![]() |
8) mai stiti masinutele alea care se trageau in spate? faceam liniute cu ele! ne strangeam baietii afara si pe masa de ping pong ii dadeam blana :D
|
a apropo de masinutze am distrus o gramada imi placea sa le aranjez intr-un garaj asa si dupa care ii dadeam foc la garaj si lua foc cu tot cu masina ca era din aia de plastic mama si ce bucuros eram
-tot cu masinutele imi placea sa bag peatrde in ele sa le fac zdrente aduceam mai multe masini si le buseam dadeam cu cataroaie in ele sa le indoi sa zic ca a facut accident,sau aksa aveam defapt ink am o masinutza galbena care mergea cu bacterii si care cand i dadeai drumu facea o curba la stanga si se rostogolea masina si iarasi vena pe roti si tot asa pana intr-o zi cand in asta am tras eu cu pistolu cu bile in ea si am facut zdrente geamurule care erau din plastic caroseria e din tabla si nu pream am ce sa ii fac decatt dak dau cu ciocanu in ea :lol: :lol: :lol: |
in fine, n-am prea inteles decat k iti placea sa faci praf mashinutzele cand erai mic :evil:
eu cand am fost odata mai demult intr-o tabara cu clasa, stateam toti intr-o singura camera cu paturi supraetajate si intr-o seara am furat scandurile de la patul de sus in care dormea o grasa si am pus salteaua la loc ca sa nu se vada si cand s-a suit aia in pat a cazut peste un skilod kre dormea sub ea :lol: :P :twisted: |
hmm.. eu cand eram mika... faceam multe...eram mai baietzoaik ca si acum :D
mi-a povestit tata o data.. k pe la vreo 2 ani... am fugit de langa el... si m-a prins exact cand sa ma urc in autobuz... m-a tras de pe scara :lol: tot timpul ma kataram prin copaci... eram [prietena buna cu animalele... tocmai deaia aduceam in fiecare zii cate un caine sau o pisica in casa :lol: altceva... nu mai stiu...tre sa o intreb pe mama :D |
io de mik eram betziv ... cica pe la 6 ani a adus bunica`miu din rusia shampanie roz sau plm .. si am bautr si m`am matolit .. si in mijlocu verii eu cantam sanie cu zurgalai ... si cica am cantat pe o distantza destul de mare ... de prin tomis 3 pana in portul tomis ... si cica .. zicea mama k nu s`a urkat cu mine in troleu k ii iera rushine :D
|
Zilele trecute, in urma unor 10minute de liniste suspecta am observat`o pe fie`mea aplecata in baie peste cada gangurind fericita.. de ce oare?! Pt. ca in apa pluteau toate kestiile pe care le gasise prin casa: o pereke de pantaloni scurti de`ai ei, o pernutza, un tricou, o geanta de`a mea plina.. cu de toate. Am murit de ras.. pana cand am descoperit in geanta keile de la masina cu telecomanda cu tot :x [singura care mai era functionabila].. Lucky me.. a supravietuit.
Greseala mea ca i`am cumparat niste ratze plutitoare ca sa`i fac baie cu ele si ea acum incearca TOT ce prinde sa vada cum pluteste.. daca pluteste.. daca face \"mac mac\".. Astazi din pacate experimentul a fost mai tragic :cry: si s`a sfarshit cu telefonul meu pe fundul unei oale :cry2: A incercat sa`l invete sa inoate vreo 10min dupa care a ramas sa`l studieze cum reactioneaza pe fundul vasului .. si.. n`a reactionat bine :cry: :cry2: :cry: .. displeyul arata ca un acvariu :cry: si la inceput a mai palpait slab o luminita dupa care s`a stins :( Maine incerc sa`l resuscitez.. wish me luck! Asa s`or fii kinuit si mamele noastre cu noi 8) :roll: |
:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: loolz.. asa e cand incerci sa le faci pe plac.. mi-ai adus aminte de o faza care am patzit-o cu ai mei nepotzi (unu de 5 si altu de 2).. am fost la bunici si neavand ce face m-am apucat sa ma joc cu ei.. bataie cu perini.. (ii invatzam de bine :D ) sor-mea mi-o zis.. stai Dorine cuminte.. stai cuminte.. eu de unde.. in camera unde eram erau doua paturi.. pe unu era baiatu cel mic pe celalalt cel mare.. la un moment dat am sarit dintr-un pat in altu incercand sa-l sperii pe cel mic :lol: dar pan' la urma am ajus cu o mana direct in oglinda draga a lu bunica-mea.. agatzand-o am doborat-o si.. va datzi seama ce-a urmat.. tzi-am spus eu..uite ai spart oglinda.. invetzi copii la .. :blahblah: :blahblah: la ce sa-i invatz.. :roll: :lol:
|
sincer cand eram mic ciordeam flori din gradini
|
Il puneam pe \"boul de varmiu\"(daca ar fi acasa ce mi`ar face) sa fure de prin gradini vara ( asta pe la 6-7 ani,ca stateam la bunici in Bucium),tot ce se poate de la fructe la legume, si cand eram mai mici pe la 2-3 ani...stiu ca odata i`am dat un ciocan in cap si el imi dadea sa mananc hartie...cred ca era tare buna,ca o savuram.Pe langa asta,chinuiam pisicile si pe una,vroiam sa o facem tocanitza,noroc de bunica ca ne vazu cu barditzan mana.Mai sculpatam in gardurile oamenilor cu un cutzit mic si fugaream gastele deobicei,imi facea o placere!!Cand veneam acasa la mama,stiu ca ma trageam cu liftu(cu vecinii care urcau si coborau) si ma plimbam (pe la 10..11...12 ani) cu trenu in Gara Mare,alea care faceau manevre si`o data ne`o prin un afurisit de ala...cu portocaliu si ne`o dat jos dupa o urecheala buna!C`am atat.....de cuminte am fost....Inca mai fac traznai cand ma duc la bunica....ca nu ma pot lasa.....
|
pe la 5 ani stiu ca am batut`o pe mama impreuna cu un bun prieten de`al meu de am uscat`o ... Ce sa ii faci daca nu nea dat bani de cipsuri, am gasit o plasa cu dopuri de cauciu si iam carat cateva pe cocoasa :lol:
|
Eu nu prea am facut prostii cand eram mic, dar aveam boala pe bibelourile lu mama.....in fiecare zi spargeam cate unul...cate odata intentionat si alta data din greseala.....Stiu ca eram fatalau :oops: si plangeam din orice dar mi s-au intamplat unele chestii si am devenit foarte rau forte dur...poate prea dur.SI mai eram foarte egoist...si acum sunt...nu imparteam nimic cu nimeni si vroiam orice masinutza care o vedeam...ca daca nu plangeam forte tare :oops:
Oricum acum imi amintesc toata copilaria si rad de ce prostii faceam si cred ca peste 16 ani o sa imi amintesc cum eram acum si o sa rad. |
eu cand aveam vreo 10 ani cred.. cand au aparut pistoalele cu bile si erau in voga daca stitzi :) am primit de craciun 2 pistoale eu 1 si fratimiu 1 ... si ce sa facem noi .. ne`am pus in cur si impuscam globurile din bradu de craciun ::) am farmat tot bradu in ziua aia
|
puey da sa va zic io faze tari <<cel putzin din perspectiva mea>> io stau la bloc shi vara cand era caldura mare mergem la magazinul de langa noi luam baloane le umpleam cu apa ne urcam pe bloc io shi vreo altzi 3 tovarashi de-ai mei shi dupe aia le aruncam in oameni era sa ii dam lu unu in cap ce sperietura am tras nici nu va imaginatzi ca la ce viteza avea balonul ala pute sa ii sparga capul,Tot cu apa(eu sunt singur la parintzi shi maicamea s-a despartzit de taicamiu.....>io acu stau cu mamy)cand maicamea era la servici am chemat vreo doi tovarashi shi am umplut o punga din aia mare de billa shi am aruncat-o de la etajul 8 :lol:(stau la etajul 8) sa nu va inchipuitzi ce era in fatza blocului am stins toate luminile(era seara) ca sa nu ne dam de gol.Numai tampenii faceam shi inca fac.... :lol:
|
am vazut ce a scris kirilec shi mi-am adus aminte ca am facut odata schimb cu un baiat>>io i-am dat un ferarri din ala de la shell(cum se dadeau inainte pe bonuri de benzina :lol: ) shi el mi-a dat o mashina din aia mare cu motorash ptr liniutze :lol: shi in aceeashi zi nu's ce draq m-a apucat shi am luat un ciocanoi din ala m-am dus in balcon shi dai tata in mashina>>am facut-o zob mha shtitzi ce e aia nimic nu mai era intreg :lol:
|
Re:
Quote:
am paturi suprapuse , puneam intre patu de sus si cel d jos , o foaie a4 pe care desenam o tzinta ,dupa care luam ak-u , din aala cu bile si ciuruiam foaia odata cui foaie se cam ciuruia si peretele :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning