![]() |
Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?
Quote:
ma faci sa rad , probabil ai 28 de ani dejeba , nu stiu cate prietene ai avut tu sau cum arati , nu vreau sa sune a lauda , daca tu te multumesti cu strambe e problema ta , te priveste cum arati si ce orientari ai , eu am alte aspiratii spre deosebire de tine , nu eu nu am avut prietena nici nu stiu cum arata una, sunt frustrat si am vazut doar in reviste ce sa fac si eu , varsta iti dai seama , pe unde ma invart eu sunt numai dastea le vand zilnic , si stiu ce le poate pielea , dar tu probabil cum nu ai avut multe prietene nu ai de unde sa stii lucrul asta , ? nu stiu de ce am impresia ca ti-ai petrecut copilaria si adolscenta in casa jucandu-te pe calculator , nu salivez stai linistit , si pe prietenele tale posibil sa le consideri doar tu dragute , de ce nu pui o poza cu tine pe forum ? si imi pot da usor seama ce fel de prietene ai avut tu :) te invit cu mare placere oricand la bucuresti sa vezi "grupul meu dubios" si daca tot m-ai luat peste picior crede-ma ca daca iti arat ce prietene , am,sau am avut , nu ai avut tu toata copilaria ta si adolescenta nu luate de pe net cum procedati voi , te astept sa mai critici ! si nu te mai deranja cu pozele , ti-am vazut hi5-u' imi pot imagina cu usurinta ce "superbitati " ai avut la viata ta , nu o lua ca pe o insulta literalmente asta e realitatea |
in mod cert,aleks,te-a luat putin peste picior pentru simplul fapt ca tu ai jignit.
vad,ca tare te-a suparat treaba.eu,pe care ai facut-o zdreanta pe interes cum ar trebui sa reactionez acum? de la faptul,ca sunt foarte multe femei in zona ta,care numai atunci par sa fie interesate,daca vad ele concret vre-un castig dintr-o "relatie" totusi,e cale lunga pana la "absolut toate femeile sunt pe interes, numai dupa bani toate , oricum parerea mea niste zdrente " (btw,nici sa ne faci zdrente pe toate nu cred ca m-i se pare chiar corect.sunt sigura,ca daca as zice ca toti barbatii sunt niste bieti impotenti idioti,ai cam sari in sus.dar eu stiu,ca desi fostul meu sot era un exemplar bine dezvoltat din specia mai sus amintita,mai sunt multi barbati,care merita tot respectul pe lumea asta) daca si in viata ta,de zi cu zi esti atat de extremist,nu te mira ca fetele cu ceva bun simt te ocolesc.respecta,si vei fi respectat! numai bine iti doresc! |
poate m-am exprimat gresit cand am zis absolut toate , dar in procent de 80% asa sunt , restul de 20% , care sunt cuminti si isi vad de treaba lor , tot respectul din partea mea , doar ca eu am ceva cu , fetele care sunt pe interes , si zdrente
|
Trixi eu cred ca excesul de hormoni necalmati il face sa vorbeasca asa...
P.S.:Prietene aleks nu a fost nesimtit cu tine...tu se pare ca da... |
Trixi eu cred ca excesul de hormoni necalmati il face sa vorbeasca asa...
P.S.:Prietene aleks nu a fost nesimtit cu tine...tu se pare ca da... Scuze pt dublu post... |
Quote:
Dar nu stiam ca are hi5 :rolleyes2 |
mama,despre cine nu stiai ca are hi5?aleks sau femeia lui?:lol:
|
Quote:
Nu ma bag pe hi5-ul femeilor prietenilor :D M-am lasat de sporturi d-astea si am renuntat si la hi5 ca era tentant. |
S-au incins spiritele pe aici-sa...
Sa nu va pocneasca vreo vena copii. :D |
i-am vazut hi5 lui , de curiozitate , sa imi pot da seama ce femei "bune" are el , sergiuhusca: de ce nu pui si tu poza cu , tine ? sau ti-e rusine cum arati ? in spatele unui calculator toti va dati viteji
|
...ca femeie iti zic,ca la un barbat conteaza mai putin ceea ce poti sa vezi pe o poza de hi5,iar el chiar are acel "ceva" care il face un barbat extrem de placut pt o femeie.
stii,sunt barbati,care mereu sunt inconjurati de femei desi deloc nu pare sa fie macho-ul traditional,care mereu este confidentul femeilor.noi,femeile,suntem deosebit de atrasi de genul acesta de barbat.;) te rog frumos,inca odata,nu mai posta in graba.jignesti userii si daca t-i se raspunde cu aceeasi moneda sari in sus.(nici tu nu ai ditamai poza cu tine pus pe profil,nu il ataca pe sergiuhusca) |
Quote:
Şi nişte poze cu iubitele tale ( cele reale, nu cele virtuale! ) că văd că eşti tare frustrat! |
Quote:
Si sa iti mai zic o chestie: nu trebuie sa fii Brad Pitt ca sa ai o "pi$da buna"... iti trebuie papagal si putin creier. In unele cazuri (pe langa bani), conteaza si cum iti merge mintea sa faci o "zdreanta" sa mearga in 4 labe dupa tine. Citeste despre Rasputin... ai sa vezi cum sta situatia. ;) Lasa-te de topicul asta, ca esti pe langa subiect rau de tot. ;) |
Quote:
hai la revedere |
Haideţi să nu-l mai băgăm īn seamă!...
Pur şi simplu nu avem cu cine să vorbim!... E prea Don Juan pentru noi, muritorii de rānd :)! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning