![]() |
Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..
Cea mai noua penibila faza la mine...s-a petrecut ieri..:))) in parc..cu gagik...dupa ce statusem pe o banca mai mult fara sa ne miscam...eu cica s-a ma intind si eu...si ups fara sa-mi dau seama scapa o catai basina =)))))) in timp ce ma intindeam....=))) bineinteles ca a bufnit-o rasu....si eu ce s-a fac...am dat-o si eu in ras.....:oops:
|
hahahha..tare de tot... in cazuri dinastea tre sa fi nesi pana la capat nicidecum sa te rusinezi... deci era bine sa zici ceva de genu" ah ce tare este nu-i asa? mai am una dar pe mai tarziu " ca altfel e naspa ..radeti amandoi va simtiti naspa... plm .. oricum BV mare realizare :lol:
|
Apropo de prezervative,o faza penibila(nu cu mine).Eram la coada cu un coleg si asteptam sa ne luam tigari,la care vedem noi ca in spatele nostru erau doua tipe,unguroaice, care se tot uitai la prezevative,la care aud clar si raspicat....."Ioi cat sunt......no, pai io nu ma mai F>U>T". Exact in momentul ala eu am picat pe jos de ras,mi-a facut toata seara perfecta!!=))
|
Quote:
|
dava draq de nesimtiti :D :D .... ar fi tare sa tragi una cate te linge in cur vreouna:lol:
|
acum ???
in clipa asta ??? faptul ca am picat bacu... asta e cel mai stanjenitor moment ! |
ahh....la ce ?! nu mi spune k romana ... super nasol :(
|
Quote:
....nu esti nici primul nici ultimul eu am destule cunostinte care au patit`o .....nu cred k ar trebui sa il consideri cel mai stanjenitor moment.... |
ba ie stanjenitor ... ca am picat la 3 materii :(
|
......asta ptr k nu ai invatat nu ptr k ai facut ceva....iti asum responsabilitatea nu ai invatat ai pikat si gata .....nu e plakut imi dau seama da ti`am zis mai sus nu e chiar asa ....
|
imda ... oricum ... deja una din materii e invatata 100% :)
|
Quote:
deci ...... groaznic =)))))))))) nu mi s-a intamplat niciodata ... =)) |
Mah, asta nu pot sa zic ca e penibila, da' e de povestit! Eram intr-o seara la gagica-mea si tot asteptam sa o aia da' mi-era putin asa k erau ai ei dincolo! Numa ca la cat de excitat eram nu m-am putut abtine si am inceput sa.....pana aud nus ce dracu sunet dincolo! Stau vreo 5 min, rad cu ea ca ce ne cacam atata pe noi..si iara da-i! Da' dupa aia se opreste ea brusc ca cica a auzit ceva....si tot asa am tinut-o pana cand mi-am bagat curu si am plecata aks! Numa ca peste 15 min ma suna fata cica "hi hi hi, sa-ti o faza tare! eu:oau, zi-mi o faza tare! ea: eram singuri aks, acum au venit ai mei!" Va dati seama ca am crezut ca ma dau cu capu de primul perete care imi iese in cale!!
|
Ah da...alta porcarie a fost cand am lasat masina afara(un logan perla, ca alte enspe mii din tara) si m-am dus pana in magazin sa-mi iau niste paine! Cand am iesit am observat la masina ca imi statea putin stramb nr din fata, si ma aplec eu si ma apuc sa-l indrept acolo vreo 1 min, iar cand ma ridic, in masina era un tip care se uita stupefiat la mine!!! Masina mea era langa asta care era identica...si eu ca bou' nici macar nu-mi dadusem seama ca nu era nr meu de inmatriculare!!
|
hahaha...un prieten de familie uita-se unde a parcat masina ... 2 ore a cautat-o asa ca nu e bai :lol: :lol: :lol:
dar prima e tare...sa crezi ca e cineva home si de fapt nu? haha :))) tare |
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning