![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
dar de ce ai dat jos plasmele ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Cum te descurci cu pisicu pe zapada asta? Nu ti-e mila sa o vezi murdara in loc de alba alba asa cum ii sta ei bine? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu vreau sa jignesc.. chiar am ocazia sa testez un opel astra din 97 si un golf 3 care le am la vanzare. Sunt ok , iti faci treaba cu ele dar e diferenta mare ca masina intre cele 2 modele si un seria 3 din acelasi an. Sunt mult mai compacte mai avansate ca tehnologie, dupa ce merg cu golful si cu opelul si ma urc intr-un e36 parca trec din 90 in 2000. Nu e vorba de e36 meu, ma refer in general.E foarte mare diferenta parca ar fi din generatii diferite.. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut, iti tot dadui flashuri asta seara pe bulevard, vroiam sa iti zic sa vedem si noi masina calumea, dar te cam grabeai :D.
|
Quote:
Referitor la Opel :lol: Intradevar e masina, dar nu se compara cu E36, e pisu, din orice punct de vedere, forta, aspect, dotari, spatiu, piese, motor, si ce mai vreti voi.....cine se supara pentru acest post.....asta e realitatea. https://www.youtube.com/watch?v=5nPNNpquqFs - Opel Vectra 1.6 16v...Fosta masina |
4 Attachment(s)
Revin cu cateva cadre de ieri de la munte :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning