![]() |
Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
avand in vedere k bmw foloseste un motor aspirat si cadilac supraalimentat si bmw e mai
vechi |
Quote:
|
bmw rullllllllllllllllllz....
mercedes rullllllllllllllz... audi rulllllllllllllllllllllz... dacia rullllllllllllllllllllllz... toate rulllllllllllllllllz... fiecare are dreptul la parerea lui,dar nu mai veniti cu chestia asta cu rulllllllz ca argument.Va rog eu frumos ca o ardeti in penibilitati majore. |
Quote:
|
nu exista brand perfect ! sunt 3 branduri care se apropie de perfectiune ( ma refer la branduri normale pt orice om - nu maybach etc ). MERCEDES - BMW - LEXUS. Fiecare brand in parte are partile lui negative. Daca vrei sa continuam povestea , o putem face pe topicul asta: https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/122958-liderul-clasei-premium-bmw-mercedes-audi/page-10.html
Aici discutam strict de caddi cts vs bmw 5-er. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi plac fanboyii bemeu aici. Deci Caddy e mai performant in linie dreapta si pe circuit insa ei spun ca bombeu este mai confortabil desi probabil nici nu au fost aproape de un M5 / Caddy desta vreodata, nici nu spun sa fi stat in el. Boon, dar pana acum in absolut orice versus cand ramaneau fara argumente penibile se recurgea la circuit. "UITE FRATE are 0.1 S mai putin ca AUDI ala e mai tare frate, rupe fasu ultra super" cu toate ca in mare parte nimeni nu o sa calce pe niciun circuit si cu atat mai putin sa fie vreun pilot sa scoata untul din masina. Dar acuma cand "zeul" circuitului o fura de la americani se recurge la confort in loc de performante si diferentele de performanta oriunde ar fi se ignora ca fiind mici, cand sunt in favoarea BMW si daca e o milisecunda nu conteaza bemeu rullz. Cu siguranta asta este principalul target la niste masini de genu M5/RS6, confort in detrimentul performantelor. Penibil :lol::lol::lol:.
Dar macar e cu 50% mai scump, mai urat mai putin performant. Insa are putere litrica...iti dai seama ? Si traditie de parca conduci traditia nu masina. Ah, si tehnologie F1. Iarba fumata nu v-a priit ? Care F1 ? Alea sunt alta mancare de peste si nu au nicio legatura dar deh orice chestie stupida conteaza atata timp cat bemeve rullllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzz. |
Quote:
|
Macar e perseverent in campania lui, pacat ca nu au multi aceeasi opinie cu el. Numai uita-te la semnatura :lol:. Deh, nu "e toti" asa dastepti ca el sa cumpere Delta in loc de M si sa evite Audi si sa cumpere Fiat. Trist.
|
ce conteaza ca ii turbo sau aspirat?din moment ce are acelasi performante sau chiar mai bune poate sa mearga si pe apa nu te intreaba nime daca ii turbo sau aspirat..bugati cum ii?si lasa masinile de formula 1 ca alea au tobele modificate si alea suna subtire nu suna gros
https://www.220.ro/t8nrRvae5Z/O-Masina-Preparata |
Quote:
Foarte bine ca nu toti au aceeasi opinie ca mine, ca doar de-aia l-am impuscat pe Ceasca. Sunt f bucuros ca nu aud manele din Lancia, nu vad Fiat-uri cu tuning dezgustator, nu dau la fiecare pas de "Alfa Romeo RULLZ". Ma-ntelegi cum vreau sa zic?:D OT: Caddilac CTS-V este disponibil in Europa? |
Pai acuma mai nou judecam masinile dupa faptul ca se asculta manele in ele sau ca nu stiu ce rromi le cumpara, sau ca cineva nu are cap si ca le face tuning oribil ? sau ca niste pusti vin si spun bmw rullz ? eu chiar nu am nimic impotriva la asta daca mie-mi place o anumita masina nu ma intereseaza ce muzica se asculta in ea sau ce persoane o cumpara.. dar daca altceva la subiect nu poti sa spui normal ca te legi de asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning