25-01-06, 17:15
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Poze spion: Logan Stationwagon
In urma cu ceva vreme v-am pus aici https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=14051&start=0 niste poze cu un nou model de Logan, un stationwagon, cu nume de cod R90.. poze care erau realizate pe calculator... multi au zis ca nu-i real acel zvon....
dar acum... iata ca au aparut primele fotografii SPION ale acestui model:
|
|
|
25-01-06, 17:18
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
URÂTĂ! FOARTE URÂTĂ! EXTRAORDINAR DE URÂTĂ!
Andreeeeeeeeeeeei !!! Şterge topicu', te roooog !!!
|
|
|
25-01-06, 17:22
|
|
Sun Racers Member
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [PEUGEOT]
|
piece of shit
|
|
|
25-01-06, 17:34
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
acumas a fim seriosi .. si aia ii masina .. ?
|
|
|
25-01-06, 17:47
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Acum nu injurati gandindu-va ca trebuia sa iasa cinestie ce masina si a iesit asa... Ganditi-va la segmentul caruia va apartine. Va fi ceva gen Renaul Kangoo sau altele similare.
|
|
|
25-01-06, 18:01
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
doamneee  ce va ambalati asa ca inca nu ati vazut-o! astea sunt poze spion deci nu aveti de unde sa stii ce se ascunde sub acele huse ! nu spun ca va fi ceva super misto dar nici ceva in cat sa va speriati! in rest cine va pune so cumparati  ))
|
|
|
25-01-06, 19:05
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Porcu de craciun incape in portbagaj...
P.S.: Urata masina...
|
|
|
25-01-06, 20:31
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
e urata......dupa c k e ingusta mai e si inalta....asta cat o sa aiba 1,80m? ....atunci sa vedeti accidente
|
|
|
25-01-06, 20:35
|
|
 Stage 5
|
Bai frate da lasa pozele alea facute pe calculator. Aici comentam despre pozele spion puse la inceputul topicului.
Nu va faceti voi griji, ca break-ul nu va fi asa urat. Inginerii din uzina care au vazut poze cu ea, au zis ca arata poate chiar un pic mai bine decat sedan-ul. Sub prelatele alea se poarte ascunde un design de pininfarina sau unul de dacia 1300. Am vazut poze spion cu multe masini, si vreau sa zic ca toate arata super urat si super aiurea.
+ ca vor exista separat versiunea break si versiunea camioneta. Deci nu va fi o combinatie intre (ma refer ca marimi).
25-01-06, 20:42
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Evil Yuri\"
[...] Sub prelatele alea se poarte ascunde un design de pininfarina sau unul de dacia 1300 [...]
|
Sub prelatele alea se văd nişte forme... dezgustătoare. Dacă maşina scoasă în final pe piaţă v-a arăta aşa... ma mut în Alaska
|
25-01-06, 20:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Nu va mai ambalati asa fratilor , nu va place nu o cumparati . In general cumparatorul de logan nu e atras de cum arata ci asta isi poate el permite sa isi faca treaba cu ea... asta e Romania fratilor Romania zilelor noastre <=> Logan .... viitorul suna bine nu?
|
25-01-06, 20:45
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Si inca ceva (scuze pt offtopic) nu stiu cati dintre cei care au postat si-o pot permite din muca proprie macar si pe asta ... (inca odata imi cer scuze adminilor pentru aceasta iesire dar cand vad atata oamenii nu se mai suporta dar conduc niste râciuri de cad tablele de pe ele si loganul e cotetz)...sa fim seriosi
|
|
|
25-01-06, 20:48
|
|
 Stage 5
|
da noua nu ne trebuia o masina serioasa de carat marfa ca ne-am cam satura de \"papucuri\" vrem \"golani\" sa cara marfa  cine stie ce se ascunde sub acea prelata  mii de wati
|
|
|
25-01-06, 21:39
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
obrazNICK: este un forum, adică un mediu de comunicare, unde cuvântul este liber, unde eu şi tu şi X şi Z ne putem exprima părerea, fie ea pozitivă, fie negativă. Dacă îţi place aşa mult, cumpără una (deşi nu cred ca ai disponibilitatea asta financiară) şi plimbă-te mândru în excavatoru' ăsta pe Magheru.
N-a spus nimeni \"nu o cumpăr că e urâtă\", deci iar ai dat un comentariu nefolositor.
Ontopic: nu ştiu cine se ocupă de marketingul Dacia, dar dacă vor scoate pe piaţă o astfel de... caricatură la vânzare, presimt un mare eşec.
|
|
|
25-01-06, 21:42
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
intradevar sunt multi pe forum care au masini oau cai putere(mai multi ca un logan) - aspect exterior poate mai placut unele poate altele nu ( dar f multe sunt date cu ruj ca sa ascunda bulelile mari- de tuning nu mai vorbesc- putini au un tuning cap coada curat si adevarat - nu dau nume ca se stiu cei care fac treaba klumea)..... nu mai criticati aiurea ca inca n-ati vazuto fratilor! ori nu stiti ces alea poze spion ori faceti pe dumnezeu si vedeti prin huse  ) PS: ia criticati si bombele de kalos,cielo,nubira,espero,leganza - vorbesc pt ca am una dintre ele si e nou noutza si a crapat plasticul de pe bord,carcasa la volan,plasiticul de la usi,etc --- si stiti care e raspunsul la intrebarea \"cinee vinovat\" \" soferul domne ca na folosit siliconul care trebuie,spray,carpa etc\" !!! cum a spus si cineva mai sus\" loganul e pt o anumita categorie de oameni ce nu urmaresc performante de masina sportiva  ) iar din pozele astea spion eu nu vad decat un DRIC- deci e f clar ca formele sunt ascunse cu mult! apropo PEACE! ce am zis mai sus am spus-o in general nu mam referit la cine a postat aici-
|
|
|
|
|