![]() |
Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team
foarte adevarat, pentru motoarele aspirate trebuie sa fie presiune pe evacuare ca sa te poti bucura de cuplu la turatii mai joase...
|
foarte multa lume schimba evacuarea dar nu tine cont de backpresure.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Piry nu ai fost pe departe ... :-) |
Quote:
Evacuare Milltek – Downpipe + Catalizator sport – 696 Euro Tva Inclus. Toba finala 76 mm + teava legatura – 686 Euro Tva inclus. Termen livrare 7 zile. Admisie K&N 57i – 180 Euro Tva Inclus. ( Poza pe attach ) Termen livrare 5 zile. Axe Came CatCams – 869 Euro Tva inclus / set. Termen livrare 14 zile. cam astea ar fi modificarile , in prima faza |
Quote:
|
acum m-am uitat pe siteul lor
http://www.catcams.be/800x600/prod01...m?PN46031xx.js care dintre ele? daca nu ti-ai comandat inca intereseaza-te si de newman cams, englezoii le-au tot laudat... http://www.newman-cams.com/catalogue.html |
Mai avem un loc 3 la raliul de sambata !!
Bravo Raduku. |
daca tot sa sters topicul cu eventul ... poate puteti sa postati aici rezultatele in sensu :
Nume Pilot , Masina , Timp ... stiu ca au fost aproape 50 dar nu cred ca ii asa greu. Merci |
felicitari pt eveniment :). a fost foarte frumos :). LA MULTI ANI CST !!! din partea Urban Motorsport ;).
|
Ne bucuram ca va placut!...speram ca la urmatorul tuning show sa iasa mult mai bine:X
|
Numai cuvinte de lauda pt CST :D ... Bravo !!!!!!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning