Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply
 
Thread Tools
Old 20-08-09, 18:42   #1
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Majoritatea femeilor preferă să fie sigure că vor căştiga o anumita sumă de bani decât că vor avea parte de o partidă de sex.

Un sondaj realizat de către portalul american AOL a relevat că femeile preferă să aibă mai mulţi bani decât mai multe raporturi sexuale. Astfel, au fost alese 5.300 de femei care au dat de înţeles că sexul frumos preferă, în aproximativ 80% dintre cazuri, banii siguri în locul partidelor de sex.

Majoritatea femeilor dintre cele 5.300 de intervievate a declarat că preferă să câştige mai mulţi bani pe săptămână în loc să facă mai mult sex. De exemplu majoritatea femeilor preferă să ştie sigur că la sfârşitul săptămânii au 50 de dolari în plus în buzunar decât să facă sex în săptămâna respectivă.

Lucrul cel mai ciudat este că femei din clase sociale diferite au aceleaşi preferinţe privind raportul bani-sex. Astfel, o barmaniţă de 25 de ani a declarat ca banii au mult mai multă prioritate decât sexul. Acelaş lucru l-a declarat şi o femeie casnică în vârstă de 39 de ani şi o studentă de în vârstă de 19 ani.

Sondajul a concluzionat că femeile sunt mult mai materialiste decât bărbaţii deoarece simt nevoia să se simtă în primul rând în siguranţă din punct de vedere material şi apoi satisfăcute din punct de vedere sexual.

sursa


Parerea mea, vorbind din prisma unui OM normal, consider ca respectivele sunt niste imbecile.
Si ne mai miram de ce apar idei precum femeile sunt curve si alearga de la un tip cu bani, la alt tip cu mai multi bani?

Last edited by Mustang; 20-08-09 at 18:57.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 20-08-09, 18:54   #2
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul

Asa, bine ca te-ai(m-am) gandit sa-l deschizi pana la urma

Treaba sta in felul urmator: fiecare femeie(care este in stare) isi pune niste obiective si niste limite... acum nu sunt/em in postura sa judec/am pe nimeni, fiecare cu treaba lui/ei, oricum parerea mea este ca femeile care spun asta, cred ca nu au avut vreodata parte de o partida de sex in adevaratul sens al cuvantului, pe de alta parte cred ca se generalizeaza prea mult, gen "majoritatea femeilor..." blabla...
Normal daca sondajul s-a facut cu niste "doamne" pline de frustrari, dezamagite, cu barbati care le bat mai des decat le f.t sau cu 7 divorturi si tot singure, era logic sa aleaga banii, dar banii niciodata nu o sa te faca sa tremuri de dorinta, eventual sa tremuri de nervi...

Si pe bune, cum sa preferi mai mult banii decat sexul?
Cred ca 50/50 mai e de bun simt, gen sa-ti placa banii si sexul, separat!!! Astea 2 la un om normal nu se pupa.

Last edited by Sasha; 20-08-09 at 19:02.
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 20-08-09, 20:01   #3
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Hmm , depinde si de care sex ...sex doar cu o persoana si sa il faci mereu chiar si de 2x pe zi , sau sex de 1 night stand ...ca la one night stand , cam orice baiat s-ar baga , pana mea zice ma am f**t-o acuma si maine n-o mai vad , dar la o relatie stabila e altfel ^^

Daca ai cap le ai pe amandoua ...

Te angajezi undeva frumos , muncesti , ai o relatie stabila si seara cand vii acasa hop papica si o partida ceva cu pretenu ...chestia asta pentru femeiile care stiu ce vor sa faca singure in viata nu sa stea dupa o piele de gaina cu portofelu gros si sa-i ofere placeri fierbinti cand vine de la bara ...

Asa ca in ziua de azi nu ar trebuii sa ne mai mire cand vedem o pitzi stand in dreapta in lambo , ca deh daca fata nu castiga mult de la bara sau e minora sau nu are carte ca sa se poata angaja undeva , o face ala frumoasa o "tuneaza" dupa care se mandreste cu cine ii face lui felu sub masa in club

Acum cateva zile stateam cu prietenii prin cartier la una alta , si la semafor erau niste pipitze cu un pegeout rosu , langa ele unii cu vestitul bolid care le abordeaza doar apasand pe acceleratie ...deh
Fetele n-au rezistat tentatiei , ne uitam in lung asa daca opresc si dadeam pariuri cu baietii , ma le opresc astia pe astea ? Nu domne nu , de unde , au pus masina pe avari si ele deja erau ude fleasca , cand s-a deschis usa lambo , aia facuse un infarct acolo ( metaforic vorbind ) .
Am trecut si noi pe acolo nu cu masina de 100 si ceva de mii , vroiau astia de la mine sa faca caterinca , au claxonat la misto ce credeti ca mai auzeau ceva ? Neah ...de unde , deja aia 2 erau zei .
Si bine imbracate fetele nici masina mai prejos ca e masina normala na , dar cand vine vorba de mai mult si mai mult , cum sa nu muste cascavalu....
DTH is offline   Reply With Quote
Old 20-08-09, 21:29   #4
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

...sunt de acord cu Sasha.foarte bine a pus ea problema.tot din aceste surse,(sondaje atotstiutoare)am fost si noi informate ca,80% dintre femei efectiv pana pe la varsta 30+ (sau in caz si mai nefericit niciodata) nu apuca sa ajunga niciodata la orgasm(unul amarat,simplu).ma intreb eu,in aceste conditii,de ce ar trebui sa aleaga sexul????

..si vin cu inca un sondaj sugestiv(desi m-i sila de aceste sondaje,pe bune)
Bărbaţii suedezi şi norvegieni sunt consideraţi drept cei mai atractivi soţi din lume pentru că îşi ajută partenerele de cuplu la treburile gospodăreşti, iar bărbaţii din Australia, pasionaţi de sport şi de bere, s-au clasat pe ultimul loc într-un sondaj britanic.



Almudena Sevilla-Sanz, economist la Universitatea Oxford, a dorit să afle dacă numărul căsătoriilor şi al uniunilor libere din ţările dezvoltate este asociat cu atitudinea bărbaţilor şi a femeilor faţă de treburile gospodăreşti şi îngrijirea copiilor.

Sevilla-Sanz, cercetător în cadrul Center for Time Use Research, a descoperit că femeile care locuiesc în ţările cu cel mai mare procent de bărbaţi "egalitarişti", care se achită fără să se plângă de sarcinile lor gospodăreşti, sunt mult mai dispuse să se căsătorească sau să locuiască alături de un astfel de bărbat.

"Acest studiu demonstrează faptul că în ţările egalitariste bărbaţii care fac munci realizate în mod tradiţional de femei sunt mai puţin stigmatizaţi din punct de vedere social. Bărbaţii din aceste societăţi egalitariste îşi asumă un rol tot mai mare în activităţile zilnice ale cuplului, iar posibilitatea menţinerii armoniei căminului este tot mai mare, fapt care se reflectă într-un procent tot mai mare de cupluri care se stabilesc în aceste ţări", a explicat Almudena Sevilla-Sanz.
Acest studiu a fost efectuat pe baza interviurilor acordate de 13.500 de bărbaţi şi femei, cu vârsta cuprinsă între 20 de ani şi 45 de ani, din 12 ţări. Răspunsurile lor au fost ierarhizate, potrivit unui "index egalitarist", bazat pe întrebări referitoare la sexualitate, muncile gospodăreşti şi responsabilităţile parentale.
Norvegia şi Suedia s-au clasat pe primul loc în acest index egalitarist, iar Marea Britanie a ocupat locul al treilea, fiind urmată de Statele Unite. Bărbaţii din aceste ţări sunt consideraţi de femei drept cei mai atractivi parteneri de căsătorie.
La coada acestui clasament s-au clasat ţări precum Japonia, Germania, Austria, iar Australia a ocupat ultimul loc.
Răspunsurile oferite de femeile cu vârste şi studii similare au fost comparate pentru a vedea dacă scorul obţinut de ţările lor în clasamentul indexului egalitarist are vreo legătură cu a trăi sau nu alături de un bărbat.
Expertul britanic a declarat că femeile din ţările "mai puţin egalitariste" sunt cu până la 50% mai puţin dispuse să trăiască alături de un bărbat, comparativ cu femeile din ţările "egalitariste".
Potrivit acestui studiu, femeile din Marea Britanie sunt, în medie, cu 8,5% mai dispuse, comparativ cu femeile din Australia, să se căsătorească sau să trăiască într-o uniune liberă alături de un bărbat.
În timp ce bărbaţii "egalitarişti" sunt preferaţi de către femei, femeile "egalitariste" sunt considerate cel mai puţin "sigure" de către bărbaţi. Potrivit studiului, bărbaţii preferă femeile care se ocupă singure de gospodărie şi de creşterea copiilor.
Acest studiu, intitulat "Household Division of Labor and Cross-Country Differences in Household Formation Rates", va fi publicat în următorul număr al Journal of Population Economics.
(mediafax)


trageti voi concluziile!oare de ce sunt femeile din ce in ce mai mult dispuse sa traiasca singure?de ce aleg din ce in ce mai des cariera(banii) in loc de familie,copii...si sex?
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 00:45   #5
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

da TRixi...tocmai datorita acestor sondaje pot sa spun cu mana pe inima: "ma c.c pe ei de bani"
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 02:23   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Thumbs up Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

n-am citit ce ati scris voi fetelor .. dar bani poti avea si la 90 de ani ... dar sex .. nu prea ... aleg sex-ul .. odata cu banii vin si probleme .. aleg ce e mai placut si sanatos

Last edited by Psycho; 05-09-09 at 00:37.
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 16:19   #7
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5
 
Khalis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 933
Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

hai sa ma bag si eu ca musca-n lapte... eu vad problema putin altfel: e vorba de celebra piramida a lui Maslow... sexul e o nevoie de baza, recunoasterea meritelor si a realizarilor este o nevoie considerata superioara... ce nu au pus corect oamenii aia in studiu, e ca nu banii sunt ceea ce cauta femeile, ci realizarea profesionala... deci eu cred ca este vorba de o deplasare pe verticala a asteptarilor femeilor - adica prefera sa fie apreciate pentru creier decat pentru cum presteaza in pat... si de aici sarim fix in miscarea feminista si dorinta de egalitate in drepturi si responsabilitati...
meh... e doar o parere, nu dati cu parul...
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 13:49   #8
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Mă [cenzurat] pe femeile care preferă banii în locul sexului, niciodată, sub nicio formă şi în nicio conjunctură nu o să existe posibilitatea să mă cuplez cu o femeie de genul ăla, nici măcar pentru un one night stand, nici ca s-o iau de nevastă să-mi crească vaca plozii, nici ca s-o pun pe-un piedestal în loc de icoană.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 12:47   #9
Ali_ump

Stage 5
 
Ali_ump's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,814
Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Mă [cenzurat] pe femeile care preferă banii în locul sexului, niciodată, sub nicio formă şi în nicio conjunctură nu o să existe posibilitatea să mă cuplez cu o femeie de genul ăla, nici măcar pentru un one night stand, nici ca s-o iau de nevastă să-mi crească vaca plozii, nici ca s-o pun pe-un piedestal în loc de icoană.
BV Aleks ... subscriu, mai bune cuvinte nu se puteau alege !
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 09:49   #10
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5
 
Khalis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 933
Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Mă [cenzurat] pe femeile care preferă banii în locul sexului, niciodată, sub nicio formă şi în nicio conjunctură nu o să existe posibilitatea să mă cuplez cu o femeie de genul ăla, nici măcar pentru un one night stand, nici ca s-o iau de nevastă să-mi crească vaca plozii, nici ca s-o pun pe-un piedestal în loc de icoană.
Pai, da... cum sa aiba femeia independenta financiara sau orice alt tip de independenta?... scandalos!! sa-i fie rusine ca vrea asa ceva... app, vezi ca preferat banii in locul sexului poate sa insemne si ca te va refuza vreo cateva nopti la rand pentru ca are un proiect important de finalizat la job sau vreun deadline criminal... dar am observat ca pe voi, barbatii, nu va intereseaza job-ul ei in general... e treaba ei cum le impaca pe toate, voi trebuie sa aveti confort si o femeie mereu zambitoare, amuzanta si bine-dispusa, ca doar nu ati luat-o sa-i suportati toanele, nu? dar ea trebuie sa inghita nemultumirile voastre de barbati care muncesc din greu...
pana la urma, tot la mentalitate de oamenii cavernelor ramanem... doar forma se schimba putin...
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 10:43   #11
Ali_ump

Stage 5
 
Ali_ump's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,814
Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:
Originally Posted by Khalis View Post
Pai, da... cum sa aiba femeia independenta financiara sau orice alt tip de independenta?... scandalos!! sa-i fie rusine ca vrea asa ceva... app, vezi ca preferat banii in locul sexului poate sa insemne si ca te va refuza vreo cateva nopti la rand pentru ca are un proiect important de finalizat la job sau vreun deadline criminal... dar am observat ca pe voi, barbatii, nu va intereseaza job-ul ei in general... e treaba ei cum le impaca pe toate, voi trebuie sa aveti confort si o femeie mereu zambitoare, amuzanta si bine-dispusa, ca doar nu ati luat-o sa-i suportati toanele, nu? dar ea trebuie sa inghita nemultumirile voastre de barbati care muncesc din greu...
pana la urma, tot la mentalitate de oamenii cavernelor ramanem... doar forma se schimba putin...
Era vorba despre un cu totul alt gen de femeie fata de ce ai enuntat tu mai sus...
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 17:42   #12
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:
Originally Posted by Khalis View Post
Pai, da... cum sa aiba femeia independenta financiara sau orice alt tip de independenta?... scandalos!! sa-i fie rusine ca vrea asa ceva... app, vezi ca preferat banii in locul sexului poate sa insemne si ca te va refuza vreo cateva nopti la rand pentru ca are un proiect important de finalizat la job sau vreun deadline criminal... dar am observat ca pe voi, barbatii, nu va intereseaza job-ul ei in general... e treaba ei cum le impaca pe toate, voi trebuie sa aveti confort si o femeie mereu zambitoare, amuzanta si bine-dispusa, ca doar nu ati luat-o sa-i suportati toanele, nu? dar ea trebuie sa inghita nemultumirile voastre de barbati care muncesc din greu...
pana la urma, tot la mentalitate de oamenii cavernelor ramanem... doar forma se schimba putin...
Khalis, vorbeşti de alt film, omul de lânga mine e independent atât ca şi carieră cât şi financiar, iar eu mă bucur din plin de asta.
Poate înainte sa-mi arunci clişeele alea feministe te-ai întreba ce-am vrut sa spun, ar ajuta mult în formularea răspunsurilor. Probabil e nasol că pe bărbaţii pe care-i cunoşti sau i-ai cunoscut tu nu-i interesează job-ul tau, nu stiu, schimbă-i sau convinge-i, pe mine au reusit sa mă convinga fetele cu care am fost, au avut argumente, au ştiut sa-mi explice şi eu am avut urechi de auzit. "Nu-ţi suporta toanele" şi "nu-i interesează job-ul tău" "oamenii cavernelor" pe care-i cunoşti? Ce fel de barbaţi ai reuşit s-aduni în jurul tău? Mă rog, chiar nu mă interesează, dar totusi de la ceea ce ai vazut tu până la generalizări din astea de genul "voi bărbaţii", valabile pentru "noi toţi" observ, e cale lungă.
Eu nu "mi-am luat" femeie, că nu mi-am cumpărat vacă de la târg, ne-am plăcut şi am decis împreună că ne e ok drept cuplu, şi nu doar ca simpli prieteni.
Eu spun atât: femeia care iubeşte mai mult banii decât sexul nu e femeie, e maşină. Ori n-a avut parte de sex de calitate, ori doar îşi închipuie că încercările alea patetice la orizontală la care a fost supusă se cheamă sex de calitate, si de aici vin multe frustrări şi lupte de clasă.
Mai relaxaţi copii, mai faceţi dragoste, mai zâmbiti, altfel se vede viaţa după o noapte frumoasă şi plină cu cine ţi-e drag...

Last edited by aleks; 27-08-09 at 17:48.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 27-08-09, 23:08   #13
Lecca

Stage 5
 
Lecca's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 389
Member of:
[KIA]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

din pacate e adevarat, cifrele nu mint niciodata. perceptia asta, ca banul e mai important, e foarte bine reprezentata la noi si, in general, in tarile in curs de dezvoltare. data fiind saracia care le inconjoara, problemele parintilor in a le intretine, anturajul , etc fetele isi fixeaza obiective materialiste. DAR, e absolut cert si dovedit, ca , pana la urma, mai degraba pot trai fara avantaje materiale decat fara sex si satisfactie sexuala. la un moment dat, acea fata cu siguranta isi va insela sponsorul, care nu o satisface, evident fiind ocupat cu producerea de bani :P Una e ceea ce vrei si alta e ceea ce poti. Dat fiind ca femeile isi inseala sponsorii destul de des , tind sa cred ca , de fapt, sexul are o importanta mai mare decat ar dori ele sa creada.
Who gives a fu.ck , pana la urma, cum iti asterni asa dormi, nu stii peste cine poti sa dai si nu stii ce slabiciuni ai pana nu gresesti... iar barbatii au multe slabiciuni, femeile fiind cea mai mare dintre ele. E absolut normal ca acest lucru sa fie impamantenit in mintea femeilor si sa fie folosit
fiecare incercam sa traim cum putem, dupa mintea fiecaruia. se stie ca majoritatea oamenilor au un IQ sub sau in jurul a 100, fiind expusi manipularii si credintelor de masa. Iar daca o fata e convinsa ca numai cu pasarica ajunge sus, o va folosi pana la ... largire (alt mit, de fapt nu se largeste nici pe draq oricat indesi in ea)
Chiar Marylin Monroe marturisea ca, pana sa ajunga un star, a stat mai mult in genunchi decat a jucat...

Last edited by Lecca; 27-08-09 at 23:12.
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 09:42   #14
Trixi
Swift Driver

Stage 5
 
Trixi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 557
Member of:
[Suzuki]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Bun venit pe aici!

eu una,iti dau dreptate...si nush de ce am impresia ca multe fete te vor ataca pe aici.pregateste-te!

khalis,stiu bine despre care specimen vorbesti si iti dau dreptate.acel specimen,pe care il putem numi si "rahat cu ochi" insa nu de aceea se comporta cum ai descris tu pentru ca ar fi scandalos ca ea sa aiba independenta...ci pt simplul fapt ca el este un complexat, un frustrat si ii este frica,ca in cazul in care femeia are deja alternative(ca in mintea lui asa crede ca daca este dependent de el financiar atunci altul nu poate sa o faca sa isi ridice ochii catre el) isi va da seama ca sunt alti barbati,mai buni ca el si il va parasi!(fapt de care el este perfect constient si asta il face atat de irational)

toata treaba este,ca noi vorbim despre femeile care cu buna stiinta renunta la pasiune(sa nu vin cu exemple extreme cind fata de 19 ani se casatoreste cu broscarul de 60 de ani)daca te uiti jur imprejur,vezi o gramada de femei pe la 27-30 de ani,care fac dracul in patru pana ce se casatoresc cu unul,care in cel mai fericit caz nu o va bate,dar o ignora,nu stie cum sa scape de ea,mereu e la fotbal,la beute,etc...ele sunt frustrate,geloase,cumplit nefericite,dar ele insista sa se casatoreasca pentru un pic de comfort financiar,eventual un statut social....desi ar putea sa astepte omul care ii trezeste simturile.insa pentru asta,ar trebui sa aiba mai multa ratiune,sa inteleaga ca aia care nu merge cu turma nu e mai prejos ca restul...doar mai pretentioasa,mai puternica.

...sau,teorema mea pe care o sustin si acum ,este ca ele renunta la pasiune,pt ca niciodata nu au cunoscut un barbat, care sa le faca sa tremure doar cu o mica atingere...
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 12:16   #15
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
...sau,teorema mea pe care o sustin si acum ,este ca ele renunta la pasiune,pt ca niciodata nu au cunoscut un barbat, care sa le faca sa tremure doar cu o mica atingere...
Imi permiti sa fac si o mica completare?
Sunt si unele care poate au dat de unul care le-ar fi putut sa le faca sa tremure dintr-o singura atingere, dar l-au trimis la plimbare din cauza diverselor bube din interiorul creierului.
Mustang is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 22:18.


- Copyright 2024 4Tuning