Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

SHOGUN-A8 09-03-06 22:17

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Quote:

Originally Posted by madskilz

sa-ti traiasca tie familia termina k nu o sa-ti fie bine..te joci cu focu'...altii mai 'norocosi' au ajuns sa fie cusuti pe ochi...tu......taci in...... din gura.....chiar nu poti sa te abtii? ia intreaba o persoana draga si poate stie ce urmaresc......

s-o indoctrinez pe...........

hai ..fi dragutz si stai in banca ta.....si nu-ti lua brichete din plastic cu tine...;)

Chiar nu vreau sa ma cert cu tine......ai vazut ca aici era o atomsfera de "gluma" ca sa zic asa...faceam si noi panarama..Psycho chiar a spus faza cu ochiul cusut intr-un mod amuzant....si acum vii tu si vorbeste/tst gura/mainile aiurea fara tine...
Eu pur si simplu glumeam,dar daca tu incepi cu faze ca cik "s-o indoctrinez pe...." chiar dai dovada de om retardat...
Vezi poate imi dovedesti ca nu esti retardat si tii la gluma....;)
Doar ai vazut..mie imi place sa ma cert...dar nu degeaba...pt faze prostesti..
Dar daca tu insisti pe prostie....imi pare rau pt tine...;)

SHOGUN-A8 09-03-06 22:19

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
yo cred ca shogun a avut o copilarie nefericita fara jucari traumatizata de rromi care ii furasera masinutele cele noi si celelalte jucari distruse de el

In primul rand...mai invata sa scrii...:P...
Si in al doilea rand...in mare ai dreptate...
Eu traiesc intr-un oras din care 45% sunt tigani....cum sa fiu eu prieten cu ei?!?

SpeedeR 09-03-06 22:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce funny esti... vb cam mult si....hmmm..incerc sa imi amintesc cum se numeau astia...nu vorbareti...altcumva...
oricum...stai in banca ta si citesteti lectiile sau ce ai si incearca sa gandesti ce zic altii...poate e adevar, sau nu :lol: ...dar nu cred k anumite sinapse ar face conexiunile
cat despre ciori... mare prost si hitler asta pt k din cauza lui au pierdut razboiul....si k tot suntem p topicul asta, as face un poll pe ciori... o moarte diferita p fiecare cioara...si vedem care e cea mai dureroasa :D

SHOGUN-A8 09-03-06 22:26

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce funny esti... vb cam mult si....hmmm..incerc sa imi amintesc cum se numeau astia...nu vorbareti...altcumva...
oricum...stai in banca ta si citesteti lectiile sau ce ai si incearca sa gandesti ce zic altii...poate e adevar, sau nu :lol: ...dar nu cred k anumite sinapse ar face conexiunile
cat despre ciori... mare prost si hitler asta pt k din cauza lui au pierdut razboiul....si k tot suntem p topicul asta, as face un poll pe ciori... o moarte diferita p fiecare cioara...si vedem care e cea mai dureroasa :D

Can we get a Halelujah for that?!? :D

Skillzu 09-03-06 22:27

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Chiar nu vreau sa ma cert cu tine......ai vazut ca aici era o atomsfera de "gluma" ca sa zic asa...faceam si noi panarama..Psycho chiar a spus faza cu ochiul cusut intr-un mod amuzant....si acum vii tu si vorbeste/tst gura/mainile aiurea fara tine...

Quote:

Eu pur si simplu glumeam,dar daca tu incepi cu faze ca cik "s-o indoctrinez pe...." chiar dai dovada de om retardat...
Vezi poate imi dovedesti ca nu esti retardat si tii la gluma....;)
Doar ai vazut..mie imi place sa ma cert...dar nu degeaba...pt faze prostesti..
Dar daca tu insisti pe prostie....imi pare rau pt tine...;)

Domnul 'shogun' doresc sa va spun ca mama dumenavoastra nu va putea ajunge maine seara acasa.imi datoreaza ceva bani si e ocupata in parcarile de tir-uri din zona.Poate doriti sa luati la cunostinta ca la ceea ce s-a intamplat in seara in care ati fost conceput puteati fi si caine acum.Retardat e un cuvand care intradevar nu vi se potriveste dumneavoastra.Acel cuvant care va descrie nu exista in nici un vocabular al vre-unei limbi cunoscute pe terra.

am tovarash brebenel...paote doresti sa faci cunostinta cu el...pentru mai multe detalii conteacteaza-l pe map-u de pe forum.

ps:nu mai zgaria cu dintii buey avorton turat la maxim!

SHOGUN-A8 09-03-06 22:31

Retardata mai e mata si proasta p...a a fost la curu' matii de ratat c esti!!!
Degeaba vb...tot te prind io si t bat cu capul d monitor pana plange mata langa mormant....
Asa ca...nu uita...eu nici macar nu zic k o f.. pe ma-ta...cine-ar f... o zdreanta de aia penala?!?

Skillzu 09-03-06 22:43

bah asta....date-n mortii matii k tu m-ai facut pe mine retardat prima oara....eu nu am sarit calul in mod direct pana akum....norocul tau k stai in roman...k dak stateai in bucuresti akum erai in portbagaj la vre-o masina in drum spre padure..sau mai stii?....ar fi cea mai tare chestie sa dai in mine la mine in casa...! oricum ai belit-o pe coana **** cu mine.....ai girja...

EvLSant0S 09-03-06 22:46

Quote:

Retardata mai e mata si proasta p...a a fost la curu' matii de ratat c esti!!!
Degeaba vb...tot te prind io si t bat cu capul d monitor pana plange mata langa mormant....
Asa ca...nu uita...eu nici macar nu zic k o f.. pe ma-ta...cine-ar f... o zdreanta de aia penala?!?

eh .. vezi tu ...
aici .. ai cam intrecut limita ..
iti recomand sa nu apari pe 1 si pe 2 :)
sa nu ma intelegi gresit, e doar o recomandare, sa nu intelegi ca ma bag intr-un fel sau ceva de genul asta .. ( asta desigur pana in secunda in care ai pus un deget pe madskillz ... ) tough luck ... : /

cat despre speeder, nu pot sa-ti spun decat ca esti prost .. n-ai inteles absolut nimic .. si ai continuat cu misto`ul .. iar .. cand o sa te vad ... o sa fie aceiasi poveste.. 1 coi , in loc de 3 ... si .. vestita replica ... "bate-ma , eu nu ripostez" .. ;) cu tine am incheiat orice fel de discutie .. vbim peste cateva luni de zile ,cand te trezesti din .. treaba ta

shogun .. esti baiat bine .. iti recomand din nou ... sa .. nu apari pe 1/2 ,,,
sa nu zici ca nu ti-am zis ..

SHOGUN-A8 09-03-06 22:49

Bai,eu nu te-am facut retardat...ci proasta aia d mata te-a facut asa...
Ce sa fac eu..?
Eram in portbagaj..in drum spre padure....adik vrei sa spui k ma lua mata la padure...acolo obisnuieste sa isi "petreaca" timpul..?
Bine lasa....bine ca sunt in Roman si am scapat..dar imi pare rau de prietenii pe care ii am in B pt ca o sa se intalneasca cu tine...si o sa ii bati..tare(foarte tare ;))...Ei..ce sa mai zic eu..de mata,de neamul prost a lui tac'tu...nici nu mai stiu..

SpeedeR 09-03-06 22:51

din pakate esti ceva gen 2 stupid dogs... numai k aceste animale chiar gandesc... vrei sa te bat?! cam aiurea sa dau in minori... :lol: :lol: :lol: :lol: mai astepta un pic.... poa iti vine mintea la cap... not
si sa iti mai zic cva...tu crezi k dupa c sa intamplat acum gen 1 an si cva eu mai eram prieten,in adevaratu sens, cu tine?! :D think... dar..again...nu ma astept la ceva spectaculos....

aaa...si esti anti rasisti?! ma intreb dc oare... o fii d la culoare :lol: :lol: :lol: ... a ochilor mey

EvLSant0S 09-03-06 22:51

Tovarashe ...
termini ?!

SHOGUN-A8 09-03-06 22:52

Santos...nush dak ai vazut....dar el a inceput-o...eu am glumit...el a continuat...nu aveam ce sa fac..imi pare rau...:)

SFW 09-03-06 22:55

Quote:

Originally Posted by madskilz

Domnul 'shogun' doresc sa va spun ca mama dumenavoastra nu va putea ajunge maine seara acasa.imi datoreaza ceva bani si e ocupata in parcarile de tir-uri din zona.Poate doriti sa luati la cunostinta ca la ceea ce s-a intamplat in seara in care ati fost conceput puteati fi si caine acum.Retardat e un cuvand care intradevar nu vi se potriveste dumneavoastra.Acel cuvant care va descrie nu exista in nici un vocabular al vre-unei limbi cunoscute pe terra.

am tovarash brebenel...paote doresti sa faci cunostinta cu el...pentru mai multe detalii conteacteaza-l pe map-u de pe forum.

ps:nu mai zgaria cu dintii buey avorton turat la maxim!

Madskilz, eu nu l-am vazut pe shogun-a8 sa vorbeasca urat de vre-un membru al familiei tale ... e chiar urat ce faci ... poate gresesc si nu am vazut toata discutia, dar e lipsa de bun simtz si de inteligenta sa vorbesti asa.
La varsta pe care o ai ai trebui sa fii mai respectos, nu zic ca fata de shogun-a8 ci fata de persoana la care te-ai referit.

EvLSant0S 09-03-06 22:56

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
din pakate esti ceva gen 2 stupid dogs... numai k aceste animale chiar gandesc... vrei sa te bat?! cam aiurea sa dau in minori... :lol: :lol: :lol: :lol: mai astepta un pic.... poa iti vine mintea la cap... not
si sa iti mai zic cva...tu crezi k dupa c sa intamplat acum gen 1 an si cva eu mai eram prieten,in adevaratu sens, cu tine?! :D think... dar..again...nu ma astept la ceva spectaculos....

aaa...si esti anti rasisti?! ma intreb dc oare... o fii d la culoare :lol: :lol: :lol: ... a ochilor mey

daca vreau sa ma bati ? astept cu nerabdare ziua aia ..
minor ? cum zici tu ..
eu n-am nici o retinere in a bate un .. adult ? esti ? nope ..
si .. ma limitez doar la atat ..
ar mai fi multe de zis ..
printre care si . .faptul ca .. m-ai pupat in .... =))
and .. btw .. cauti sa ma calci pe nervi ? fa-o cu pumnul ... nu din tastatura .. asta desigur .. daca nu ti-e frica sa ... "ranesti" un "minor" ... :)

Skillzu 09-03-06 22:58

Quote:

Bai,eu nu te-am facut retardat...ci proasta aia d mata te-a facut asa...
Ce sa fac eu..?
Eram in portbagaj..in drum spre padure....adik vrei sa spui k ma lua mata la padure...acolo obisnuieste sa isi "petreaca" timpul..?
Bine lasa....bine ca sunt in Roman si am scapat..dar imi pare rau de prietenii pe care ii am in B pt ca o sa se intalneasca cu tine...si o sa ii bati..tare(foarte tare ;))...Ei..ce sa mai zic eu..de mata,de neamul prost a lui tac'tu...nici nu mai stiu..

ce mah...esti vre-un pui de jmecher?am auzit-o si pe asta....mama nu sta pe la padure....poate o invata mata dupa ce scapa de la tiruri....oricum stai linistit...o duce bine mata..va da de mancare si luna asta.....face si ea ce stie pe acolo.....vorba aia...frate...fiecare face ce stie cu gura....si alte 'accesorii'

app:da-mi nr de tel de la persoane de contact din bucuresti k sa fim siguri k ne intalnim.oriucm eu nu sunt prea solid asa.....asa k imi pot lua bataie usor....dar nu-i nik......dak tu nu ai curaj sa vii in buc si trimiti pe altii dupa mine.....esti un las...k mata aia proasta....si tactu....te-a facut din laba k ii era scarba sa o phoota pe mata..noroc cu turcii de pe tir....;)
si da-mi si niste nume de clanuri k sa stiu cu cine tre' sa vorbesc exact dinainte....

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning