![]() |
Re: Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550
Ai putea totusi sa lasi comentariile malitioase. A8-ul este pentru indivizi care il agreeaza, fie eu sau altii. La fel si seria7. Daca tu chiar crezi ca un poll random pe un forum random este semnificativ...cred ca glumesti. La fel si alegerea ta este la fel de irelevanta.
In poza de la avatar nu sunt eu dupa cum bine stii :lol:. Totusi habar nu ai nimic despre mine si stii ca mi se potriveste A8-ul. E plin forumul de mama omida si de posesori de glob de cristal :-?. Referitor la ultima intrebare, A2 nu imi place A3 mai vechi nu imi place, Q5-ul si nici dupa Q7 nu ma omor. In rest da imi plac, mai mult sau mai putin. Se intampla sa fie si alternative de la alte branduri care imi plac mai mult. De exemplu E39 fata de A6 vechi care imi place dar parca mai mult BMW....dar asta se intampla rar. La tine e vreun BMW care nu e cel mai cel si care nu iti place ? Surogatul ala de X3 ? X6 ? |
Quote:
Iar despre modele de la BMW pe care nu le agreaza ochiul ... sunt cateva modele, X6 aproape il urasc la fel de tare ca si pe Q7 (aici, nu am gasit ceva mai de prost gust ca si Q7-le). Deci nu e pe lista mea de "favorite". X3-ul e uratzel dar e f. bun ca masina si isi face bine treaba, e o masina cinstita. Seria 7 generatie trecuta pana in facelift pot sa spun ca l-am detestat. Seria 3 compact, cel putin e46, mi s-au parut iarasi aiurea. |
Quote:
Lasand gluma la oparte, nu inteleg de ce trebuie sa-ti demonstrez tie ceva? Trebuie neaparat sa-mi placa S-ul ca sa-mi expun parerea? Crezi ca daca ai avut masinile alea pe care le insiri esti un formator de opinie? Important e cum ma simt eu la volan si ce asteptari am eu de la respectiva masina, intelegi? |
Quote:
Aici este un forum, nu trebuie sa-mi demosnstrezi mie in mod special ceva, sunt discutii libere, schimburi de pareri si opinii obiective si argumentate. Faptul ca te-am intrebat cu ce ai mers sau ce ai condus era pentru a vedea daca sti despre ce vorbesti sau pur si simplu esti si tu un GICA cu opinii puternice si neargumentate cum mai sunt pe aici. Da, cred ca daca am avut, am condus, sau am mers in masinile alea pot fi un formator de opinie si pot sa am o parere obiectiva si argumentata. |
Un moderator sa se ocupe de forumul asta ca s-a stricat ca multe altele! Nu vreti sa intelegeti ca fiecare are o anumita afinitate pentru o anumita marca si atunci cand compari masini aproape identice ca dotari si siguranta fiecare va alege dupa pasiunea care o are pentru marca. Eu am pt BMW dar ii inteleg pe cei ce au pentru Mercedes e logic dar intelegeti si acceptati fiecare dintre voi parerile celorlalti. Au aceasi tehnologie de ultima generatie ambele, au aceleasi dotari de confort dar fiecare alege sportivitatea BMW sau luxul Mercedes si tot asa. Haide-ti sa incheiem cearta asta o data pentru tot deauna parca sunteti cei ce se cearta cu VW vs Peugeot. La fel daca faci VW vs Peugeot incep si o sa ai sigur 10 pag de cearta pe seama HDI vs TDI etc.
|
Nu pot modifica prea tare ultimele discuţii fără a pierde esentialul din postări, vreau doar să vă rog să nu o mai luaţi personal, discutaţi despre maşini mai degrabă decāt despre oamenii care le conduc, degenerează discuţiile şi nu e nevoie de un nou topic de genul bmw/merc/audi, vă rog.
|
una dintre masinile cele mai resusite....dupa parerea mea Audi A8 pt mine le are pe toate...:peace:
|
Ca design Audi A8 imi place cel mai mult... S-klasse nu mi-a placut nici odata, dar de cand am lovit unu il detest x(. Bmw-u are dinamica de partea lui. Cel putin teoretic, pt ca nu am mers vreodata cu nicit unul dintre cele 3.
|
Pot spune ca am mers ca pasager cu s-klasse, si modelul anilor 90, si cel din 2001-2002 cu cel nou n-am avut ocazia, la fel si cu seria 7 e38, e65, n-am mers cu niciun audi pentru ca nu-mi place aceasta firma. Am ales BMW cu sufletul si cu asta basta, prea multe certuri fara motive, pana la urma urmei sunt niste fiare si atata... :sad::sad::sad: ca sa ma bag putin in discutii, totusi alegi o limuzina sa o conduci u sau sa o conduca soferul?! atunci dak mertu se conduce singur, in ce sa ai mai multe incredere in tehnologie sau in om!? xcum noua seria 7 se situeaza undeva foarte sus fata de seriile precedente, are multe plusuri... oricum nu e buna comparatia se compara noul seria 7 cu vechiul model de S-Klasse respectiv invechitul model de A8. in legatura cu a8-ul ce l-a mai scos din anonimat este filmul Transporter, in rest nimic.
Nu stiu modele de S-Klasse de aceea am preferat anii, si nu modelul. |
este stransa concurenta dar aleg Bmw mi se pare ca vine cu cele mai multe inovatii in clasa de lux
|
Quote:
|
sunt constient ca mercedes este peste celelalte 2, dar sunt fan audi..deci aleg a8
|
:shock: vot 750 mi se pare formidabila masina si arata intr-un mare fel. performante de invidiat si un design pe gustul meu.
|
Quote:
|
De la inceput vreau sa va spun ca sunt mult mai multi factori de care depinde performanta unei masini,un exemplu foarte clar il da Audi cu FSI care chiar imbunatateste vizibil peformantele masinii,ce pot sa mai zic de DSG si de quattro care lipeste masina de sol ca un lipici invizibil!
de exemplu tie nu ti se pare ciudat ca M6 cu ai sa 507CP atinge suta in 4,8s,iar RS4 in 4,8 unii zic chiar 4,7 cu un sofer bun(pe net am citit asta) si ca diferenta de cai putere este destul de mare adica la RS4 avem doar 420CP si ar fi cu 87CP mai "slab" decat M6 care are 4 locuri,iar RS4 avand 5 locuri fiind un supersaloon,fata de un coupe ca M6!!!spune-mi si mie acum ce se intampla daca pe RS4 mai pui 30-40CP?!iti spun eu va atinge 4,6-4,5s lejer tot datorita FSI-ului pe care unii nu-l vad,dar Audi niciodata nu se va baza pe caii putere ci prin inovatie si tehnologie mereu pt a dobandii performante remarcabile si un consum scazut de carburant!Credeti ca aia de la Audi au fost prosti cand au inventat motto-ul Vorspurng Durch Technik?!!Nu...pt ca la ei TEHNOLOGIA este mai importanta decat cati cai are motorul si ei iau premiile pe care le iau tocmai din pricina aceasta ca masinile lor sunt o cale de mijloc intre performante,fiabilitate,consum scazut,dinamica,foarte multa tehnologie inovatoare si cuplu foarte prezent la turatii mici!Asta inseamna Audi si pt ca ei vor sa demonstreze ca pot si mai mult decat atat scot acum RS6 ca sa poata sa faca praf si pulbere M5 ca la design i-au facut demult cu A6-le...uite inca un articol interesant pt voi-Autocar(prima rev auto din lume) nr. de feb 2006 spun rezultatele la premiile mondiale autocar:"Colgeii de la Autocar Orientul mijlociu au trebuit sa aleaga modelul castigator al CAR OF THE YEAR din aceasta gramada(si arata mai multe masini aici) adunata la Duabia Autodrome,la finele lui 2005.Titlul l-a cucerit AUDI A6 AVANT"!!!Deci fratilor daca AMS ii da anul asta lui Audi 3 premii,Promotor inca 2 premii,Topgear 1 premiu,Autocar premiul de Car Of The Year 2006 pai domnilor experti,pasionati,entuziasti mai e ceva de comentat la faza asta?!Chiar toata planeta e PROASTA SI IDIDOATA?!!!Eu chiar nu imi explic...si pana nu veti reusii sa fiti de acord cu ei (redactorii si pilotii care le conduc)nu ma las pana nu va stresez cu aceste idei FOARTE CLARE DEALTFEL CINE FACE PE CINE si MAI ALES DE CE!!!Vreau sa nu mai puneti BMW-urile la rangul cel mai de sus pt ca NU MERITA in fata lui AUDI!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning