Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/123606-sua-vs-europa-cadillac-cts-vs-bmw-m5.html)

glevidj 15-05-09 16:11

Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5

avand in vedere k bmw foloseste un motor aspirat si cadilac supraalimentat si bmw e mai
vechi

dolb 15-05-09 16:15

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2322233)
nu te supara dar argumentele tale pro sau contra bmw nu am sa le iau in considerare niciodata avand in vedere cat de inversunat esti u contra bmw, si cat de subiectiv esti

nene..am avut si voi mai avea BMW.. stai tu linistit ca nu le urasc eu asa rau, insa nici nu suport oamenii care vin si zic bmw rullz in tot universul cand stiu clar si pana si cei de la bmw recunosc, ca au avut si inca mai au probleme cu multe modele in privinta partii electronice

kir0087 15-05-09 16:20

bmw rullllllllllllllllllz....
mercedes rullllllllllllllz...
audi rulllllllllllllllllllllz...
dacia rullllllllllllllllllllllz...
toate rulllllllllllllllllz...
fiecare are dreptul la parerea lui,dar nu mai veniti cu chestia asta cu rulllllllz ca argument.Va rog eu frumos ca o ardeti in penibilitati majore.

vacaroz 15-05-09 16:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2322302)
nene..am avut si voi mai avea BMW.. stai tu linistit ca nu le urasc eu asa rau, insa nici nu suport oamenii care vin si zic bmw rullz in tot universul cand stiu clar si pana si cei de la bmw recunosc, ca au avut si inca mai au probleme cu multe modele in privinta partii electronice

arata`mi u brandul ala perfect

dolb 15-05-09 16:28

nu exista brand perfect ! sunt 3 branduri care se apropie de perfectiune ( ma refer la branduri normale pt orice om - nu maybach etc ). MERCEDES - BMW - LEXUS. Fiecare brand in parte are partile lui negative. Daca vrei sa continuam povestea , o putem face pe topicul asta: https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/122958-liderul-clasei-premium-bmw-mercedes-audi/page-10.html

Aici discutam strict de caddi cts vs bmw 5-er.

GTR 15-05-09 16:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2322351)
nu exista brand perfect ! sunt 3 branduri care se apropie de perfectiune ( ma refer la branduri normale pt orice om - nu maybach etc ). MERCEDES - BMW - LEXUS. Fiecare brand in parte are partile lui negative. Daca vrei sa continuam povestea , o putem face pe topicul asta: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=122958&page=10

Aici discutam strict de caddi cts vs bmw 5-er.

Ai dreptate dar eu asa adauga si AUDi, nu ca l-as prefera dar are ceva puncte forte si progreseaza bine.

ionut_cluj 15-05-09 18:52

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2322335)
arata`mi u brandul ala perfect

Lexus.

johhny 15-05-09 18:55

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2322748)
Lexus.

ma mir ca nu ai zis fiat... :lol:

ionut_cluj 15-05-09 18:56

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2322759)
ma mir ca nu ai zis fiat... :lol:

no, ai rabdare... :D

_anaconda_ 15-05-09 19:02

Imi plac fanboyii bemeu aici. Deci Caddy e mai performant in linie dreapta si pe circuit insa ei spun ca bombeu este mai confortabil desi probabil nici nu au fost aproape de un M5 / Caddy desta vreodata, nici nu spun sa fi stat in el. Boon, dar pana acum in absolut orice versus cand ramaneau fara argumente penibile se recurgea la circuit. "UITE FRATE are 0.1 S mai putin ca AUDI ala e mai tare frate, rupe fasu ultra super" cu toate ca in mare parte nimeni nu o sa calce pe niciun circuit si cu atat mai putin sa fie vreun pilot sa scoata untul din masina. Dar acuma cand "zeul" circuitului o fura de la americani se recurge la confort in loc de performante si diferentele de performanta oriunde ar fi se ignora ca fiind mici, cand sunt in favoarea BMW si daca e o milisecunda nu conteaza bemeu rullz. Cu siguranta asta este principalul target la niste masini de genu M5/RS6, confort in detrimentul performantelor. Penibil :lol::lol::lol:.

Dar macar e cu 50% mai scump, mai urat mai putin performant. Insa are putere litrica...iti dai seama ? Si traditie de parca conduci traditia nu masina. Ah, si tehnologie F1. Iarba fumata nu v-a priit ? Care F1 ? Alea sunt alta mancare de peste si nu au nicio legatura dar deh orice chestie stupida conteaza atata timp cat bemeve rullllllllllllllllllllllllllzzzzzzzzzzzzzzzz.

johhny 15-05-09 19:09

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2322761)
no, ai rabdare... :D

da da, mai trebuie sa aibe rabdare si cateva generatii de urmasi ai mei..

_anaconda_ 15-05-09 19:48

Macar e perseverent in campania lui, pacat ca nu au multi aceeasi opinie cu el. Numai uita-te la semnatura :lol:. Deh, nu "e toti" asa dastepti ca el sa cumpere Delta in loc de M si sa evite Audi si sa cumpere Fiat. Trist.

ROBERT_88ROB 15-05-09 19:59

ce conteaza ca ii turbo sau aspirat?din moment ce are acelasi performante sau chiar mai bune poate sa mearga si pe apa nu te intreaba nime daca ii turbo sau aspirat..bugati cum ii?si lasa masinile de formula 1 ca alea au tobele modificate si alea suna subtire nu suna gros
https://www.220.ro/t8nrRvae5Z/O-Masina-Preparata

ionut_cluj 15-05-09 20:53

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2322877)
Macar e perseverent in campania lui, pacat ca nu au multi aceeasi opinie cu el. Numai uita-te la semnatura :lol:. Deh, nu "e toti" asa dastepti ca el sa cumpere Delta in loc de M si sa evite Audi si sa cumpere Fiat. Trist.

Am spus ceva de Fiat pe threadul asta, studentule?

Foarte bine ca nu toti au aceeasi opinie ca mine, ca doar de-aia l-am impuscat pe Ceasca. Sunt f bucuros ca nu aud manele din Lancia, nu vad Fiat-uri cu tuning dezgustator, nu dau la fiecare pas de "Alfa Romeo RULLZ". Ma-ntelegi cum vreau sa zic?:D

OT: Caddilac CTS-V este disponibil in Europa?

johhny 15-05-09 22:38

Pai acuma mai nou judecam masinile dupa faptul ca se asculta manele in ele sau ca nu stiu ce rromi le cumpara, sau ca cineva nu are cap si ca le face tuning oribil ? sau ca niste pusti vin si spun bmw rullz ? eu chiar nu am nimic impotriva la asta daca mie-mi place o anumita masina nu ma intereseaza ce muzica se asculta in ea sau ce persoane o cumpara.. dar daca altceva la subiect nu poti sa spui normal ca te legi de asta...

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning