA_ETRvA

Viteza Ucide !!! Nu uitati , dragi BMW -uşti !!!

Apropo de cocalari :

https://www.youtube.com/watch?v=iV3tZAcjruw

Ce legatura au link-urile astea sau BMW cu topicul????? Nu zice nimeni sa cumperi BMW, exista opel ford etc.

Sa stii ca aproape toti soferii tineri de logan se cred dumnezei pe sosea si forteaza masina peste posibilitati.

Sau vrei sa zici ca Loganul nu face accident ? E cumva indistructibil si eu nu stiu?

================================================== ===

Voi cei acre aveti 17 -18 ani de ce "va deranjati " sa scrieti pe acest topic??

marian92 03-06-10 20:12

Eu am dat un exemplu BMW puteam sa spun si Mercedes Opel Ford etc dar vad ca voi va certati:| Orcium nu conteaza

Acem 03-06-10 21:28

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 3413748)
BMW , BMW ,BMW ..... tot o sa auzi si o sa vezi multe BMW-uri...pt ca aceasta minunata tara se transforma incet incet, dar sigur , intr-o tara plina de cocalari....si cum NU esti un cocalar adevarat daca n-ai un BMW - tunat si full cu cd-uri cu manele....n-ai facut impresie.

Obisnuieste-te cu ideea !

Desigur sunt si mici exceptii ( poate maxim 1% din posesorii de BMW, isi merită locul in acel avion,numit BMW , si mai trist e ca , nici 1% nu-s in stare sa-l stapaneasca...si mor imprastiati pe drum, nu ca-r fi o mare pierdere, dar mai implica si pe altii nevinovati. ) Daca nu eram in ro, poate aveam pretentii de la autoritati, sa nu permita la incepatori, masini peste 75 cai sau cu motoare peste 1,4., asa cum e in tarile emancipate, se intelege si de ce,..in rest... sper sa nu-mi umple cu "carne", frigiderul,prea multi posesori de BMW, tre" sa recunosc ca sunt vegetarian...si in plus, am recunoscut ca sunt 1% care se exclud din tot ceea ce s-a inteles din acest mesaj.... si toti cei care-l vor citi, si au si BMW, desigur se pot include in cei exclusi!

asta e doar părerea mea,nu trebuie sa fiti deacord cu mine ! dar e dovedit statistic ! :lol:

Viteza Ucide !!! Nu uitati , dragi BMW -uşti !!!

Apropo de cocalari :

Ce aberatii baieteeeeee !
Invata sa cataloghezi oamenii dupa cum vorbesc si cat gandesc,nu dupa ce haine poarta !
Iti pun motor (pe masina bineinteles) de 800cm^3 in brate si tot mori .
Inconstienta ucide flacau!

StreetStyle22 03-06-10 21:54

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3413734)
Logan 30.000 ambreiaj dus
Logan undeva peste 50.000 maxim 60.000, 3 injectoare duse.
Astra H 110.000 kilometri 2 injectoare duse.
si lista poate continua...
Spre deosebire de tine,eu nu vorbesc din auzite ci din vazute si tot spre deosebire de tine,am condus Logan si pot face comparatie intre Opelul familei,luat la mana a 2-a.

Logan 210.000 km,motor 1.4 8v,merge bine,n-are probleme cu injectoarele,n-a vazut in viata lui benzina de 98+ doar 95 de petrom.Ambreiaj schimbat la 130.000 km regim taxi.
La logan bubele nu le gasiti la motoare (cel putin la cele pe benzina) mai aiurea e acel repartitor de frana,care 1 milion sa-l schimbi si din 70 de mii in 70 de mii trebuie schimbat.
SAX1987 - pai e cel mai mic/ieftin/submotorizat "suv" dar e un cross-over bunicel si se bate cu Skoda Yeti,care mi se pare mai urata ca si Dusterul.
RIcKO si ce te faci daca n-ai bani ? Crezi ca asa usor is banii ? Ii strange lumea de pe garduri ? :) Apropo e foarte nesimtita reclama cand taie dealerii un passat break in 2 bucati,atat ai,atati iti oferim,si face referire la spatiu. :lol:
SAX1987 - nu,dar unii cand au Bmw,parca iar impinge masina de la spate sa o coxeze,crezand ca pot si vazand ca masina totusi poate. In schimb cei care alearga cu loganuri,nu prea ii inteleg,e totusi masina de familie,nu e masina de coxat in nici un caz.
nicholas - un argument solid,de ce a-ti da doar 1000 pe lighean ? Atunci pe modele super dotate,solide,prestigioase cu cateva pagini mai in spate in acelasi "camp" de pret ca si loganul,cat a-ti da ? Sau aia gata,nu e lucru romanesc,e "the best" nu ?

RIcKO 03-06-10 22:02

ce sa spun.....uite eu am plecat de la 18 ani de acasa ca sa muncesc pe la mama dracului ca sa pot sa imi cumpar masina mult visata .....am tras destul crede-ma stiu cum este sa nu ai bani .....si la urma urmei fiecare isi cumpara masina dupa cum ii permite bugetul ..insa nu sunt deacord sa dau 10 mii pe un logan fie el nou ....si la fel nu sunt deacord sa dau 1000 pe un bmw ...clar este praf la banii aia ...

si inca ceva ...nu te mai lua dupa reclame :P

StreetStyle22 03-06-10 22:10

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3414271)
ce sa spun.....uite eu am plecat de la 18 ani de acasa ca sa muncesc pe la mama dracului ca sa pot sa imi cumpar masina mult visata .....am tras destul crede-ma stiu cum este sa nu ai bani .....si la urma urmei fiecare isi cumpara masina dupa cum ii permite bugetul ..insa nu sunt deacord sa dau 10 mii pe un logan fie el nou ....si la fel nu sunt deacord sa dau 1000 pe un bmw ...clar este praf la banii aia ...

si inca ceva ...nu te mai lua dupa reclame :P

Pai te cred
Dar gandeste-te,reclama vinde produsul. Eu faceam o comparatie intre Passat Break nou,de ce nu ofera VW o masina ieftina si spatioasa ? Sau sa scoata un model low-cost si spatios ? Chiar nu inteleg,ei pun pret mare pe spatiu,la majoritatea marciilor straine ,modele spatioase is cele mai scumpe. :) Baga tu 3 oameni intr-un Polo si bagai intr-un Logan,vezi unde au spatiu mai mare,sau incearca sa bagi aceleasi bagaje ce le bagi in Logan si incearca sa le bagi in Polo ? De ce nu se sinchisesc sa faca o masina spatioasa,sau ce is prea "presitigiosi" snobi ca si firma sa ofere o masina spatioasa si ieftina ? Nu zice nimeni sa puna climatronic,tiptronic,tsi,si toate tehnologiile noi pe ea,sa faca un spartana,ca si ligheanul,si aia ar fii o piata unde cred eu ca s-ar vinde,pentru ca Vw e o marca fiabila.

RIcKO 03-06-10 22:16

deeaia ca vw au o traditie , un nume . un brand ....care in decursul a nu stiu cati ani ( de la infiintare ) au reusit sa isi formeze un tipar ...adica toata lumea stie ca vw inseamna confort,fiabilitate ,design....acum ei nu mai pot iesi din tiparul asta , deja ei au un segment de piata , o patura sociala la care se adreseaza ..producand un lighean ieftin ar fi ca si cand si-ar da cu firma-n cap

StreetStyle22 03-06-10 22:21

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3414318)
deeaia ca vw au o traditie , un nume . un brand ....care in decursul a nu stiu cati ani ( de la infiintare ) au reusit sa isi formeze un tipar ...adica toata lumea stie ca vw inseamna confort,fiabilitate ,design....acum ei nu mai pot iesi din tiparul asta , deja ei au un segment de piata , o patura sociala la care se adreseaza ..producand un lighean ieftin ar fi ca si cand si-ar da cu firma-n cap

Defapt stai ca gresesc eu,au Skoda si Seat,imparte fostele platforme la cele doua marci.

RIcKO 03-06-10 22:24

skoda incet incet .....ajunge sa fie o masina de luat in seama ,iar seat la fel....dealtfel si preturile sunt pe masura in ultmii ani

GTR 03-06-10 23:04

Masini 2008, inca in garantie, pana in 60 k de km, diesel, peste 101 CP, geamuri electrice, ESP, > 9000 EUR, 2 chiar din Romania.

Opel Astra H 1,7DCI ENJOY 54286KM-GARANTIE /1HAND 2009
http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...=1&tabNumber=2

Škoda OCTAVIA TDI BERLINA 2008
http://cautare.mobile.ro/vehicule/de...=1&tabNumber=2

Nu BMW-uri de 15 ani, nu masini cu sute de mii de km, masini normale de familie mult peste un Logan, fiabile, confortabile, economice, mai dotate si mai performante.

SAX1987 03-06-10 23:06

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3414237)
Logan 210.000 km,motor 1.4 8v,merge bine,n-are probleme cu injectoarele,n-a vazut in viata lui benzina de 98+ doar 95 de petrom.Ambreiaj schimbat la 130.000 km regim taxi.
La logan bubele nu le gasiti la motoare (cel putin la cele pe benzina) mai aiurea e acel repartitor de frana,care 1 milion sa-l schimbi si din 70 de mii in 70 de mii trebuie schimbat.
SAX1987 - pai e cel mai mic/ieftin/submotorizat "suv" dar e un cross-over bunicel si se bate cu Skoda Yeti,care mi se pare mai urata ca si Dusterul.
RIcKO si ce te faci daca n-ai bani ? Crezi ca asa usor is banii ? Ii strange lumea de pe garduri ? :) Apropo e foarte nesimtita reclama cand taie dealerii un passat break in 2 bucati,atat ai,atati iti oferim,si face referire la spatiu. :lol:
SAX1987 - nu,dar unii cand au Bmw,parca iar impinge masina de la spate sa o coxeze,crezand ca pot si vazand ca masina totusi poate. In schimb cei care alearga cu loganuri,nu prea ii inteleg,e totusi masina de familie,nu e masina de coxat in nici un caz.
nicholas - un argument solid,de ce a-ti da doar 1000 pe lighean ? Atunci pe modele super dotate,solide,prestigioase cu cateva pagini mai in spate in acelasi "camp" de pret ca si loganul,cat a-ti da ? Sau aia gata,nu e lucru romanesc,e "the best" nu ?

In comparatie cu Yeti sa stii ca prefer Duster daca m-ar interesa vreodata asa cotet de masina :D Cu banii de duster imi cumpar X5 facelift sau touareg . Dar situatia e exact ca la logan . Majoritatea se vor vinde in rate , nu cred ca e cineva normal la cap sa dea atatia bani cash pe asa masina :shock::shock:.

Sa stii ca m-am cam saturat sa ma faca toti:censored::censored: ca cel mai sus , cocalar si toate cele doar pentru ca am BMW . Pentru care bineinteles ca am muncit eu , nu l-am primit cadou. Unii generalizeaza foarte usor.

Sunt plin de "raceri" cu logan , deja ma dispera cand sunt in tara. Cand vad BMW sau o masina mai buna se pun ca fraierii sa depaseasca si sa faca figuri.

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning