Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Clubul Sportiv Cluj Street Team (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/121637-clubul-sportiv-cluj-street-team.html)

tekno 19-05-09 09:32

Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team

foarte adevarat, pentru motoarele aspirate trebuie sa fie presiune pe evacuare ca sa te poti bucura de cuplu la turatii mai joase...

CristianD 19-05-09 11:43

foarte multa lume schimba evacuarea dar nu tine cont de backpresure.

Dolce CST 19-05-09 13:30

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2331669)
2. In plina criza economica cand se inchid fabrici pe capete si se dau oameni afara o sa se gaseasca sigur bani pentru amenajarea unui loc in care sa ne dam. Poti sa ai petitie si cu semnatura celui de sus ca astea tot vise is.

Politia nu o sa inchida veci drumuri publice fara ceva organizat si cu aprobari. Daca vrem piste si track days ca si la englezi va trebui sa fie cerere pentru asa ceva masiva. In conditiile in care la ei un track day e minim 100 de lire, ma indoiesc ca se va gasi un investitor pentru asta.

Daca iti spun ca multa lume o vazut intr-o zi p NCN despre cursele ilegale...si toti ma intreabau...:"ba ai auzit ca o sa se faca curse legale pe muncii?"...toata lumea asta ma intreaba si daca am zis asta nu inseamna ca de mane se va face...in viitor:rolleyes2...orice ii posibil...TRAIM IN ROMANIA!!! Tzara tuturor posibilitatilor!!!:twisted:..

Dolce CST 19-05-09 13:33

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 2331806)
Nu, la puscarie :))

ha ha ce am ras:)

SpeedFreak 19-05-09 13:40

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2332907)
Daca iti spun ca multa lume o vazut intr-o zi p NCN despre cursele ilegale...si toti ma intreabau...:"ba ai auzit ca o sa se faca curse legale pe muncii?"...toata lumea asta ma intreaba si daca am zis asta nu inseamna ca de mane se va face...in viitor:rolleyes2...orice ii posibil...TRAIM IN ROMANIA!!! Tzara tuturor posibilitatilor!!!:twisted:..

Esti naiv, intreaba un organizator de raliu ce inseamna sa inchizi drum public si mai discutam.

Dolce CST 19-05-09 13:42

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2332948)
Esti naiv, intreaba un organizator de raliu ce inseamna sa inchizi drum public si mai discutam.

Io te inteleg si stiu cum ii...dar mno....io nush exact....asa mi so zis...deci nu "ma injura":-P

CristianD 19-05-09 16:13

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2332925)
ha ha ce am ras:)

Dolce nu te supara pe Piry ca el din cate am observat ii mai glumet si oricum eu ar trebui sa ma supar ca de mine era vb ca as lucra la puscarie, desi nu e cazul era doar o gluma.

P.S. Piry nu ai fost pe departe ... :-)

mortu 19-05-09 16:38

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2332127)
1. Filtru :Intreaba-l pe Kokozula cum sta treaba cu filtrele sport ;) .

2. Daca schimbi axele ai grija sa fie calumea, multi vand axe "fast road" care sunt aproape identice cu cele stock. Daca alegi axe mai agresive e posibil sa nu ii placa sistemului de injectie. Axele cu came trebuie sa vina cu fulii reglabile din care sa reglezi avansarea axelor, altfel risti sa pierzi putere sau sa iti dea putere unde nu o poti folosi. Axele se aleg de obicei cand se construieste un motor dupa calcule indelungate luand in considerare capacitatea de curgere a sistemului de admisie si a chiulasei.

3. Evacuarea trebuie sa fie si ea foarte bine gandita si nu iti recomand ceva "Made in RO". O evacuare facuta prost o sa iti omoare cuplu. Cel mai bine e sa iti iei galerie de evacuare gata facuta de la firme consacrate si apoi sa te documentezi care e dimensiunea ideala pentru restul traseului si apoi sa mergi la Stelco sa ti-l faca frumos cu masina de indoit fara sa stranguleze teava. Gazele curg pe peretii tevii si unde ai strangulatii apar turbulente si viteza gazelor scade si cred ca iti poti da seama ce urmeaza.

4. Pentru orice modificare ai nevoie de harta custom, altfel le faci degeaba. Teoretic dupa orice modificare trebuie sa pui masina pe dyno si sa ajustezi din nou harta. Kokozula si Csabi te pot ajuta cu asta.

Uite cateva sfaturi gratuite, unele invatate din greselile mele, altele din greselile altora. Restu sunt pe bani ;). Tiuningu de performanta e o stiinta, nu lego sa le pui toate una peste alta si sa mearga.

Evacuare Milltek – Downpipe + Catalizator sport – 696 Euro Tva Inclus.

Toba finala 76 mm + teava legatura – 686 Euro Tva inclus.

Termen livrare 7 zile.

Admisie K&N 57i – 180 Euro Tva Inclus. ( Poza pe attach )

Termen livrare 5 zile.

Axe Came CatCams – 869 Euro Tva inclus / set.

Termen livrare 14 zile.

cam astea ar fi modificarile , in prima faza

tekno 19-05-09 17:20

Quote:

Originally Posted by mortu (Post 2333504)
Evacuare Milltek – Downpipe + Catalizator sport – 696 Euro Tva Inclus.

Toba finala 76 mm + teava legatura – 686 Euro Tva inclus.

Termen livrare 7 zile.

Admisie K&N 57i – 180 Euro Tva Inclus. ( Poza pe attach )

Termen livrare 5 zile.

Axe Came CatCams – 869 Euro Tva inclus / set.

Termen livrare 14 zile.

cam astea ar fi modificarile , in prima faza

ceva detalii tehnice despre axa nu ti-au trimis? ridicare, durata, banda de putere?

tekno 19-05-09 17:24

acum m-am uitat pe siteul lor

http://www.catcams.be/800x600/prod01...m?PN46031xx.js

care dintre ele?

daca nu ti-ai comandat inca intereseaza-te si de newman cams, englezoii le-au tot laudat...

http://www.newman-cams.com/catalogue.html

vlad-anka 24-05-09 17:59

Mai avem un loc 3 la raliul de sambata !!
Bravo Raduku.

CristianD 06-07-09 14:17

daca tot sa sters topicul cu eventul ... poate puteti sa postati aici rezultatele in sensu :
Nume Pilot , Masina , Timp ...
stiu ca au fost aproape 50 dar nu cred ca ii asa greu.
Merci

Detman 06-07-09 15:58

felicitari pt eveniment :). a fost foarte frumos :). LA MULTI ANI CST !!! din partea Urban Motorsport ;).

Dolce CST 06-07-09 19:38

Ne bucuram ca va placut!...speram ca la urmatorul tuning show sa iasa mult mai bine:X

Cuiutz 06-07-09 20:00

Numai cuvinte de lauda pt CST :D ... Bravo !!!!!!!:D

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning