Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

bogdan C.E.T. 15-08-06 00:08

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

masina prea.............................................. ...NASPA (credeati ca o sa zic belea nu'i asa)

pitykiss2000 15-08-06 00:34

acum sincer dupa ce ca scoatem o masina la 50 de ani noi romani si e cat de cat vanduta si in occident mai facem si figuri e bune ca i de a noastra:D

Bmwaldo 15-08-06 02:12

si la pretul de baza...8650e parca...ce vroiati sa scoata ? masina preparata pt curse ? .. o sa aiba mare succes... chiar daca a fost catalogat ( si de mine ) drept dric... poate se aseamana cu un dric..dar un om trecut prin tinerete nu cred k ar vrea o masina super sport... tot la dacia " dric " ajunge ... asa k .. noi astia mai mici ce sa stim ? la 3000e .. vrem ... un skyline daca se poate..si nou .. modificat pe la 800hp ;) ...dacie o fi .. dar mult mai calitativa k break`u ... u`ll see :rolleyes2

aleXpeed 15-08-06 09:42

daca scria pe ea Opel sau Mercedes ce mai ziceati?? Doar ca scrie pe ea DACIA o criticati atata. BMW & DACIA & PORSCHE the best cars.

Mishu-f 15-08-06 12:27

Dric-mobilu rulez....:)))....oribila masina....loganu mai era cum era... da asta e chiar oribila

sprinter 15-08-06 12:40

M am indragostit ... este dric ul visurilor mele ... pt el traiesc ... ma intreb cum o arata dric ul modificat ?

Cr1Sty_xxl 15-08-06 13:29

ooda.... masina ideeala... ce era pana acuma loganu pt mine..da cu asemenea aparitie am inceut sa o "indragesc.." vrajala..e frectie frectie

Spark 15-08-06 13:30

mda ... cum o mai zis cineva ...
au mai marit astia dulapu` :lol::lol::lol:

Spark 15-08-06 14:04

de cumparat ... lasa ca o sa fie care sa o cumpere ...

fuzzy 15-08-06 14:13

de cumparat sigur o sa se cumpere dar nu imi dau seama cine a proiectat si "estate"-ul..... dar in fine pacat ca nu s-au gandit si francezii sa faca si un design mai frumusel.... cred ca se putea totusi... mai in gluma mai in serios chiar arata ca naiba......nush ce a fost in capul lor.....

mihai134 15-08-06 17:43

tot ce e posibil :D
in fine, eu nu inteleg de ce nu fac si ei o masina interesanta dpdv estetic macar!!. sa se "inspire" (nu sa copieze :)) si ei de la alte modele cu cate ceva si sa scoata ceva frumos nu masini pt funeralii :D si mai e un lucru pe care nu il inteleg, si anume, de ce nu fac o masina competitiva cu altele din clasa respectiva. la aproape acelasi pret cu cele straine si calitate similara. sunt sigur ca lumea ar cumpara si asa.

la fel si loganu`. e un progres. totusi, daca il faceau mai estetic/comfortabil/puternic la un pret ceva mai mare precis avea acelasi succes poate chiar mai mare.

sunt curios cum va arata versiunea finala si ce dotari va avea:rolleyes2

Xel'Naga 15-08-06 18:56

asta e NOUA masina pe care se va bate ROMANU' sa o ia ca e nationala ... am mai zis ... PARCA AR FI VAGON de TREN ( marfar ) :lol:

valib 15-08-06 21:06

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga
asta e NOUA masina pe care se va bate ROMANU' sa o ia ca e nationala ... am mai zis ... PARCA AR FI VAGON de TREN ( marfar ) :lol:

pai si nu marfar se vrea a fi?
:rolleyes2

Cr1Sty_xxl 15-08-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga

o fi de marfa da nici kiar vagon pe sosea

andreizonecool 16-08-06 00:03

doamni ca urata mai e... chiar asa o sa aiba un succes teribil in romania.. ieftina de intretinut.. si cu leasigul bagat pe gat :D

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning