![]() |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
E suficient un mic demo:lol:
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
poate din acest topic se va intelege ce inseamna tuning si modificarea unei masini ceva rar intalnit in romania
la cat mai multe realizari si sa auzim numai de bine |
Salut George , vreau sa te intreb daca te ai gandit si la ramforsarea caroserie ?? adica pe langa roll bar mai faci si altceva ?? Apropo poate de data asta daca tot l-ai dat jos ii dai si o vopsea !:) Daca nu are cine sa l vopseasca vin eu
|
Quote:
Ramforsarea caroserie = Sasiu auto tip tubular in intregine - din puntea fata pana in puntea spate ( fara lonjeroane fata / spate existente / fara podea existenta etc.) Intr-un post anterior am precizat ca este parte integranta din Stage 2. De vopsit - vopsesc tot sasiul integral in camp electrostatic ;) |
Quote:
|
unul din putinele proiecte facute cu minte, nu "made in spatele blocului"!
Felicitari si mult succes, e un proiect interesant! |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu o parte din echipa ..... se lucreaza la Stage 2 ...:D
|
Quote:
|
Prea mult OFF-TOPIC guys
Am precizat de la inceput cine este mecanicul acestui proiect - nu era vreun secret... dar..... intr-o astfel de lucrare nu numai mecanicul conteaza - in proiectul asta exista si alte persoane implicate ( manager de proiect - proprietarul / echipa de softare ECU/ Ingineri care fac si desfac piese + aprivizionare materiale - alegere piese adecvate - etc). Cat despre Ilie - un foarte bun meserias. Lucrez cu el de cand m-am apucat sa schimb filtrul de aer la Opel si am tot continuat si voi continua colaborarea cu el in ciuda faptului ca anul asta a avut o grava problema personala (care a facut sa finalizem proiectul de stage 1 si intr-o alta formula). Am continuat sa colaboram continuu si nu nu l-am abandonat si/sau l-am considerat vinovat ptr unele din solutziile tehnice pe care IMPREUNA le-am ales si s-au dovedit ineficiente. Concluzia - ne dezvoltam impreuna aici pe meleagurile autohtone cu o gramada de bani investiti si pierduti - dar din greselile astea eu cred ca invatam sa facem treaba de calitate pentru a putea avea o competitie cu masinile profesionale din West ( ps. nu tot ce zboara prin targ si pe Internet este de mancare ) In stage 2 o luam de la capat complet - aruncam tot ce am construit in stage 1 ( de la 75% din caroserie pana la tot interiorul cu tot cu roll-chage) - si asta pentru mine personal asta e provocare iar cel care nu trebuie sa dispara din acest proiect este proprietarul / finantatorul. Sarbatori Fericite si La Cat Mai Multi Cai Pentru Romania ! |
Am ramas mut cand am vazut poza cu turbina...Baieti:
1.Felicitarile mele! 2.Bafta in continuare cu proiectul! 3.Sunt mandru, pentru ca ati demonstrat ca se poate face ceva radical si in Romania! |
2 Attachment(s)
[QUOTE=teen.ager;2936685][b]Am ramas mut cand am vazut poza cu turbina...[QUOTE]
Multumim .... 2 poze cu dedicatie .....:D si un calduros LA MULTI ANI ! pentru toti ! ! ! |
LA MULTI ANI si proiectul sa iasa cum va doriti
|
Am o nelamurire ......aaaaaa cum se prind amortizoarele,arcurile de puntea asta ??......sau nu mai este nevoie de suspensie ?.....desi cred ca ai nevoie ......poate ma lamuresti si pe mine !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Placile sunt prinse /sudate de punte si fac legatura intre amortizor si structura tubulara a caroseiei. Se refoloseste suspensia tip coil-over din Stage 1.;) Placile de pe punte arata cam asa.......:D |
succes cu proiectul cred ca e un vis pentru foarte multi 1000 cp la roata!!/ 1000kg!! cred ca o sa aiba niste plecari de MIG ! :) sa speram ca si fiabilitatea va fi pe masura.
p.s. ar fi interesant la sfarsit un rezumat piese-performanta-costuri numai bine si un an nou fara incidente! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning