![]() |
Re: Pasiune versus fiţe
Maxime felicitari fetelor!!!!! Foarte tare ma bucur ca exista pasiune si prin randul fetelor.....Felicitari Pink Probe Lady pentru premiu!!
|
bravo fetelor...jos palaria. si pt majoritatea userilor de pe forum: cascati bine ochii si invatati...viata, nu masini
|
pai...baietii multumim...:D incercam.......sa ne realizam visele...si pasiunea nu are limiite..nici varsta..si nici sex :)) :*
|
wow. ma simt minuscula dupa ce am citit tot topicul. as vrea din tot sufletul sa nu fie nevoie de un topic separat sau usergroup pentru d-rele/d-nele care conduc si o fac din pasiune. nu pot sa spun altceva decat "felicitari" tuturor soferitelor care au avut timp, rabdare, nervi si bani sa faca toate modificarile pe care le-au crezut necesare. eu momentan n-am . bani, adica :cry:. restul ar cam fi, din plin.
cand (si daca) o sa reusesc sa ies din groapa, poate o sa am ce posta aici :) |
Quote:
si eu mi-am dorit sa ma integrez in lumea tuningului ca si cum nu as fi diferita de ei si in mare parte am reusit - cel putin colegii de club din alba nu au nici o problema cu faptul ca sint fata si nu numai ei - pe acest forum nu am avut niciodata probleme in sensul asta faptul ca ne integram fara probleme nu inseamna sa nu fim mindre de acest topic despre bani si ce visezi sa faci - important e sa iti doresti destul de tare si o sa vezi ca poti sa iti implinesti visul - dintotdeauna mi-am dorit un bmw rosu puternic - era un vis - dar nu mi-a fost frica sa visez - am avut rabdare - am facut credite - am muncit mult si muncesc in continuare ca sa pot sa il hranesc ( cu benzina ) si ii cumpar ce isi doreste:D si tocmai pentru ca nu a fost usor sa il am ma bucur in fiecare zi de el si imi creste inima cind ii vad dimineata zimbetul:D |
Multumesc, CED, pentru incurajare. Deocamdata sunt un pic lipsita de entuziasm pentru ca proiectul pe care-l visam nu a demarat cand imi propusesem din cauza banilor... mai exact a lipsei lor :((
Stiu ce inseamna credite si indatorare :???:... asa am luat-o pe Blackie, de care sunt foarte mandra si pe care vreau s-o fac respectata de altii. Cred ca stii se inseamna :D. Mi-am dorit mult timp masina mea. Dupa 9 ani am avut-o. Si nu m-a dezamagit pana acum. Bine, au fost momente cand nu am fost pe aceeasi lungime de unda eu si Blackie. Sau cand Blackie a fost "bolnava"... Au trecut :-). Si tot ce conteaza la ora actuala e ca (inca) imi mai permit sa o scot la o "plimbare" pe doamna visurilor mele - Blackie :lol: Restul... sunt detalii, pe care (sper) ca le voi rezolva pe parcurs. PS. Tot ma roade ca n-am reusit sa-i inlocuiesc intercooler-ul+ evacuarea. Si sa-i pun blocant care mie mi se pare un "must". Si stage 2 RSTuning :-P. Urmeaza... |
sti ce e cel mai mortal - cum vorbim noi de ce ne dorim - si nu zicem rochii si alte fitze ca zicem intercooler si suspensii reglabile si cu toate astea nu sintem absolut nebune
cind imi alegeam jantele - m-a intrebat o colega ce fac - si cind am zis ca aleg ce jante sa imi iau se uita la mine de parca as fi inculta si am pronuntat gresit :D:D:D (clar ca ea se gindea la posete) |
si-a mai pus cineva AIR RIDE..ca urmeaza sa achizitionez si eu asa ceva..
|
PinkProbeLady are .....
|
ai idee de unde a luat si cine ia montat-o??
|
ea aluat-o din state si este facuta pt masina ei....poti sa comanzi pt orice masina aproape...a costa 3000 daca nu ma insel si omntajul se face repede, ea a montat pe probe suspensia
|
dar sigur e AIR RIDE?? ca am citit acum si ea zice la inceput de LOW RIDER --- care e cu totul altceva..
|
SIGUR, goes up, and down;)
|
Amalia am vazut Golful la vanzare...pacat ca il vinzi. Ceva planuri mai mari ? :D
|
akm 5min am postat anuntul....nu stiu dak vreu neaparat sa o vand incerc.......orikm si dak o sa o dau.....ttot ceva tare ...;) o sa appara
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning