Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

black-hawk 17-08-06 14:17

Re: Virtual Tuning... anyone ???

ma apuc si eu din nou,probabil ca maine cel tarziu va fi gata,alex da u ce faci........???????

holdo 20-08-06 22:07

1 Attachment(s)
la sectiunea asta e cam moarta lumea :) pe unde umblati?
ceva simplu...........

Sasha_z 20-08-06 22:18

vreau si eo programul :(......bv Alex , imi plac masinile facute de u !!!

Alex2Fast4U 21-08-06 12:39

eu am fost plecat la tara.. azi am venit.. ms Sasha z .. azi incerc sa mai termin una.. shi o postez mai diseara .. peace2all

Spark 21-08-06 14:42

1 Attachment(s)
se incumeta sa faca cineva si un Focus break ?
eu numa` poza asta am gasit-o ... nu e rezolutzie chiar asa mare dar imi place unghiul masinii ...
PS dak va apucatzi de ea ... mie mi-ar place sa o facetzi cat mai realistic posibil .. deci ceva ce s-ar putea vedea si pe strazi .. nu ceva sf.

Spark 21-08-06 14:58

ps ... scoatetzi semnu` ford din grila fatza ...
si datzi-i o culoare faina (sa para reala) ...
si fara stivkere si viniluri si din alea ... mai ales in exces :D
cam atat :)

holdo 22-08-06 20:02

k spark....cand o sa am putin timp o sa incerc ceva. numai bine pana at! :)

Criwar 22-08-06 20:55

2 Attachment(s)
bafta la amandoi in continuare...si munciti...perseverati...vreau sa vad de la voi masini k astea 2...atunci o sa fiti buni tare :)

black-hawk 24-08-06 15:04

yep nice ,da eu unu nu am mai facut nimik ,ca am avut niste probleme cu gabori:-) si nu am avut timp,dar ma reapuc,inca o data mijto masinutzele,cine lea facut?DA AM OBSERVA O GRESEALA ACOLO,LA PORTIERA AIA CARE E DESCHISA NU E BINE PUSA NU ASA SE DESCHIDE<STRICA TOATA MUNCA>trebuia sa se vada interioru nu esterioru unde are voseaua si alte alea....PARAREA MEA>.....

black-hawk 25-08-06 09:04

2 Attachment(s)
am inceput si eu ceva aseara dupa ce am postat treaba cu portiera si azi am terminat,e ceva simplu,cand mai facem un "concurs"?

Alex2Fast4U 25-08-06 11:08

portiera aia ce se deschide ii in stilu` Lamborghini Diablo... deci aia asha se deschide corect... masinile is facute de unu`din anglia.. www.digimods.co.uk ala face de`astea de 4-5 ani buni.. asha k fii sigur k nu o gresit..

black-hawk 25-08-06 12:45

aaaaaa, da de masina mea ca parere ai?simpla da zic eu mijto pt un incepator de cateva saptamani{2 mai exact},in curand am sa postez si o toyota celica ........in curand.......

Alex2Fast4U 25-08-06 14:14

masina ta.. pt incepator ii bine.. mici greseli .. da multe... pragu` se vede pixelat... si unde se imbina la roata din spate cu aripa nu se vede bine.. spoileru` fata mi se pare cam stramb.. shi incearca sa decupezi pe linie.. nu lasa magnetic lasoo-u` sa mearga de capu` lui... in rest.. jenitle is cam aiurea... uita-te cat cauciuc se vede intr-o parte.. shi cat de putin in alta.. incearca s-o refaci ... shi acu` putin mai atent la detalii... numai bine.. nu te superi de parerea mea.. ii defapt un sfat... asculta-l.. ne vedem luni .. k plek la tzara. :) zbye all

black-hawk 25-08-06 15:43

nu ma supar...sti vorba aia din greseli invatza omu.......mc pt sfaturi...am sa mai invatz......

Under VT 26-08-06 16:34

4 Attachment(s)
Salutari!!:D ma bag si eu la vt,sper sa va placa masinile,pt inceput un infiniti si un mazda

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning