![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
Felicitari pentru masina!
|
Quote:
|
esti un maniac
probabil ca da pentru ca-ti place sa-ti bagi banii in masina ta special pentru cunoscatori si mai ales pentru fanatici :) :rolleyes2 mosule meserie masina...dar ai grija c-ai promis ca ma dai o tura... hai la revedere si nu uita de sucu ala... |
Quote:
|
7 Attachment(s)
si ceva poze super misto,poze cu istorie din 73,cand capri rs alerga pe circuit.
|
nu stiu de unde sa incep... citesc de 2 ore incontinu acest topic si inca nu imi revin din vis si mie imi plac masinile retro desi nu detin una dar as vrea :D foarte mult sa fac ce ai facut tu (poate cine stie candva ) , visez in continuare la ziua cand o voi reconditiona pe a mea , referitor la tine imi pare bine ca sunt oameni care au curajul sa faca asa ceva intr-o tara in care trebuie sa cauti pe ebay tot ce ai nevoie la masina ta veche pentru ca nu vrei sa renunti la ea cauti pe unde poti o piesa care trebuie inlocuita asta e ,ai facut un lucru fantastic cu acea masina desi mai ai mici "ajustari" ca sa spun asa ,nu vreau sa mai aduc aminte de defectele care au iesit la tinichigerie dar e greu si pt tine sa gasesti pe cineva sa iti faca bine
ce sa mai zic bafta in continuare cu proiectul astept sa il termini si propun si eu ceva poate faci o intalnire cu cei care vor sa o vada daca nu poate vin in vizita pe la tine sa o vad :D asta daca se poate ideea cu filmul desfasurari activitatilor a fost super pe mine cel putin ma acaparat astept noi episoade bafta |
37 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pt aprecieri, ma bucura cand vad pe cineva care impartaseste aceasi pasiune ,ca idee sa stii ca daca iti doresti ceva cu adevarat sigur poti avea sigur..numai vointza sa ai. Nici nu stii cate nopti albe am avut de 15 ani incoace,vise darimate din punct de vedere financiar...:D:D Problema stii care e.... Sunt multi care viseaza la un oldtimer,dar in momentul in care se implinesc financiar uita visul retro si se complac in noutatzi auto..deh..specifice cu noul statut.... Personal am mai multe masini vreo 6,cateva dintre cele noi ar face fatza cu brio pe oricare dintre forumuri din punct vedere financiar,putere sau tuning ,dar pentru mine cea de care m-am atasat cel mai mult este aceasta,practic este masina de care m-am indragostit in clasa 10 si nu am putut sa o am.. Cu ajutorul capriului mi am facut prieteni virtuali in uk,germania,belgia,oameni care au aceeasi pasine ca si mine dar sunt mai fanatici decat mine. Atasez foto a unui englez cu care tot vb pe mess de ceva timp incoa,si care sincer efectiv m a sokat.... capri mk1,cu motor v8 de rover 3500,jante 14,cauciucuri...aici e aici...295 14:D:D:D masina o tine special pt drifting. va las sa va bucuratzi si voi... |
sa stii ca o sa astept cu interes aceea zi cand voi avea banii sa imi fac masina originala
omul asta ori se trage ori nu :D |
Latimea rotilor avantajeaza pe accelerare in cazul unei puteri mari si dezavantajeaza la drift (la care se adauga si unghiul camber nepotrivit), observ si o butelie de NO in portbagaj, deci cu atat mai mult masina ar avea alt scop :).
|
Quote:
Sincer am vazut in state un muscle car cu rotzi gigant de 400 spate si daca ai fi vazut ce drift-uri face nu ai fi conceput ...cred ca raportul pt drift este 80% putere si tractiune , 10 la suta jante si dimensiuni,restul de 10 stand in autoblocant..ex...general lee dodge charger...uite aici..cel mai puternic exemplu si cel mai frumos drift pe care l-am vazut. https://www.youtube.com/watch?v=oSQ0YrJnVac |
o intrebare am si eu daca nu este secret raspunsul... PRETUL DE ACHIZITIE AL MASINII TALE...???:D
|
Quote:
achizitia plus transportul -2000 euro tinichigeria 300 euro pregatitul si vopsitul 1000 euro si acuma vine partea cu maruntisuri care daca le aduni sare de 1500 euro.per total undeva la 5000 pina acum,si nici nu putem spune ca e gata. satisfacut?:D |
Te intereseaza niste Radial BF Goodrich 295 50 16 (noi-noute)?
|
Quote:
|
400 GBP
0723415531 sau 0722122466 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning